Jelszóigénylés

Győzelmekért utazunk, de ellenfélmustrát is tartunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 28., péntek
Két sikerben bizakodik a budapesti fordulóra hangoló fiú mini csapatunk.

Utánpótlásunk nagy részét ezen a hétvégén a Szeged Kupa köti majd le, kivéve fiú mini csapatunkat, hiszen Varga Tamás legénysége bajnoki fordulóra utazik Budapestre. Két megmérettetés vár a srácokra szombaton: először a Kunhegyes, majd a Kaposvár lesz az ellenfél. U13-as együttesünk eddig remekelt a pontvadászatban, holtversenyben áll a negyedik helyen, így nem kell izgulnia a tizenkét csapatos döntőbe jutásért, így már nyugodtan figyelheti riválisait.

– A Kunhegyest már ismerjük, sokszor játszottunk ellenük, mindenképp győzelmet várunk a meccstől, ez reális cél – kezdte a derbik beharangozását Varga Tamás. – A Kaposvárral még nem találkoztunk, de az eredmények alapján ezen a találkozón is mi számítunk esélyesebbnek. Mivel a finálé során nagy harc várható a dobogós pozíciókért, ebben a fordulóban érdemes lesz figyelnünk a Sümeg játékára, hiszen legfőbb riválisunk lehet a helyosztókon – jegyezte meg a tréner.

A héten lelkesen készült a csapat a szombati mérkőzésekre, bár betegség és iskolai programok miatt akadtak hiányzók, így át is alakult az edzésprogram.

– Mivel a csapatjátékot kevésbé tudtuk gyakorolni, főként az egyéni képzésen volt a hangsúly. Mindenki becsülettel dolgozott, próbáltunk előrelépni a támadásban, játékunk ezen részét határozottabbá szeretnénk tenni. Remélem, hogy holnap a pályán is viszont látom a héten gyakorolt elemeket. Dudás Marcell kerékpáros balesete miatt nem tud hozzánk csatlakozni – ezúton is jobbulást kívánunk neki! –, a többiek remélhetőleg mind tudnak jönni – számolt be Varga Tamás.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB, Budapest
09:30 Szegedi RSE - Kunhegyes SE
12:00 RÖAK Kaposvár Kék - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com