Jelszóigénylés

Bizakodva várjuk a hétvégét

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 9., csütörtök
Leány utánpótlás csapataink motiváltan lépnek pályára.

Az SZRSE utánpótlását három leány csapat is képviseli hétvégén. Szinte teljes és nagyon foghíjas keretünk is lesz, de egy biztosak lehetünk: a szegedi lányok akaraterején nem fognak múlni a szép eredmények.

Leány gyerek narancs csapatunk Budapestre utazik, ahol az MTK és a Kaposvár ellen játszik bajnokit.

– Az utolsó fordulónak már nincs tétje, hiszen hatodik vagy hetedik helyen végzünk az alapszakaszban, és a legjobb tíz közé kerülés volt a cél – árulta el Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Így teher nélkül játszhatunk. Az MTK meg szeretnénk szorongatni, a Kaposvár ellen viszont kötelező a győzelem, ilyet most mertem először mondani a lányoknak. Úgy tűnik, szinte teljes csapattal játszunk a tornán, bizakodó vagyok – tette hozzá a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Budapest
2021.12.12. vasárnap
12:30 MTK Budapest kék – Szegedi RSE Narancs
14:30 RÖAK Kaposvár 'A' – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány gyerek fekete együttesünk busza szombat reggel Békéscsaba felé veszi az irányt, hiszen a BRSE otthonában a házigazda mellett a Dunakeszi ellen kell bizonyítani.

– Mostanság elsősorban a támadójátékkal foglalkoztunk, szeretnénk bizonyítani, hogy ezen a téren fejlődtünk – kezdte a torna beharangozását Berkes Zoltán vezetőedző. – A karanténok miatt megcsappant a létszám, de akinek csak lehet, minél több játéklehetőséget akarok adni. Lényegesen jobb ellenfelekre lehet számítani, így a tisztes helytállás a reális cél, jó lenne pár szoros szett is. A legfontosabb továbbra is az, hogy az edzésen gyakorolt elemeket viszont lássam a pályán – jegyezte meg a szakember.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Békéscsaba
2021.12.11. szombat
10:00 BRSE- Kék– Szegedi RSE Fekete
14:30 Szegedi RSE Fekete – VSD A
Vezetőedző: 
Berkes Zoltán.

Leány ifjúsági csapatunknak is Békéscsabán lesz jelenése, ahol a házigazda mellett a Vasas ellen szerepel az SZRSE. A lehető legnehezebb a sorsolás, de a lányok biztosan mindent beleadnak.

– Az előző tornán is ez a két csapat volt az ellenfelünk, és nagyon jól játszottunk, annak ellenére is, hogy csonka kerettel utaztunk – tekintett vissza Milodanovics Andrea vezetőedző. – Most sem egyszerű a helyzet: bár visszatértek a korábbi hiányzók, Bálint Viktória hiánya viszont kulcsfontosságú lesz. Ennek ellenére bizakodó vagyok, ugyanis a héten nagyon jól edzettek a lányok, dicséret illeti őket a kemény munkáért. Úgy láttam a tréningeken, hogy az akaraterővel nem lesz gond, mindent megteszünk majd, hogy a múltkorihoz képest is jobb játékot mutassunk – zárta a beszélgetést a tréner.

Leány U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
2021.12.11. szombat
11:00 Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE
12:30 Szegedi RSE – VASAS SC 'A'
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com