Jelszóigénylés

Látszódnia kell a kemény edzésmunkának!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 3., szerda
A Lila iskolában hazai tornán is bizonyíthat utánpótlásunk.

Az őszi szünet után újra beindulnak a korosztályos bajnokságok, a lányoknál például gyerek együtteseink vívnak két-két mérkőzést: az SZRSE Narancs a Lila iskolában, az SZRSE Fekete pedig Gödöllőn szerepel.

Leány gyerek narancs csapatunk a BRSE-t és a Gödöllőt fogadja, a szegedi játékosok pedig különösen izgatottan várják a derbiket, hiszen hazai pályán a saját korosztályukban bizonyíthatnak.

– Ez a bajnokság a fontosabb számunkra, így remélem, hogy a lányok összeszedik minden tudásukat – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Meg akarjuk szorongatni a békéscsabaiakat, majd le akarjuk győzni a Gödöllőt, ez reális cél lehet. A hazai pálya doppingolhatja a lányokat. Az őszi szünetet az állóképesség fejlesztésére szántuk, örülnék neki, ha látszódna az eredménye – fogalmazott a mester.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Narancs – BRSE-Fehér
14:00 Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány gyerek fekete együttesünk Gödöllőre utazik, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre ellen is játszik. Nem az eredmény, hanem a mutatott játék lesz a fontos!

– Az edzéseken főként védekezési szituációkat gyakoroltunk, elég aprólékosan, ebből minél többet szeretnénk látni a meccseken is – nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző. – Nem lenne szerencsés elvárást megfogalmazni az eredmény kapcsán, nem is ismerjük az ellenfeleket. Ha élesben megvalósítjuk azt, amit gyakoroltunk, már sikeresnek mondható a torna, végeredménytől függetlenül. Azt szeretném, hogy a lányok ne az eredményjelzőt figyeljék, hanem a játékra koncentráljanak, és persze kerüljék el azokat a hibákat, amelyek a szegedi fordulóban előfordultak – tette hozzá a tréner.

dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Alapszakasz, Gödöllő
12:30 MÁV Előre Akadémia – Szegedi RSE Fekete
14:00 Gödöllői RC-U15 II. – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző:
 Berkes Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com