Jelszóigénylés

Sikeres hétvége a miniknél

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 20., hétfő
Három csapatunk lépett pályára az SZRSE színeiben

A serdülők mellett a minik is képviselték a Szegedi Röplabda Sportegyesületet a korosztályos bajnokságban: leány narancs keretünk két győzelemmel, leány fekete együttesünk egy győzelemmel és két vereséggel, fiú mini csapataink vereség nélkül távoztak.

Mindkét mérkőzésükön koncentrálva játszottak, tartották a taktikát, fegyelmezettek voltak. Ennek köszönhetően mind a KSE, mind a BVSC-Zugló csapata ellen győzelmet arattak, ezzel pedig továbbra is tartják helyüket a bajnokságban.

Váradi Zoltán: -Papíron könnyű tornának ígérkezett a mostani, de így indultunk neki az ezelőttinek is, ahol mégis meglepetés ért minket. Emellett a felállást és a játékrendet megint megbolygattam a héten, így összességében kettős győzelemre várva, de nem elbizakodottan utaztunk Budapestre. Eszünk és a szívünk is helyén volt. Külön öröm, hogy a nap utolsó szettjében két meg fiatal, de tehetséges játékosunkat tudtam a mély vízbe dobni, ahol nagyon jól helyt álltak. Ezúttal maradéktalanul elégedett vagyok a csapattal, de ez egy pillanatra se szállhat a fejünkbe. Jövő héttől még keményebben készülünk a szezon végi hatos döntőre, mostmár nyíltan kitűzött céllá vált a közép csoportban a dobogós hely megszerzése, de ehhez meg sok munkára van szükség.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II.osztály Közép Középszakasz, Budapest
KSE U13 sárga - Szegedi RSE Narancs 0:3 (12:25, 11:25, 17:25)
BVSC-Zugló - Szegedi RSE Narancs 1:2 (9:25, 18:25, 28:26)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Meszlényi Alíz, Zsurka-Abonyi Sarolta, Mádi Kamilla, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Szalai Dóra, Benito Ferenczi Nadia, Palencsár Miléna, Herédi-Szabó Nóra, Kőmíves Eszter.
Vezetőedző: Váradi Zoltán.

Leány narancs csapatunk ügyesen, kitartóan játszott, nehéz helyzetekből is fel tudtak állni. Ugyan egy győzelmet bezsebeltek, körbeverés miatt csak a negyedik helyen végeztek a hétvégi fordulón.

Magos-Dóra Annamária: - Izgalmas mérkőzésekeink voltak. Jók voltak a szerváink, pontos támadásokkal játszottunk. Az apró figyelmetlenségek rosszkor jöttek, pedig jól helyezett labdákkal támadtunk. Megint fel kellett vennünk a versenyt az elsőre áttett labdákkal, és végül körbeverés miatt nem sikerült az érem. Büszke vagyok a lányokra, mert fel tudtak állni nehéz helyzetekben, és igazi röplabdát játszottak! Szeretném kiemelni Szepes Zinkát, aki kiemelkedően játszott, húzóerő volt az egész torna folyamán. Külön köszönet a remek, újdonsült játékvezetőnek, Molnár Lilinek, aki profi módon vezette le a tornát!


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB III.osztály Közép Alsóház, Kalocsa
Szegedi RSE Fekete - TFSE-Kalocsa 0:3 (21:25, 16:25, 16:25)
Szegedi RSE Fekete - Belvárosi Röpi Suli 2:1 (25:9, 11:25, 25:20)
CTR - Szegedi RSE Fekete 2:1 (25:23, 25:14, 9:25)
Szegedi RSE Fekete: Fritz Nóra, Szalai Zora, Szepes Zinka, Csapó Zsófia, Rehák Hajnalka, Kovács Kíra, Kanyári Lea, Lippai Kinga, Panker Annabella, Kőmíves Csenge, Kocsis Léna.
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária.

Fiú mini csapatunk óriási sikerekkel zárta a hétvégét. A Kaposvár együttese ellen nagy lendülettel indították a mérkőzést, és ez tekintélytparancsoló fölényben mutatkozott meg végül. A következő felvonásban állóháború következett részükről, magabiztos nyitásaikkal megnehezítette a dolgukat a házigazda. A döntő szettben ismét kijött a csapatok közti különbség, az elsőhöz képest még koncentráltabb és bátrabb játékkal tudtak nyerni. A Miskolc csapata  elleni játék hasonlóan indult, mint a korábbi meccs. Rendezett, magabiztos játékkal biztosították a győzelmet, az utolsó játékrészben pedig tét nélkül tudott mindenki gyakorolni.
Honti Szilárd: -Vidám vasárnap volt: már az utazás is jó hangulatban telt, bíztam benne hogy ez a vidámság átmenthető a pályára is, és nem fog a játék rovására menni. Új felállasban játszottunk, igyekeztünk az edzéseken gyakoroltakat megvalósítani itt is, ami részben sikerült is. Az alapjátékban viszont sokkal jobban működött ma a csapat, mint korábban. Elégedett vagyok a csapatommal, a várt eredményt azt kötelezően hozták. Aminek leginkább örülök hogy a támadások bátrabban zajlottak a nagyobbaknál, szépen működött az új taktika alapjaiban. A fiatalok pedig sokat csiszolódtak a csapatjátékban. Kevesebb a kapkodó mozdulat, egyre szebben kidolgozott labdameneteket produkálnak.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Középszakasz, Kaposvár
Fino Kaposvár 'A' - Szegedi RSE 1:2 (11:25, 25:8, 12:25)
MEAFC-Felsőzsolca - Szegedi RSE 1:2 (12:25, 21:25, 26:24)
Szegedi RSE: Senkó Levente, Biacsi Bence, Draskóczy Ede, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó, Papes Bence, Őrhelyi Énók Soma, Csorvási Balázs.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com