Jelszóigénylés

A Lila iskolában szurkolhatunk a lányoknak

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 31., csütörtök
Utánpótlásunkat fiú mini csapatunk is képviseli hétvégén.

Népes utánpótlásunkat ezen a hétvégén két csapat képviseli a hétvégén: leány gyermek 2-es együttesünk vasárnap a Lila iskolában játszik két találkozót, fiú mini társaságunk pedig Szolnokon vív két bajnokit.
Aki szereti a röplabdát, vasárnap szinte bármikor benézhet a Lila iskolába, hiszen egész nap szeretett sportágunk lesz középpontban, ugyanis leány gyermek 2-es csapatunk bajnoki mérkőzései után felnőtt női NB II-es együttesünk is játszik. Most persze maradjunk a gyermekeknél: Csányiné Molcsányi Petra tanítványai 10 órától a KSE-2, majd 13 órától a Budaörs ellen szerepelnek.

– Ezzel a két csapattal már játszottunk, így már ismerjük őket. A már felmért erőviszonyok alapján a KSE-2 elleni bajnokit kötelező győzelemként is fel lehet fogni, a budaörsiek elleni összecsapás már izgalmasabb lehet – latolgatta az esélyeket a vezetőedző. – Az első erőpróbán viszonylag jól teljesítették a lányok az elvárásaimat, ennek köszönhetően a továbbjutásunkat nem is érezhetjük veszélyben. Épp ezért papíron nem is kell annyira izgulni, viszont a hazai pálya hozhat egy kis lámpalázat. Szeretettel várunk minden szurkolót, a csapatnak sokat jelenthet a lelkes drukkolás. A jó hangulatról hazai sikerek is gondoskodhatnak, ha mindent sikerül betartani, amit múltkor is kértem a lányoktól – mondta Csányiné Molcsányi Petra.


Fiú mini együttesünk szombaton Szolnokon lép pályára, elsőként a Kecskemét "B", majd a Székesfehérvár ellen. Az első fordulóban második lett a Szegedi RSE, ami jó alapot adhat az újabb megmérettetésre.

– Az említett eredmény remek visszacsatolás volt a srácoknak arról, hogy érdemes keményen dolgozni az alapozás során, és szorgalmasan elvégezni az otthoni edzésekre kiszabott feladatokat – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző, majd kitért a házi feladatok jelentőségére. – Az előző szezonban a lányoknál bevált a módszer, így most kipróbáljuk a fiúknák is. A lényege, hogy erősítő feladatokat adunk a tanítványoknak, így a közös edzéseken nem ezekkel a foglalkozásokkal megy el az idő, többet játszhatnak a labdával. Úgy tűnik, ennél a csoportnál is beválik a módszer – véli a tréner.

Visszatérve a szombati bajnokikra: az újabb fordulóra egy kipihent csapat érkezik majd.

– Minket is érint a Lila iskola őszi szünete, így most mindenki frissen érkezhet. Az első forduló alapján mi tűnünk esélyesebbnek, de nehéz jósolni, hiszen mindkét ellenfelünknél sok változás történt a nyáron. Legutóbb izgatottan és lelkesen játszottak a fiúk, és összességében abszolút megmutatták, mit tudnak. Szeretném, ha ez most is így történne. Egyetlen hiányzónk lesz, így tíz emberrel vágunk neki a szolnoki túrának, amelyet személy szerint én különösen várok, hiszen régi iskolámba térek vissza. Számomra lényegében hazai pálya lesz, ahova mindig szívesen megyek – árulta el Honti Szilárd.

Jelezd Te is, hogy ott leszel leány gyermek 2-es csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com