Jelszóigénylés

Jó játékra és szép sikerekre építhetnek

Megosztás:
Megjelent: 2022. június 9., csütörtök
Ifjúsági csapataink mindent megtettek a szezon során

Folytatjuk szezonértékelő cikksorozatunkat, a férfi és női felnőtt csapat, majd az U21-es korosztály után az ifjúsági bajnokságokról beszélgettünk a leány és a fiú csapat vezetőedzőjével.

Leány ifjúsági csapatunk bravúros szezont zárt, hiszen bejutott a hatos döntőbe. A békéscsabai fináléban a 6. helyet szerezte meg az SZRSE.

Tátrai Sándor kollégám kiváló munkát végez a serdülőkkel, akik közül többen is csatlakoztak hozzánk, készen álltak az ifjúsági bajnokságra is – hangsúlyozta a beszélgetés elején Milodanovics Andrea vezetőedző. – A járvány okozta betegségek miatt volt egy időszak a szezonban, amikor tartottam attól, hogy nem tudunk hatos döntőbe jutni. A fináléba kerülésért olyan hihetetlen nehéz tornán hoztak egy olyan elképesztő hajrát a lányok, amit sosem felejtek el. Az utolsó, mindent eldöntő szettben már alig álltak a lábukon a lányok, de óriási tűzzel játszottak, és megcsinálták. Errete a teljesítményre hihetetlenül büszke vagyok! Ezzel a győzelemmel elértük a szezon előtt kitűzött célt, a hatos döntőt. A békéscsabai finálé örömjátékot hozott, egyben érzelmi hullámvasutat is a három ötszettes vereséggel. Szépen játszottunk nagyon erős csapatok ellen, erre lehet építeni. A klub története legjobb szezonját zárta utánpótlás szinten, büszke vagyok, hogy a részese lehettem, folytatjuk a munkát – mondta a nemrég szakmai igazgatónak kinevezett tréner.

Fiú ifjúsági csapatunk 12. helyen végzett a korosztályos bajnokságban.

– Kellemetlen helyzetet teremtett, hogy a szezonkezdés előtt három játékos hagyta abba a röplabdát, közülük ketten kezdők lettek volna – kezdte az értékelést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Ritkán tudott együtt edzeni a teljes csapat, de az U17-esek segítettek. Lehoczki Dániel különösen sokat járt hozzánk, illetve teljesen kezdő létére sűrűn szerepelt a lelkesen játszó Kukla Zsombor is, ahogy a Varga-testvérek is lelkiismeretesen jártak edzésekre. Gera Bálint és Baricsa Gergő érettségiztek idén, de ők is rendszeresen dolgoztak velünk. Vörös Szabolcs U17-esként szintén állandó játékosunk volt, illetve Radics Attila is beszállt a meccsekre. A felsorolt játékosok sokat tettek azért, hogy a nehéz körülmények ellenére is remek meccseink legyenek, több fordulót is megnyertünk, méghozzá jó játékkal. Nagyobb kerettel biztosan előrébb végeztünk volna, de amit lehetett, kihoztunk a szezonból. Köszönöm a srácok munkáját és hozzáállását – tette hozzá a mester.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com