Jelszóigénylés

Lelkes debütálás és hatalmas sikerek

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 21., hétfő
Leány mini és fiú gyerek csapatunknak bőven volt oka az örömre

Az SZRSE utánpótlását három együttes képviselte a hétvégén, két csapatunk más-más okból nagyon boldog volt: a minis lányok lelkes játékkal debütáltak, a fiú gyerek keret pedig két nagy ellenfelet győzött le simán!

Leány mini fehér csapatunk izgatottan várta a hétvégét, hiszen a szezonban először játszhatott tétmérkőzéseket, ráadásul a Lila iskolában. A Kecskemét és a Békéscsaba ellen nem tudott szettet elcsípni az SZRSE, de remekül helytállt, amelynek bronzérem lett a jutalma.

– A debütálás felülmúlta a várakozásaimat – kezdte a beszélgetést Magos-Dóra Annamária vezetőedző. – A lányok nagyon izgultak, ez látszott az első mérkőzés elején, de utána majdnem tökéletesen hozták azt, amit az edzéseken is gyakoroltunk. Nagyon büszke voltam a lányokra! A Békéscsaba ellen volt sansz szettet nyerni, sajnos nem sikerült, de mindent megtettek a gyerekek. Annyira jól érezték magukat, hogy már a hétfői edzésen azt kérdezgették, mikor játszunk újra. Szupermini korosztályú és kezdő játékosokból összeálló keretünk csapategysége is remek volt, folyamatosan bátorították egymást, végig lelkesek voltak a lányok. A szerváknál kicsit bátrabbnak kell lennünk, talán csak ez hiányzott a szettsikerhez. Nagyon boldog voltam, hogy számolták a pontokat, ez segíti az edző munkáját és motivációt ad a gyerekeknek. Szabó Lilien szüleinek segítségét külön köszönjük – emelte ki a szakember.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB III.osztály, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE Fehér – KESI 'C' 0:3 (8:25, 15:25, 17:25)
BRSE-PINK CSAPAT – Szegedi RSE Fehér 3:0 (25:19, 25:15, 25:18)
Szegedi RSE Fehér:
Hackler Hanna, Kálmán Paulina, Terhes Zorka, Mádi Kamilla, Kuncze Emma, Rehák Hajnalka, Benito Ferenczi Nadia, Kate Moore, Palencsár Miléna, Szabó Lilien.
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária.
Másodedző: Fésüs Erzsébet.

Leány gyerek fekete együttesünk Gödöllőre utazott, ahol a házigazdától három szettben kikapott, de előtte négyszettes sikert aratott a Dunaújváros ellen

– Hullámzóan játszottunk egy kiegyenlített mezőnyben – foglalta össze dióhéjban Berkes Zoltán vezetőedző, majd bővebben is értékelt. – Az első mérkőzésen megmutattuk, hogy milyen szépen tudunk játszani, de sajnos azt is, milyen a játékunk, ha figyelmetlenek vagyunk. Küzdöttünk, harcoltunk becsülettel, így végül legyőztük a Dunaújvárost. A Gödöllő ellen is hullámzó volt a játékunk, emellett sajnos bátortalan is, így nem tudtunk szettet elcsípni. Voltak jó periódusaink, főként nyitásban, de támadásban bátortalanok voltunk. Az akarattal, a hozzáállással alapvetően nem volt gond, küzdöttek a lányok, de ennél bátrabban kellene játszaniuk – jegyezte meg a mester.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Gödöllő
DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE Fekete 1:3 (24:26, 12:25, 25:19, 19:25)
Gödöllői RC-U15 II. – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:22, 25:18, 25:17)
Szegedi RSE Fekete:
Meskula Réka, Eszik Janka, Meszlényi Sára, Olasz Lola, Gigacz Réka, Keresztúri Maja, Balog Panka, Wodala Ágnes, Perényi Vivien.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk fantasztikus napot zárt Dunaújvárosban, ugyanis a házigazda mellett az alapszakasz élén végző Szolnokot is simán legyőzte!

– Hatalmas siker ez számunkra – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – Mindkét ellenfél edzője gratulált nekünk, meglepődve követték a játékunkat, ugyanis az alapszakaszban nem ezt látták tőlünk. Ezek az elismerő szavak is jelzik a fejlődésünket. Tényleg sokat léptünk előre, és emiatt is voltam bizakodó, így a srácoknak az öltözőben elmondtam, szerintem mindkét meccset megnyerjük, csak higgyék el. Meglepődtek a kijelentésen, de aztán a pályán bizonyították, hogy volt okom az optimizmusra. A játék minden elemében kiválóak voltak a srácok, főként nyitásban és támadásban nőttünk az ellenfelek fölé, de a szép mezőnyvédekezéseket is ki lehet emelni. A blokkoknál még kicsit határozottabbnak kell lennünk. A fiúk sokat nőttek és erősödtek, és nagy előnye a csapatnak, hogy minden posztra van határozott, stabil játékosa. Nagyon örülünk az eredménynek, de nem szabad elbízni magunkat, dolgozni kell tovább. Ha így játszunk a folytatásban, akkor még a hatos döntő is összejöhet – véli a tréner.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály, Középszakasz, Dunaújváros
DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE 0:3 (25:27, 23:25, 20:25)
Szegedi RSE – Szolnoki SPC 3:0 (25:19, 25:21, 25:17)
Szegedi RSE:
Verebes Máté, Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Retek Barnabás, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com