SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Jön 2020 első SZRSE mérkőzése!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 2., csütörtök
U21-es csapatunk lép először pályára az új évben.

Emlékezetes mérkőzésekkel teli évet zárhattunk 2019-ben, de friss élmények nélkül nem maradunk sokáig, hiszen 2020 első hetében újra megtelik a Lila iskola röplabdával.

U21-es csapatunk hosszú pihenő után térhet vissza a pályára szombaton, hiszen versenycsapataink mellett ők is a téli szünetet otthon tölthették. Strezeneczki Gyula játékosai nehéz ellenféllel állnak szemben, a MAFC-BME alakulata az NBII-es Bajnokság Kelet A-csoport tabellájának jelenleg a második helyén szerepel. Sajnos csapatkapitányunk, Strezeneczki Péter még nem épült fel a bokasérüléséből, viszont minőségi cserét kap a hétvégén. Piti Richárd, az NBI-ben induló Vidux-Szegedi RSE játékosa újra a csapat rendelkezésére áll. 

Nagyon jól teltek az ünnepek - kezdte a beszélgetést Piti Richárd, a Szegedi RSE négyes ütője. - Jó volt egy kicsit a röplabdától eltávolodni, és pihenni. Sikerült a családommal, barátnőmmel és a barátaimmal is sok időt eltöltenem.

Ricsi elmondta, a sok bejgli és az, hogy nem volt edzés a szünetben, a csapat erőnlétére hatással lehet, de hogy mennyire zökkenti ki a csapatot, az majd a mérkőzésen fog eldőlni. Bízik benne, hogy nem lesz ilyenről szó, és egy jó játékot tudnak majd bemutatni a kilátogató nézőknek. - Mindenkinek ajánlott volt 2-3 egyéni edzés, akár konditeremben, akár csak egy sima futás.


Hogy mit vár Ricsi a hétvégi összecsapástól, így foglalta össze nekünk. - Nem tudom, hogy az ellenfél milyen játékerőt képvisel, de az eredményeikből ítélve jó csapatról van szó. Mi egy elég fiatal gárda vagyunk, így egy lelkes, bátor, utolsó pontokig küzdő játékot kell hogy játsszunk, ahol a pont, vagy akár pontok megszerzése lehet a kitűzött cél.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
16:00 Szegedi RSE - MAFC-BME 

Jelezd Te is, hogy ott leszel a 2020-as év első mérkőzésén a Facebook Eseményünk által! 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek
Hír
2020. február 13., csütörtök
Hír
2020. február 12., szerda
Képgaléria
2020. február 11., kedd
Képgaléria

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com