Jelszóigénylés

A kitartó munka meg fogja hozni gyümölcsét

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 14., hétfő
Három U15-ös csapatunk küzdött meg ellenfeleikkel a hétvégén

U20-as csapataink mellett gyerek korosztályú együtteseink is remekeltek a hétvégén: fiú U15-ös csapatunk egy győzelmet tudhat magáénak, leány csapataink pedig tökéletesen helyt álltak a mérkőzéseken.

U15-ös narancs csapatunknak ugyan az idei szezonban idősebb csapatokkal megmérkőzniük, nem csüggednek, és kitartóan dolgoznak. Edzőjük, Fésüs Erzsébet szerint ez az akaraterő meg fogja hozni a későbbiekben a remélt sikereket, igyekeznek az ezévi fordulókat valahogyan a javukra fordítani.

Fésüs Erzsébet: Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen ezen a fordulón gyönyörűen fölvették a versenyt az MTK csapatával, és nagyon kicsin múlott csak a győzelem. Látom, hogy kezd beérni a közös munka, sokat tudunk ebből a fordulóból táplálkozni a későbbiekben.dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Budapest
VASAS SC U15 Piros Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:1, 25:10, 25:17)
Szegedi RSE Narancs - MTK Budapest kék 0:3 (21:25, 24:26, 21:25)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Kálmán Paulina, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Török Kata, Antós Lilla, Wodala Ágnes, Virág Hanna, Papdi Boglárka.
Vezetőedző: Fésüs Zsóka.

Berkes Zoltán csapata megtett minden tőle telhetőt a hétvégi fordulón, de a szerencse nem állt melléjük. Bizakodnak a kedvező folytatásban, és ennek megfelelően próbálnak dolgozni a nehéz körülmények között is.

Berkes Zoltán: Az első mérkőzésen a hazai pálya minket zavart meg jobban. Ettől függetlenül egy összeszokottabb és nagyobb játékerőt képviselő csapattól kaptunk ki. Voltak jó periódusaink de alapvetően a mérkőzést szinte végig az ellenfelünk irányította.
Második mérkőzésünkről ugyanez mondható el ellentétes előjellel. Itt én úgy gondolom mi voltunk a mérkőzés esélyesei és a lányok ennek megfelelően játszottak végig.dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete TFSE-Kalocsa 1:3 (15:25, 20:25, 25:13, 13:25)
BTDSE Szegedi RSE Fekete 0:3 (14:25, 13:25, 17:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Túri Alexandra, Kondacs Réka, Szőke Regina, Varga Kincső, Janóczki Linett, Rehák Fanni, Vajas Viktória, Terbe Jázmin, Perényi Vivien, Bicskei Janka.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Az U15-ös korosztályú szegedi csapatok közül a hétvége egyetlen győzelmét fiú együttesünk aratta. Fergeteges mérkőzésen sikerült legyőzniük a Székesfehérvárt. A második mérkőzésen annak ellenére, hogy az nem alakult végül kedvezően számukra, példásan tudtak játszani, amit edzőjük külön ki is emelt nyilatkozatában.
Strezeneczki Gyula: Első mérkőzésünket a Székesfehérvár csapata ellen játszottuk, lehetőség volt arra, hogy mindenki pályára tudjon kerülni, a fiúk éltek is a lehetőséggel. Mindhárom játszmában elégedett voltam a pályára lépő játékosok teljesítményével és az eredménnyel is. A Kazincbarcika elleni mérkőzéssel kapcsolatosan, a vereség ellenére is, elégedett vagyok a mutatott játékkal és a hozzáállással is!
Ezen a tornán játszottunk először liberóval - ezt eddig még edzésen sem sokszor gyakoroltak - a fiúk jól alkalmazkodtak a helyzethez!
Büszke vagyok a fiúk teljesítményére, jó úton járunk! A két sérültünknek mielőbbi felépülést kívánok! A Kazincbarcika csapatának pedig  gratulálok a győzelemhez és a rendkívüli  sportszerűségükhöz! 

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE ÉDRA-MÁV Előre Akadémia B 3:0 (25:7, 25:5, 25:9)
VRCK - Szegedi RSE 3:0 (25:21, 25:13, 25:23)
Szegedi RSE: Verebes Máté, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Makhult Levente, Retek Barnabás, Gyémánt Boldizsár, Szőke Bence.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com