Jelszóigénylés

Lányok, jöhet a hatos döntő!

Megosztás:
Megjelent: 2022. május 26., csütörtök
Ifjúsági csapataink zárják a szezont, a fiúk élvezni akarják a helyosztót

Örömjáték – ifjúsági csapataink egyaránt ezzel a jelszóval utaznak a hétvégén, hiszen a lányok a békéscsabai hatos döntőn szerepelhetnek, a fiúk pedig a debreceni helyosztón játszanak szintén kemény ellenfelekkel.

Leány ifjúsági együttesünk nehéz csoportba került a békéscsabai fináléban, a Vasas két korosztályos csapata lesz az ellenfél. Az erősebb kerettel még nem találkoztak a lányok, a másik kerettől kikaptak, de így nincs is rajtuk teher. A pénteki csoportmeccseken a másik ágon a házigazda BRSE, az MTK és az UTE harcol a jobb pozícióért.

– Bízom abban, hogy remek torna lesz, de nem az eredmény számít, hanem a mutatott játék. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk, mit tudunk – hangsúlyozta Milodanovics Andrea vezetőedző. – Örömjátékot várok a lányoktól, akik rendkívül lelkesek a hatos döntő miatt, bizonyítani akarnak, izgatottan várják a pénteki kezdést. Egész szezonban kiválóan dolgoztak, egy óriási fordítással jutottak a döntőbe, így bármi is lesz, én már biztosan büszke leszek rájuk. Minden szettsiker és minden győzelem sokat számít, meglátjuk, hogy mennyi jön össze – fogalmazott a tréner.

Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Döntő 'A' csoport, Békéscsaba
2022. május 27. péntek
13:00 Szegedi RSE – VASAS SC 'C'
16:00 VASAS SC '' A– Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági csapatunk a 10-12. helyért küzdhet meg Debrecenben, ahol a MEAFC-Miskolc és a házigazda DEAC lesz az ellenfele.

– Méltó lezárást érdemelne a szezon, így az a célunk, hogy jó szájízzel menjünk nyári szünetre – összegezte a célokat Hulmann Zsolt vezetőedző. – A debrecenieket legyőztük, a miskolciaktól kikaptunk, a házigazda pedig most erősebb kerettel állhat fel, így nem lesz könnyű dolgunk. Jó meccsekre számítok, ahol az a legfontosabb, hogy a srácok élvezzék a játékot, ne görcsöljenek, de kellő komolysággal kezeljék a tornát. Ha minden igaz, hét játékossal utazunk – árulta el a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I.osztály 10-12.helyért, Debrecen
2022. május 29. vasárnap
11:30 MEAFC-Miskolc – Szegedi RSE 
13:00 DEAC – Szegedi RSE 
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com