Jelszóigénylés

Hasznos és mosolygós volt a debütálásunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 25., kedd
A Vollé Röpsuli program házigazdájaként sok lehetőséget adtunk a gyerekeknek.

A Vollé2020! - Röpsuli programba mi is neveztünk, hogy egyesületünk szupermini és mini korosztályos játékosai minél több tapasztalatot szerezzenek. Nem csak debütáltunk a hétvégén a sorozatban, de mi is voltunk a forduló házigazdája. A Lila iskolában mini és szupermini korosztályú játékosaink kaptak sok lehetőséget, amit nagyon élveztek.

– A szuperminiseknél mindenkit elindítottunk, akinek már volt játékengedélye, függetlenül attól, hogy hány edzésen szerepelt eddig – kezdte beszámolóját Magos-Dóra Annamária. – Tapasztalatszerzésnek tökéletes volt, remek hangulatban telt a nap, a gyerekek végig fülig érő szájjal játszottak. Fel is voltak pörögve, maguknak pedig számolták is az eredményt, és így volt örömforrás, hiszen nem hivatalosan szép sikereket értek el – jegyezte meg a korosztály vezetőedzője.


A mini korosztályban az idősebb szuperminisek is lehetőséget kaptak az SZRSE színeiben, két okból is.

– Egyrészt mert így versenyhelyzetbe kerülhettek, másrészt mert nekik jövőre már a mini bajnokság kezdődik, így átérezhették, milyen is nagyobb létszámban, pontszámítással játszani – indokolta a döntést Magos-Dóra Annamária. – Jól alkalmazkodtak az új helyzethez, két csapatunk vitte is az első két helyezést. Minden induló aranyérmet kapott, ebben a korosztályban is mindenki élvezte a játékot. Nagyobb létszámmal még hasznosabb lett volna a torna, de kezdésnek ez is remek volt. A következő, budapesti fordulóban már várhatóan nyolc csapat indul, így a verseny is nagyobb lesz. Izgatottan várjuk a hétvégi Szeged Kupát, amellyel folytatódik a sorozatterhelés, hiszen most négy héten át minden hétvégén vannak mérkőzéseink, ezt sem árt szokniuk a gyerekeknek – jegyezte meg a tréner.


Szegedi RSE Narancs:
Héjja Annabella, Mészáros Nóra, Czellár Villő, Kőmíves Eszter, Wodala Ágnes


Szegedi RSE Fekete:
 Fritz Eszter, Eszik Janka, Gigacz Réka, Pádár Réka


Szegedi RSE Arany:
Zsurka-Abonyi Sarolta, Meszlényi Alíz, Hacker Hanna, Vasi Abigél


Szegedi RSE Fehér:
Elousta Szaffia, Kiszely Zita, Rimovszky Laura, Fritz Nóra, Bege Laura


Szegedi RSE Fiú: Varga Benjámin, Varga Zénó, Tari Bence, Bálint György, Draskóczy Ede
Vezetőedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com