Jelszóigénylés

Minden érmet megérdemelten kaptak a gyerekek

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 9., hétfő
A hétvégi tornákon arany, ezüst és bronz medállal is gazdagodtak a legfiatalabbak.

A legifjabb korosztályokba tartozó csapataink hétvégéje nem csak tanulságos és hasznos tapasztalatokkal teli volt, de kifejezetten eredményes is, hiszen mindenféle medálból kijutott az SZRSE játékosainak, és még azokat is dicséret illette, akik nem kaptak érmet.Büszkék vagyunk az Szegedi RSE “Narancs” együttesére, hiszen a leány U13-as bajnokság békéscsabai tornáján jó játékkal szereztek bronzérmet.

– Örülök, hogy egy kemény tornán a bajnokság eddigi két legjobbjával is találkoztunk – emelte ki Váradi Zoltán. – Ugyan még nem teljesen pihentük ki a Szeged Kupa fáradalmait, hoztuk a kötelezőt, sőt, szettet is loptunk a Békéscsaba ellen. Múlt héten próbáltuk javítani a mezőnyvédekezésünk hibáit, és bár kevés idő állt rendelkezésünkre, ennek a munkának máris láttam az eredményét. Jól haladunk tehát a felkészüléssel a döntőre, büszke vagyok a lányokra! – hangsúlyozta a tréner.


Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Békéscsaba
Szegedi RSE Narancs - VASAS SC Piros 0:3 (14:25)(9:25)(17:25)
Jászberényi RK - Szegedi RSE Narancs 1:2 (15:25)(17:25)(25:22)
Szegedi RSE Narancs - DELTA Röplabda SE-1 2:1 (25:13)(22:25)(25:11)
LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Narancs 2:1 (21:25)(25:12)(25:15)


Szegedi RSE Narancs: Kóti-Kiss Noemi, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Gigacz Réka, Eszik Janka, Fritz Eszter, Koplányi-Szabados Jázmin, Pádár Panna
Vezetőedző: Váradi Zoltán

Többször is leány “Fekete” U13-as csapatunk mellé állt a szerencse, így a gyerekek ezüstéremmel tértek haza Nyíregyházáról.

– A hosszú utazás ellenére a lányok jól kezdték a tornát a házigazda elsőszámú csapata ellen, koncentrált játékkal össze is jött a győzelem – kezdte értékelését Dávid Tibor. – A Békéscsabával szoros meccset játszottunk, a döntő játszmában a szerencse is mellénk állt. Az MTK ellen remekül kezdtünk, Mészáros Petra sáncai jól működtek, több pontot is szereztünk a blokkjaival, így az első szettben végig fölényben voltunk. Épp ezért szomorú, hogy a második játszmában nekünk nem volt esélyünk nyerni, mindössze két pontot szereztünk. A döntő szett magabiztos fővárosi győzelemmel ért véget. 

Miskolc ellen esélyesként léptünk pályára, de sokszor ezek a meccsek a legnehezebbek. Most sem volt másként, a fáradtság jeleit mutató tanítványaim nem tudtak felpörögni, így a szerencsének is köszönhetjük, hogy a vereség ellenére második helyen végeztünk a tornán – véli a vezetőedző.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Nyíregyháza
Szegedi RSE Fekete - NYÍREGYHÁZA-A 2:1 (25:21)(24:26)(25:18)
LINAMAR-BRSE-FEHÉR - Szegedi RSE Fekete 1:2 (23:25)(25:15)(24:26)
Szegedi RSE Fekete - MTK Budapest 1:2 (25:16)(2:25)(21:25)
Miskolci Sportiskola-A - Szegedi RSE Fekete 2:1 (18:25)(25:18)(28:26)


Szegedi RSE Fekete: Mészáros Nóra, Mészáros Petra, Kalmár Léda, Kondacs Réka, Szentkereszty Stefánia, Nagy-Hegyesi Luca, Horváth Dalma, Borics Panka, Kocsis Dorka, Wodala Ágnes
Vezetőedző: Dávid TiborFoghíjas keretével leány U13-as "B" csapatunk nyögvenyelősen kezdett a kalocsai tornát, de végül szépen helytállt egy remek ellenféllel szemben.

– Mindössze egy cserével indultunk útnak, az utóbbi hetek betegségei és felvételi időszaka nem igazán segítette a felkészülést – jegyezte meg Pamuk-Huszta Blanka. –  A házigazda elleni kezdés nyögvenyelős volt, és később sem sikerült szettet nyerni. A Kaposvár ellen egy kicsit koncentráltabb és gyorsabb játékkal talán nem csak egy szettet sikerült volna bezsebelni, ellenfelünk összeszedettebb, határozottabb volt. A Kecskemétet ismertük, így nem okozott meglepetést a végeredmény, rövid, de annál tanulságosabb mérkőzésen kaptunk ki. A nap végére sikerült felébrednünk, az utolsó két szettben nagyot küzdöttek a lányok, jól mozogtak, így sikerült helytállnunk egy kifejezetten ügyes csapat ellen. Izgatottan várjuk a következő, 

hazai rendezésű fordulót – tette hozzá.

Őryné Merő Nóra U13 OMB II. osztály, Kalocsa
Kalocsai SE K-B - Szegedi RSE 3:0 (25:21)(25:12)(25:17)
Szegedi RSE - RÖAK Kaposvár B 1:2 (20:25)(25:19)(11:25)
KESI "B" - Szegedi RSE 3:0 (25:4)(25:10)(25:9)
Szegedi RSE - Röpsuli Sportegyesület 1:2 (12:25)(25:16)(17:25)


Szegedi RSE: Piti Izabella, Kozma Míra, Varga Kincső, Keresztúri Maja, Bernáth Gerda, Petrovics Dóra, Balogh Panka, Meszlényi Sár, Balázs-Piri Panka
Vezetőedző: Pamuk-Huszta BlankaA Vollé!2020 program számunkra a második felvonást hozta, a budapesti tornán négy csapatunk is remekül teljesített.

– A betegségek miatt még az utolsó pillanatban is változtatni kellett a kereteken, így az előző fordulótól eltérő összeállításban játszottak a csapatok – árulta el Magos-Dóra Annamária. – A minisek igyekeztek ellensúlyozni idősebb ellenfeleik fizikai fölényét, ami labdabiztos játékkal, megfelelő technikával és jó szervákkal sikerült is. Tapasztalat kell ahhoz, hogy a saját játékunkat stabilan hozzuk, ebben a tanulási folyamatban most sokat pallérozódtunk. Nagyon büszke vagyok a 4. és 5. helyezést elérő lányokra! A szuperminisek programja ismét pontszámítás nélküli örömjáték volt, újabb lépéseket tettek a fejlődés útján. Jó szervákkal, olykor remek labdamenetekkel szereztek tapasztalatot, így a nap végén mindenki büszkén 

vehette nyakába az aranyérmet. Tóth Gerda kollégámmal mindenkinek gratulálunk, és köszönjük az U13-as “Narancs” csapat játékosának, Eszik Sárának segítségét! – zárta a beszélgetést a szakember.


Szegedi RSE Fekete:
Wodala Ágnes, Fritz Eszter, Pádár Réka, Komáromi Zsófi, Bakonyi Boglárka
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda


Szegedi RSE Narancs:
Gigacz Réka, Mészáros Nóra, Eszik Janka, Zsurka-Abonyi Sarolta, Olasz Lola
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda


Szegedi RSE Arany: Elousta Szaffia, Vasi Abigél, Meszlényi Alíz, Hacker Hanna, Fritz Nóra
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda


Szegedi RSE Fehér: Kiszely Zita, Masa Milla, Bege Laura, Rimovszky Laura, Benító-Ferenczi Nadia
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com