Jelszóigénylés

Remek csapatösszekovácsoló hétvégén vannak túl a mini csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2023. október 24., kedd
A leány serdülő feketék idősebb és rutinosabb csapatok ellen is helyt álltak

Izgalmas hétvégén vannak túl a Szegedi RSE U13-as csapatai, hiszen az fiú minik Kazinbarcikán, míg a leány mini narancs csapatunk a fővárosban mérkőzött. Az U17-es serdülő leány feketék pedig Miskolcon jártak. Minden alakulatnál pontosan látszódott: remek a csapategység, a küzdeni tudás és akarás. Többeknek ez volt életük első éles mérkőzése, és 2 együttesünk, az U17-es leány feketék és a leány mini narancs csapatunk is idősebbekkel játszott, de tökéletesen helyt állak!

Miskolcon járt a hétvégén a Szegedi RSE U17-es leány serdülő fekete csapata. A cél a Gödöllő és a Miskolc ellen is az volt, hogy örömröplabdát játszanak. A 2-3 évvel idősebb - és rutinosabb - ellenfelek ellen sem illetődtek meg a lányok, és nagyon szépen helyt álltak. Mindkét meccs jó lehetőség volt arra, hogy tovább fejlődjenek.

Borsi Levente: - Két mérkőzést játszottunk a hétvégén a Gödöllő és a Miskolc ellen. A legfőbb szempont az volt, hogy a lányok pozitív élményekkel gazdagodjanak. Náluk két-három évvel idősebbek ellen játszottunk, ennek ellenére a Gödöllő ellen mindhárom szettben 20 pont körül értünk el, amire büszke lehet a csapat. A Miskolc egy más szintet képviselt, de itt is helyt álltak a lányok. Sikerült minden csapattagnak játéklehetőséget biztosítani, mindenki hasznos tapasztalatokat szerezhetett. Sok munka áll még előttünk, következő fordulóra a cél, hogy a szerváink stabilabbak legyenek, illetve hogy a lányok magabiztosabban mozogjanak a pályán.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III. osztály KELET 'B' alapszakasz, Miskolc
Gödöllői RC U17 III. - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:20)(25:19)(25:18)
Szegedi RSE Fekete - MISKOLCI VSC ZÖLD 0:3 (13:25)(10:25)(11:25)
Szegedi RSE Fekete: Meszlényi Alíz, Túri Alexandra, Gergely Márta, Szakács Hédi Zoé, Kovács Kíra Korina, Rehák Fanni, Bakonyi Dorka, Szalai Dóra, Terbe Jázmin Réka, Lajos Laura, Kovács Luca Zorka, Csapó Zsófia Laura.
Vezetőedző: Borsi Levente
Másodedző: Bartolák Aliz.


A fővárosban játszott magasabb szintű ellenfelekkel az U13 leány mini narancs csapatunk. A nehéz meccsek jól összekovácsolták a lányokat, hiszen végig szurkoltak egymásnak. A látottak alapján nagyon jó úton járnak, hogy sok edzéssel és kitartással magabiztosan álljanak helyt majd az I. osztályban.

Bartolák Aliz: - Az U13 narancs csapattal az I. osztályban játszottunk a Vasas és az UTE ellen, a lányok a saját szintjüknek megfelelően játszottak, nagyon ügyesek voltak, de látszott, hogy az ellenfél már előrébb van, akár taktika, vagy technika terén is. Feladatunk lesz ehhez a szinthez felzárkózni, fejlődni támadásban, és blokkban. A csapategység nagyon rendben volt, szurkoltak egymásnak, és támogatták a másikat. Kemény edzésmunkával nagyon jól fogunk haladni előre, és helyt fognak állni az I. osztályban.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály alapszakasz, Budapest
VASAS SC PIROS - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:16)(25:22)(25:10)
Szegedi RSE Narancs - UTE U13 LILA 0:3 (7:25)(26:28)(23:25)
Szegedi RSE Narancs: Fritz Nóra, Hackler Hanna, Körmöczi Regina, Terhes Zorka, Mádi Kamilla Julianna, Rehák Hajnalka, Körmöczi Eliza, Nadia Benito Ferenczi, Kate Moore, Kőmíves Csenge Sára, Szabó Lilien, Kocsis Léna.
Megbízott edző: Bartolák Aliz.

Egy szuper csapatépítő hétvégén van túl a Szegedi RSE U13-as fiú mini csapata. Igen messzire, Kazincbarcikára utaztak idei első tornájukon, út közben pedig egy kis kirándulás is belefért, ugyanis egy rögtönzött megállóval a Muhi csata emlékhelyét nézték meg. Borsod vármegyében két győztes meccset is játszottak úgy, hogy már 3 nyert szettig tartott a mérkőzés. A napot pedig az tette számukra teljessé, hogy a férfi felnőtt csapatunk izgalmas meccsét is a helyszínen nézhették meg, akik ugyancsak Kazincbarcikán vendégeskedtek.

Honti Szilárd: - Az első meccsünket a kunhegyesiekkel vívtuk meg. Nagy elánnal vetették bele magukat a fiúk a meccsbe, és végig dominálva megnyerték az első játékrészt. A következőben sem csökkent a fiúk lendülete, egy végig kiélezett játékban a végét nem bírták el, és egalizálni tudott ellenfelünk. A korábbi évektől eltérően viszont nem a döntő szett következett, mivel most már itt is, ahogy azt ezt követő korosztályokban, 3 nyert játszmáig tartanak a küzdelmek. A következő kettő szett alatt újra sikerült felvenni a harcot és kicsit felforgatottabb csapat összetétellel ugyan, de végig uralva a mérkőzést magabiztosan győzni tudtunk.
A hazaiak ellen a forgatókönyv hasonló volt, mint az előző meccsen, viszont itt a 2. játszma is meglett, ezt követően hagytam tovább a fiatalabbakat, hogy tapasztaljanak még, amennyit tudnak és gyakoroljanak éles szituációkban is. Ugyan a 3. szett elveszett, de úgy gondolom, hasznos tapasztalatot szerezhettek ezalatt. Az utolsóban megint jól szervezett, magabiztos játékot mutatva sikerült győzedelmeskedni a fiúknak.
Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok a fiúk munkájával! A fele csapatnak élete első mérkőzése volt, amin nagyon jól sikerült debütálniuk. Csiszolni kell még sok mindent, ezeket meg is beszéltük a meccsek között illetve után. A torna végén egy nem mindennapi alkalmuk nyílt arra, hogy a csapategység is erősebbé váljon, mivel az SZRSE felnőtt férfi csapata is itt mérkőzött meg a mai napon. Ezt kihasználva maradtak is a fiatalok szurkolni, amit ez úton is köszönök szépen, ahogy a szülők közreműködését is!


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály alapszakasz, Kazincbarcika
Kunhegyes ESE - Szegedi RSE 1:3 (9:25)(25:22)(19:25)(14:25)
Szegedi RSE - VRCK 3:1 (25:15)(25:8)(18:25)(25:18)
Szegedi RSE: Varga Zénó, Ficz Balázs, Varga Bertalan, Gergely Máté, Csorvási Balázs, Vida Árpád, Retek Kristóf, Biacsi Bence, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com