Jelszóigénylés

Remek hangulatban telt a Farsang Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 17., hétfő
Utánpótlásunk Szegeden barátságos, Békéscsabán bajnoki meccseket játszott.

Szinte minden korosztályos együttesünk kivette a részét a hétvégéből, de csak egy csapatnak volt éles összecsapása. A leány mini “B” társaság Békéscsabán bajnoki fordulón szerepelt, az idei Farsang Kupán viszont nem az eredmény, hanem a jókedv és a jótékonykodás volt a lényeg.A békéscsabai tornáról éremmel szerettek volna hazatérni a minisek, de sajnos nem sikerült: négy vereséggel zártak a lányok, helytállásukért viszont dicséretet kaptak, köztük a kezdők is.

– A házigazda elleni vereség miatt hamar elillant a lelkesedés, majd a lendület is hiányzott a játékunkból – kezdte beszámolóját Pamuk-Huszta Blanka vezetőedző. – Ellenfeleink erős és magabiztos nyitásaira nem találtuk az ellenszert, ez pedig elvette az önbizalmat. A Jászberényt nem ismertük korábbról, erős ellenfélként mutatkozott be nekünk. A Szolnok ellen volt sanszunk a sikerre, de Tisza-parti riválisunk végül megérdemelten nyert. Helytálltak a gyerekek, köztük a kezdők is, hiszen az elején kicsit bátortalanok voltak, de utána belejöttek a játékba – mondta a tréner.Leány U13 Mini II. osztály, Békéscsaba
LINAMAR-BRSE Arany - Szegedi RSE 2:1 (25:5)(25:13)(22:25)
Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum "B" 1:2 (23:25)(25:10)(7:25)
KESI "B" - Szegedi RSE 3:0 (25:7)(25:15)(25:10)
Szegedi RSE - Jászberényi RK-2 0:3 (6:25)(13:25)(9:25)
Szegedi RSE: Farkas Klaudia, Juhász Kincső, Keresztúri Maja, Kozma Míra, Varga Kincső, Sebők Szofi, Juhász Hanga, Petrovics Dóra, Meszlényi Sára, Szabó Panna
Vezetőedző: Pamuk-Huszta Blanka
Másodedző: Tóth GerdaAkinek nem volt bajnokija, játékéhségét a Farsang Kupán csillapíthatta, hiszen idén is megrendeztük a már hagyományossá váló viadalt. Ezúttal is remek hangulatban telt a több mint száz főt megmozgató esemény.

Nehéz volt kedvenc jelmezt választani, ugyanis jobbnál jobb maskarákkal neveztek a résztvevők a farsangi álcák versenyébe. A szavazatok összeszámlálása után még egy közönségdíjat is kiosztottunk, melyet a leány mini korosztályú játékosaink kaptak. A szivárvány színeit jelképező pólókba öltöztek játékosaink. 


1. helyezett: Masa Milla – előkészítő csoportunk tagja mexikói cukorcsontváz jelmezével nyert
2. helyezett: Retek Barnabás – kezdő csoportunk tagja rabnak öltözve lett “ezüstérmes”
3. helyezett: Kalmár Edvin – minis játékosunk öccsének bohóc ruhája volt a harmadik legnépszerűbb

A szülők kitettek magukért, volt terülj-terülj asztalkám, senki nem maradt éhes, ahogy szomjas sem, csupa finomság volt terítéken. Egyesületünk farsangi fánkokat biztosított, de a családok rengeteg süteményt, sós csemegét, gyümölcsöt és egyéb nasit hoztak.

Nem csak szórakoztunk, jótékonykodtunk is: az Oxigén Állat- és Környezetvédelmi Alapítványt perselybe tett pénzzel, valamint cicás naptárak és terítők vásárlásával lehetett támogatni a Lila iskolában. Az alapítvány fő célja az utcán élő macskák ivartalanítása, befogadása és örökbeadása.

– Reméljük, hogy sokat jelent majd a cicáknak a segítségünk, legközelebb is várjuk az alapítványt. A gyerekek élvezték a kvízt is, hiszen a környezetvédelem és az állattartás témájában mérhették össze tudásukat, sok hasznos információval gazdagodtak. Szeretnénk, ha az idei Nyuszi Kupa is ilyen sikeres lenne március 29-én – nyilatkozta a főszervező, Pamuk-Huszta Blanka.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com