Jelszóigénylés

Vastaps jár a leány gyerek csapatunknak!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Fiú együtteseink helytálltak a hétvégi utánpótlás bajnokikon.

A Szegedi RSE utánpótlásából három csapat is bajnoki találkozókon szerepelt hétvégén: az U15-ös fiúk egy győzelmet és egy vereséget könyvelhettek el Dágon, az U21-esek a Gödöllő ellen becsülettel küzdöttek a Lila iskolában, leány gyerek 1-es csapatunk pedig sima sikereket ért el annak ellenére is, hogy a középiskolai felvételik miatt foghíjas kerettel utazott Nyíregyházára.
U21-es csapatunk hazai pályán, a Lila iskolában szerepelt, ellenfele a Gödöllő volt, amelytől 3:1-re kikapott. A vereség ellenére Strezeneczki Gyula elégedetten értékelt.

– Kiváló meccs volt, a fiúk remek hozzáállással játszottak, mindenki nagy erőbedobással harcolt. Egyre inkább formálódik a csapat, amiért Hulmann Zsolt munkáját feltétlenül dicséret illeti. Minden tiszteletem a srácoké, becsülettel küzdöttek. Ez most ennyire tellett, de látszik a fejlődés, így elégedett lehetek – mondta Strezeneczki Gyula.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - Gödöllői RC 1:3 (26:28)(19:25)(25:20)(23:25)
Szegedi RSE: Buzás Botond, Varga Tamás, Somosi Levente, Strezeneczki Péter, Hernádi Marcell, Varga Medárd, Janó Csongor, Móczár Dávid, Baricsa Gergő, Polyák Péter, Ferencz Erik, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Leány gyerek 1-es csapatunk nyíregyházi teljesítménye előtt is le a kalappal: a középiskolai felvételik miatt foghíjas kerettel utazott az SZRSE, mégis sima győzelmeket aratott a minisekkel kiegészülő együttesünk.

– A heti edzésmunkára rányomta a bélyegét a felvételire készülés, így különösen nagy szó, amit elértünk a hétvégén – véli Strezeneczki Gyula. – A keretünkhöz csatlakozó minisek remekül álltak a feladathoz, nagyon meg voltam velük elégedve. A Dunakeszi ellen gyakorolhattuk azokat az elemeket, amelyek a csapatként való működéshez szükségesek. Mindenki lehetőséget kapott, és mindenki élt is vele. A sima sikerünk lendületet adott a Vasas elleni derbire, amelyen riválisunk talán elbizakodott volt a keretünket látva. Nagy meglepetésre állva hagytuk a fővárosiakat, az első szett végén már csak megszorítani tudtak minket, majd a folytatásban is mi uraltuk a meccset. A taktikai utasításokat mindenki, így a minisek is maximálisan teljesítették, nagyon szép győzelmet arattak. Nagyon büszke voltam, hogy ennek a csapatnak lehetek a trénere, mindenkitől igazi sportemberi teljesítményt láttam. Edző nem kívánhat többet ilyen mentalitású csapatnál. A minis segítség kapcsán külön köszönöm Dávid Tibor és Váradi Zoltán remek munkáját! – hangsúlyozta a mester.


dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB, Nyíregyháza
Szegedi RSE-1 - VSD 3:0 (25:8)(25:9)(25:18)
Vasas SC Piros - Szegedi RSE-1 0:3 (25:27)(16:25)(17:25)
Szegedi RSE-1: Sojnóczky Sára, Magos-Dóra Villő, Mészáros Petra, Pádár Panna, Mányai Maja, Nagy-Hegyesi Luca, Nagy-Hegyesi Réka, Kiss Nóra, Hartai-Rácz Gaia, Verebes Dorina
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula 
fiú U15-ösöknél a Csányi Dániel és Honti Szilárd irányította SZRSE két feladat előtt állt: a Pénzügyőr és a MALÉV ellen is nyerni szeretett volna, hogy a bajnokság újabb köréhez minél jobb sorsolást kapjon. Végül csak az utóbbi ellenféllel szemben jött össze a győzelem, de nincs veszve semmi.

– Sajnos a Pénzügyőr ellen nem azt mutatták a srácok, amit a heti edzésmunka során láttunk tőlük. Megilletődötten játszottak, az ellenfél pedig meg is érezte, hogy meg vagyunk szeppenve – kezdte beszámolóját Csányi Dániel. – Az első szett végén ugyan szépen fordítottunk, de az ott látott játéknak nem volt folytatása, végig mélyponton voltunk, nem tudtunk visszajönni a játékba. A meccs után volt egy kis beszélgetésünk, amely során kitűztük a célt a MALÉV ellen: minél kevesebb hibával, görcsösség és szettveszteség nélkül szerettünk volna nyerni, élvezve a játékot. Ezt sikerült is elérni, odatették magukat a srácok, ez a meccs jó felkészülés volt a későbbiekre. Lesz még egy komoly szolnoki forduló a csoportunk két favoritja ellen, ott majd 

fel kell kötni azt a bizonyos felkötni valót, ha helyt akarunk állni, márpedig ez a cél – nyilatkozta a tréner.


Tatár Mihály U15 Fiú OGYB B-1 csoport, Dág
Pénzügyőr SE "A" - Szegedi RSE 3:1 (24:26)(25:13)(25:17)(25:17)
Szegedi RSE - MALÉV Sport Club 3:0 (25:15)(25:15)(25:10)
Szegedi RSE: Elek Botond, Apáti Márk, Tápai Bendegúz, Fitor Patrick, Lázár Balázs, Szorcsik Miklós, Wodala Benjámin, Vörös Szabolcs, Mikle-Baráth Milán, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Pintér Gergely 
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com