Jelszóigénylés

Bizakodva várjuk a hétvégét

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 9., csütörtök
Leány utánpótlás csapataink motiváltan lépnek pályára.

Az SZRSE utánpótlását három leány csapat is képviseli hétvégén. Szinte teljes és nagyon foghíjas keretünk is lesz, de egy biztosak lehetünk: a szegedi lányok akaraterején nem fognak múlni a szép eredmények.

Leány gyerek narancs csapatunk Budapestre utazik, ahol az MTK és a Kaposvár ellen játszik bajnokit.

– Az utolsó fordulónak már nincs tétje, hiszen hatodik vagy hetedik helyen végzünk az alapszakaszban, és a legjobb tíz közé kerülés volt a cél – árulta el Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Így teher nélkül játszhatunk. Az MTK meg szeretnénk szorongatni, a Kaposvár ellen viszont kötelező a győzelem, ilyet most mertem először mondani a lányoknak. Úgy tűnik, szinte teljes csapattal játszunk a tornán, bizakodó vagyok – tette hozzá a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Budapest
2021.12.12. vasárnap
12:30 MTK Budapest kék – Szegedi RSE Narancs
14:30 RÖAK Kaposvár 'A' – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány gyerek fekete együttesünk busza szombat reggel Békéscsaba felé veszi az irányt, hiszen a BRSE otthonában a házigazda mellett a Dunakeszi ellen kell bizonyítani.

– Mostanság elsősorban a támadójátékkal foglalkoztunk, szeretnénk bizonyítani, hogy ezen a téren fejlődtünk – kezdte a torna beharangozását Berkes Zoltán vezetőedző. – A karanténok miatt megcsappant a létszám, de akinek csak lehet, minél több játéklehetőséget akarok adni. Lényegesen jobb ellenfelekre lehet számítani, így a tisztes helytállás a reális cél, jó lenne pár szoros szett is. A legfontosabb továbbra is az, hogy az edzésen gyakorolt elemeket viszont lássam a pályán – jegyezte meg a szakember.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Békéscsaba
2021.12.11. szombat
10:00 BRSE- Kék– Szegedi RSE Fekete
14:30 Szegedi RSE Fekete – VSD A
Vezetőedző: 
Berkes Zoltán.

Leány ifjúsági csapatunknak is Békéscsabán lesz jelenése, ahol a házigazda mellett a Vasas ellen szerepel az SZRSE. A lehető legnehezebb a sorsolás, de a lányok biztosan mindent beleadnak.

– Az előző tornán is ez a két csapat volt az ellenfelünk, és nagyon jól játszottunk, annak ellenére is, hogy csonka kerettel utaztunk – tekintett vissza Milodanovics Andrea vezetőedző. – Most sem egyszerű a helyzet: bár visszatértek a korábbi hiányzók, Bálint Viktória hiánya viszont kulcsfontosságú lesz. Ennek ellenére bizakodó vagyok, ugyanis a héten nagyon jól edzettek a lányok, dicséret illeti őket a kemény munkáért. Úgy láttam a tréningeken, hogy az akaraterővel nem lesz gond, mindent megteszünk majd, hogy a múltkorihoz képest is jobb játékot mutassunk – zárta a beszélgetést a tréner.

Leány U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
2021.12.11. szombat
11:00 Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE
12:30 Szegedi RSE – VASAS SC 'A'
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com