Jelszóigénylés

Aranyos hétvégét zártak a lány csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 16., hétfő
Mindkét csapatunk veretlenül tért haza hétvégén a felkészülési tornákról.

A szeptember 14-15-i hétvége már a felkészülési megmérettetésekről szólt leány gyermek és serdülő csapataink számára, az U15-ösök szombaton Békéscsabán, az U17-esek vasárnap Szolnokon vendégszerepeltek.

Leány Gyermek csapatunk vezetőedzőjének, Strezeneczki Gyulának a beszámolója következik:
„A hétvégén Békéscsabán vettünk részt „villám” felkészülési tornán. Örültem a lehetőségnek, ugyanis ki lehetett szakadni a monoton felkészülésből, fel lehetett mérni azt, hogy hol tartunk a felkészülésben, játéklehetőséget lehetett biztosítani valamennyi játékosunk részére. A számszerű eredményből (három mérkőzést nyertünk és szettet sem veszítettünk), hiba lenne messzemenő következtetést levonni! A felkészülés jelenlegi szakaszában a legfontosabb az erőnlét felmérése volt, látható volt, hogy jó úton járunk, nem fogyott el az erőnk, végig bírtuk erővel a mérkőzéseket, a felkészülés ezen szakasza jól sikerült. Ahhoz képest, hogy a felkészülésben a taktikai rész még csak most következik, a lányok jól oldották meg a feladatot, a csapatba most felkerült gyerekek is megállták a helyüket. Örülök a hétvégen látottaknak, az eredménynek is, de látszik, hogy még sok munka áll előttünk.„

Felkészülési Torna, Békéscsaba
Szegedi RSE - Békéscsabai RSE Kék 2:0 (25:23)(25:16)
Békéscsabai RSE FEHÉR - Szegedi RSE 0:2 (20:25)(22:25)
Szegedi RSE - Békéscsabai RSE Ezüst 2:0 (25:17)(25:6)

Leány serdülő csapatunk vezetőedzője, Csányi Roland beszámolója következik:
"A szolnoki túránkon az első meccsünket a kecskeméti csapattal kezdtük meg, tudták a lányok, hogy nem lesz könnyű, és ennek megfelelően nem az volt, hogy 'benn maradt a csapat a buszban', hanem ráhangolódva, jelenlegi legjobb tudásunkat hozva meg tudtuk lepni őket egy simának mondható szettel. Persze a Kecskemét sem azért utazott ennyit, hogy itt fel is adják, így gyorsan kiegyenlítettek, majd egy maratoni 3. szett következett, ahol az döntött, hogy ki bírja jobban fejben. A nagy küzdelem végén végül mi örülhettünk. A következő meccsünket a házigazdák ellen játszottuk, akik egy percig sem adták fel ellenünk a meccset, és ismét sikerült belevinni minket egy 2:1-es, néhol igencsak kiélezett csatába. A második és a harmadik meccsünk között éppen tudtak egyet fújni a lányok, már kezdhettük is a torna döntőjét. Az első szettekben rendre koncentráltan, pontos játékkal tudtunk kezdeni, majd itt is jött a hullámvasút lejtős része, sikerült kiegyenlítenie a Jászberénynek. A harmadik felvonásban mind a két csapatra a hullámzó játék volt jellemző, de sikerült a végén nekünk maradni a hullám tetején. A torna maximálisan elérte a célját, jó visszaigazolás nekem és a csapatnak is, hogy hol tartunk és miben kell még fejlődnünk. Ezúton is köszönjük szépen a Szolnoknak a meghívást."

II. Vasicsek János Emlékverseny, Szolnok
Szegedi RSE -  Kecskemét 2:1 (25:14)(22:25)(32:30)
Szegedi RSE - Szolnok 2:1 (25:17)(32:30)(18:25)
Szegedi RSE - Jászberény 2:1 (25:12)(14:25)(26:24)Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com