Jelszóigénylés

Látszódnia kell a kemény edzésmunkának!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 3., szerda
A Lila iskolában hazai tornán is bizonyíthat utánpótlásunk.

Az őszi szünet után újra beindulnak a korosztályos bajnokságok, a lányoknál például gyerek együtteseink vívnak két-két mérkőzést: az SZRSE Narancs a Lila iskolában, az SZRSE Fekete pedig Gödöllőn szerepel.

Leány gyerek narancs csapatunk a BRSE-t és a Gödöllőt fogadja, a szegedi játékosok pedig különösen izgatottan várják a derbiket, hiszen hazai pályán a saját korosztályukban bizonyíthatnak.

– Ez a bajnokság a fontosabb számunkra, így remélem, hogy a lányok összeszedik minden tudásukat – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Meg akarjuk szorongatni a békéscsabaiakat, majd le akarjuk győzni a Gödöllőt, ez reális cél lehet. A hazai pálya doppingolhatja a lányokat. Az őszi szünetet az állóképesség fejlesztésére szántuk, örülnék neki, ha látszódna az eredménye – fogalmazott a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Narancs – BRSE-Fehér
14:00 Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány gyerek fekete együttesünk Gödöllőre utazik, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre ellen is játszik. Nem az eredmény, hanem a mutatott játék lesz a fontos!

– Az edzéseken főként védekezési szituációkat gyakoroltunk, elég aprólékosan, ebből minél többet szeretnénk látni a meccseken is – nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző. – Nem lenne szerencsés elvárást megfogalmazni az eredmény kapcsán, nem is ismerjük az ellenfeleket. Ha élesben megvalósítjuk azt, amit gyakoroltunk, már sikeresnek mondható a torna, végeredménytől függetlenül. Azt szeretném, hogy a lányok ne az eredményjelzőt figyeljék, hanem a játékra koncentráljanak, és persze kerüljék el azokat a hibákat, amelyek a szegedi fordulóban előfordultak – tette hozzá a tréner.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Alapszakasz, Gödöllő
12:30 MÁV Előre Akadémia – Szegedi RSE Fekete
14:00 Gödöllői RC-U15 II. – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző:
 Berkes Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com