Jelszóigénylés

Kihasználnánk a Szeged Kupa adta lendületet

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 5., csütörtök
Szupermini és mini csapataink lelkesedése az ország 4 pontján kamatozhat.

A Szeged Kupa óriási élmény volt szupermini és mini korosztályos csapatainknak, így nem is bánják, hogy jön az újabb szereplési lehetőség. Hétvégén bajnoki tornákon játszanak a gyerekek, és a számukra legfontosabb tényező, vagyis a tanulási lehetőség adott lesz, hiszen erős riválisokkal szemben nagy csatákra van kilátás.

A leány mini “Narancs” együttesünk szombaton Békéscsabára látogat, ahol kemény csaták várnak rájuk.

– Már nem kell aggódnunk, hogy bejutunk-e a legjobb tizenkét csapat közé, hiszen ehhez megvan a szükséges pontszámunk, teher nélkül játszhatunk – nyilatkozta Váradi Zoltán. – Nem túl nagy ambíciókkal utazunk, hiszen az első és a második helyezett is ott lesz a házigazda és a Vasas révén. Örülök, hogy ilyen erős ellenfeleink lesznek, hiszen a tét nélküli tornán rengeteget tanulhatunk. Óriási eredmény lenne, ha éremmel térnénk haza, de most nem ez számít, hanem a tapasztalatszerzés – fogalmazott a vezetőedző.


Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Békéscsaba
9:30 Szegedi RSE Narancs - VASAS SC Piros
10:45 Jászberényi RK - Szegedi RSE Narancs
13:00 Szegedi RSE Narancs - DELTA Röplabda SE-1
14:15 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Váradi Zoltán

A leány mini “Fekete” csapatunk szombaton Nyíregyházára utazik, ahol a mezőnyt nézve bármi megtörténhet.

– Nehéz nap lesz. Többször elmondtam, hogy ebben a korosztályban a tornákon az első és az utolsó hely is reális lehet, ez most fokozottan igaz, nem egyszerű jósolni – véli Dávid Tibor. – A házigazda nagy falat, ahogy az élmezőnyhöz tartozó MTK is, mindkét meccs nehéz lesz, és a Békéscsaba “Fehér” csapatára is nagyon kell figyelni, hiszen “Narancs” együttesünket korábban már megtréfálta. A Szeged Kupa komoly terhelést jelentett, így az e heti edzések még nem voltak kemények, és a keret is foghíjas a napokban. 

-Bízom benne, hogy a mai és a holnapi tréningen összeáll a csapatunk, és jól szerepelünk. Mivel fő célunkat már elértük a legjobb tizenkét csapat közé kerülését, konkrét elvárással nem tennék súlyt a gyerekek vállára – fogalmazott a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Nyíregyháza
10:45 Szegedi RS Fekete - NYÍREGYHÁZA-A
13:00 LINAMAR-BRSE-FEHÉR - Szegedi RSE Fekete
14:15 Szegedi RSE Fekete - MTK Budapest
16:30 Miskolci Sportiskola-A - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Dávid Tibor

Leány mini “B” csapatunk vasárnap Kalocsa felé veszi az irányt, ahol akár az éremszerzés is összejöhet.

– Betegségek és sérülések miatt ismét foghíjas kerettel utazunk – árulta el Pamuk-Huszta Blanka. – A házigazdát és a Kecskemétet jól ismerjük, remek csapatokról van szó. A Kalocsával legutóbb szoros meccset játszottunk, lehet esélyünk ellenük. A Kaposvárt és a Röpsulit nem ismerjük, így nem szeretnék jósolni. Jó lenne, ha végre sikerülne a harmadik vagy negyedik helyet megcsípni, annak már örülnénk, a bronz pedig kifejezetten szép eredmény lenne. A Szeged Kupa érezhetően lendületet adott a lányoknak, így biztosan bátrabban lépnek majd pályára – véli a szakember.


Őryné Merő Nóra U13 OMB II. osztály, Kalocsa
9:30 Kalocsai SE K-B - Szegedi RSE
10:45 Szegedi RSE - RÖAK Kaposvár B
13:00 KESI "B" - Szegedi RSE
16:30 Szegedi RSE - Röpsuli Sportegyesület
Vezetőedző:
Pamuk-Huszta Blanka

A Vollé!2020 Röpsuli programban két hete debütált egyesületünk, most jön szegedi szemszögből a második felvonás, ezúttal Budapesten. A vasárnapi tornán két szupermini és két mini csapat képviseli az SZRSE-t.

 Annyira jól sikerült a Szeged Kupa, hogy a gyerekek már alig várják az újabb megmérettetést – számolt be Magos-Dóra Annamária. – Sűrű ez az időszak, de ez láthatóan nem szegi a gyerekek kedvét, sőt, nagyon rákaptak a versenyhelyzetek ízére. Jó meccseket várok, és fontos, hogy minél több tapasztalatot szerezzünk. A játékosok lelkesedésére jellemző, hogy hiába lesznek többen is érdekeltek a szombati U13-as fordulóban, így is mindannyian ott lesznek a vasárnapi tornán – jegyezte meg a vezetőedző.

Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com