Jelszóigénylés

Minden jó, ha a vége jó

Megosztás:
Megjelent: 2023. június 19., hétfő
Fiú serdülő csapatunk idényét értékeljük

Szezonértékelő cikksorozatunkban a felnőtt és U20-as csapatok után elérkeztünk a serdülő korosztályhoz is. Elsőként fiú serdülő együttesünk vezetőedzőjével, Csányi Dániellel beszélgettünk.

Fiú serdülő csapatunk számára nehezen indult a 2022/23-as szezon. A szerencse nem állt melléjük, aminek következtében kénytelenek voltak osztályozó mérkőzéseket játszani. Annak ellenére viszont, hogy a szezon eleje nem a céloknak megfelelően alakult, az idény második felében szinte hibátlanul tudtak játszani játékosaink, és a másodosztályban az előkelő második helyen végeztek.

Csányi Dániel: - A szezon elején közös célunk az volt a csapattal, hogy az alapszakaszban próbáljunk meg nem osztályozós helyen végezni.
Nem volt lehetetlen, de nem is volt ez könnyű feladat. A csapat nagyrésze a tavalyi U15-ös csapatra épült. Az első fordulón látszott, hogy az ellenfelek fizikálisan előrébb tartanak. Elsősorban támadás befejezésben voltunk elmaradva. Emiatt nehezen tudtunk mérkőzéseket nyerni, ami azt eredményezte, hogy novemberben osztályozót kellett játszanunk a bentmaradásért. Ebben a pár hónapban nem volt túl sok sikerélményünk, ami ezen fontos fordulón meg is látszott. Görcsösen és motiválatlanul játszottunk, ezért is estünk vissza a másodosztályba. Szerencsére ez nem volt hatással a szezon hátralevő részére, ahol végig magabiztosan játszottunk, jöttek a győzelmek és vele együtt magabiztosabbak is lettünk. A négyes döntőt hazai pályán rendezhettük meg, ahol mindenképp nyerni szerettünk volna. A döntőben egy nagyon lelkes és stabil Lőrinccel játszottunk, ahol alulmaradtunk. Teljesen megérdemelten nyert az ellefél, ami egy kicsit fájó emlék marad.
Összességében ez a szezon nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Viszont ez motivációt adhat a következő évre, ahol nem más a célunk, mint a hatos döntőben való részvétel, és ott a minél jobb helyezés!
Köszönjük szépen a szülők egész éves támogatását. Nagyon jó érzés, hogy így támogatják a csapatot nem csak a hazai meccseken, hanem sokszor idegenbeli fordulókon is. Jövőre próbáljuk ezt minél jobb eredménnyel meghálálni.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com