Jelszóigénylés

A Lila iskolában szurkolhatunk a lányoknak

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 31., csütörtök
Utánpótlásunkat fiú mini csapatunk is képviseli hétvégén.

Népes utánpótlásunkat ezen a hétvégén két csapat képviseli a hétvégén: leány gyermek 2-es együttesünk vasárnap a Lila iskolában játszik két találkozót, fiú mini társaságunk pedig Szolnokon vív két bajnokit.
Aki szereti a röplabdát, vasárnap szinte bármikor benézhet a Lila iskolába, hiszen egész nap szeretett sportágunk lesz középpontban, ugyanis leány gyermek 2-es csapatunk bajnoki mérkőzései után felnőtt női NB II-es együttesünk is játszik. Most persze maradjunk a gyermekeknél: Csányiné Molcsányi Petra tanítványai 10 órától a KSE-2, majd 13 órától a Budaörs ellen szerepelnek.

– Ezzel a két csapattal már játszottunk, így már ismerjük őket. A már felmért erőviszonyok alapján a KSE-2 elleni bajnokit kötelező győzelemként is fel lehet fogni, a budaörsiek elleni összecsapás már izgalmasabb lehet – latolgatta az esélyeket a vezetőedző. – Az első erőpróbán viszonylag jól teljesítették a lányok az elvárásaimat, ennek köszönhetően a továbbjutásunkat nem is érezhetjük veszélyben. Épp ezért papíron nem is kell annyira izgulni, viszont a hazai pálya hozhat egy kis lámpalázat. Szeretettel várunk minden szurkolót, a csapatnak sokat jelenthet a lelkes drukkolás. A jó hangulatról hazai sikerek is gondoskodhatnak, ha mindent sikerül betartani, amit múltkor is kértem a lányoktól – mondta Csányiné Molcsányi Petra.


Fiú mini együttesünk szombaton Szolnokon lép pályára, elsőként a Kecskemét "B", majd a Székesfehérvár ellen. Az első fordulóban második lett a Szegedi RSE, ami jó alapot adhat az újabb megmérettetésre.

– Az említett eredmény remek visszacsatolás volt a srácoknak arról, hogy érdemes keményen dolgozni az alapozás során, és szorgalmasan elvégezni az otthoni edzésekre kiszabott feladatokat – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző, majd kitért a házi feladatok jelentőségére. – Az előző szezonban a lányoknál bevált a módszer, így most kipróbáljuk a fiúknák is. A lényege, hogy erősítő feladatokat adunk a tanítványoknak, így a közös edzéseken nem ezekkel a foglalkozásokkal megy el az idő, többet játszhatnak a labdával. Úgy tűnik, ennél a csoportnál is beválik a módszer – véli a tréner.

Visszatérve a szombati bajnokikra: az újabb fordulóra egy kipihent csapat érkezik majd.

– Minket is érint a Lila iskola őszi szünete, így most mindenki frissen érkezhet. Az első forduló alapján mi tűnünk esélyesebbnek, de nehéz jósolni, hiszen mindkét ellenfelünknél sok változás történt a nyáron. Legutóbb izgatottan és lelkesen játszottak a fiúk, és összességében abszolút megmutatták, mit tudnak. Szeretném, ha ez most is így történne. Egyetlen hiányzónk lesz, így tíz emberrel vágunk neki a szolnoki túrának, amelyet személy szerint én különösen várok, hiszen régi iskolámba térek vissza. Számomra lényegében hazai pálya lesz, ahova mindig szívesen megyek – árulta el Honti Szilárd.

Jelezd Te is, hogy ott leszel leány gyermek 2-es csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com