Jelszóigénylés

Lányok, jöhet a hatos döntő!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 26., csütörtök
Ifjúsági csapataink zárják a szezont, a fiúk élvezni akarják a helyosztót

Örömjáték – ifjúsági csapataink egyaránt ezzel a jelszóval utaznak a hétvégén, hiszen a lányok a békéscsabai hatos döntőn szerepelhetnek, a fiúk pedig a debreceni helyosztón játszanak szintén kemény ellenfelekkel.

Leány ifjúsági együttesünk nehéz csoportba került a békéscsabai fináléban, a Vasas két korosztályos csapata lesz az ellenfél. Az erősebb kerettel még nem találkoztak a lányok, a másik kerettől kikaptak, de így nincs is rajtuk teher. A pénteki csoportmeccseken a másik ágon a házigazda BRSE, az MTK és az UTE harcol a jobb pozícióért.

– Bízom abban, hogy remek torna lesz, de nem az eredmény számít, hanem a mutatott játék. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, mit tudunk – hangsúlyozta Milodanovics Andrea vezetőedző. – Örömjátékot várok a lányoktól, akik rendkívül lelkesek a hatos döntő miatt, bizonyítani akarnak, izgatottan várják a pénteki kezdést. Egész szezonban kiválóan dolgoztak, egy óriási fordítással jutottak a döntőbe, így bármi is lesz, én már biztosan büszke leszek rájuk. Minden szettsiker és minden győzelem sokat számít, meglátjuk, hogy mennyi jön össze – fogalmazott a tréner.

Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Döntő 'A' csoport, Békéscsaba
2022. május 27. péntek
13:00 Szegedi RSE – VASAS SC 'C'
16:00 VASAS SC '' A– Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági csapatunk a 10-12. helyért küzdhet meg Debrecenben, ahol a MEAFC-Miskolc és a házigazda DEAC lesz az ellenfele.

– Méltó lezárást érdemelne a szezon, így az a célunk, hogy jó szájízzel menjünk nyári szünetre – összegezte a célokat Hulmann Zsolt vezetőedző. – A debrecenieket legyőztük, a miskolciaktól kikaptunk, a házigazda pedig most erősebb kerettel állhat fel, így nem lesz könnyű dolgunk. Jó meccsekre számítok, ahol az a legfontosabb, hogy a srácok élvezzék a játékot, ne görcsöljenek, de kellő komolysággal kezeljék a tornát. Ha minden igaz, hét játékossal utazunk – árulta el a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I.osztály 10-12.helyért, Debrecen
2022. május 29. vasárnap
11:30 MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE 
13:00 DEAC – Szegedi RSE 
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com