Jelszóigénylés

Kihasználnánk a Szeged Kupa adta lendületet

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 5., csütörtök
Szupermini és mini csapataink lelkesedése az ország 4 pontján kamatozhat.

A Szeged Kupa óriási élmény volt szupermini és mini korosztályos csapatainknak, így nem is bánják, hogy jön az újabb szereplési lehetőség. Hétvégén bajnoki tornákon játszanak a gyerekek, és a számukra legfontosabb tényező, vagyis a tanulási lehetőség adott lesz, hiszen erős riválisokkal szemben nagy csatákra van kilátás.

A leány mini “Narancs” együttesünk szombaton Békéscsabára látogat, ahol kemény csaták várnak rájuk.

– Már nem kell aggódnunk, hogy bejutunk-e a legjobb tizenkét csapat közé, hiszen ehhez megvan a szükséges pontszámunk, teher nélkül játszhatunk – nyilatkozta Váradi Zoltán. – Nem túl nagy ambíciókkal utazunk, hiszen az első és a második helyezett is ott lesz a házigazda és a Vasas révén. Örülök, hogy ilyen erős ellenfeleink lesznek, hiszen a tét nélküli tornán rengeteget tanulhatunk. Óriási eredmény lenne, ha éremmel térnénk haza, de most nem ez számít, hanem a tapasztalatszerzés – fogalmazott a vezetőedző.


Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Békéscsaba
9:30 Szegedi RSE Narancs - VASAS SC Piros
10:45 Jászberényi RK - Szegedi RSE Narancs
13:00 Szegedi RSE Narancs - DELTA Röplabda SE-1
14:15 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Váradi Zoltán

A leány mini “Fekete” csapatunk szombaton Nyíregyházára utazik, ahol a mezőnyt nézve bármi megtörténhet.

– Nehéz nap lesz. Többször elmondtam, hogy ebben a korosztályban a tornákon az első és az utolsó hely is reális lehet, ez most fokozottan igaz, nem egyszerű jósolni – véli Dávid Tibor. – A házigazda nagy falat, ahogy az élmezőnyhöz tartozó MTK is, mindkét meccs nehéz lesz, és a Békéscsaba “Fehér” csapatára is nagyon kell figyelni, hiszen “Narancs” együttesünket korábban már megtréfálta. A Szeged Kupa komoly terhelést jelentett, így az e heti edzések még nem voltak kemények, és a keret is foghíjas a napokban. 

-Bízom benne, hogy a mai és a holnapi tréningen összeáll a csapatunk, és jól szerepelünk. Mivel fő célunkat már elértük a legjobb tizenkét csapat közé kerülését, konkrét elvárással nem tennék súlyt a gyerekek vállára – fogalmazott a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I. osztály, Nyíregyháza
10:45 Szegedi RS Fekete - NYÍREGYHÁZA-A
13:00 LINAMAR-BRSE-FEHÉR - Szegedi RSE Fekete
14:15 Szegedi RSE Fekete - MTK Budapest
16:30 Miskolci Sportiskola-A - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Dávid Tibor

Leány mini “B” csapatunk vasárnap Kalocsa felé veszi az irányt, ahol akár az éremszerzés is összejöhet.

– Betegségek és sérülések miatt ismét foghíjas kerettel utazunk – árulta el Pamuk-Huszta Blanka. – A házigazdát és a Kecskemétet jól ismerjük, remek csapatokról van szó. A Kalocsával legutóbb szoros meccset játszottunk, lehet esélyünk ellenük. A Kaposvárt és a Röpsulit nem ismerjük, így nem szeretnék jósolni. Jó lenne, ha végre sikerülne a harmadik vagy negyedik helyet megcsípni, annak már örülnénk, a bronz pedig kifejezetten szép eredmény lenne. A Szeged Kupa érezhetően lendületet adott a lányoknak, így biztosan bátrabban lépnek majd pályára – véli a szakember.


Őryné Merő Nóra U13 OMB II. osztály, Kalocsa
9:30 Kalocsai SE K-B - Szegedi RSE
10:45 Szegedi RSE - RÖAK Kaposvár B
13:00 KESI "B" - Szegedi RSE
16:30 Szegedi RSE - Röpsuli Sportegyesület
Vezetőedző:
Pamuk-Huszta Blanka

A Vollé!2020 Röpsuli programban két hete debütált egyesületünk, most jön szegedi szemszögből a második felvonás, ezúttal Budapesten. A vasárnapi tornán két szupermini és két mini csapat képviseli az SZRSE-t.

 Annyira jól sikerült a Szeged Kupa, hogy a gyerekek már alig várják az újabb megmérettetést – számolt be Magos-Dóra Annamária. – Sűrű ez az időszak, de ez láthatóan nem szegi a gyerekek kedvét, sőt, nagyon rákaptak a versenyhelyzetek ízére. Jó meccseket várok, és fontos, hogy minél több tapasztalatot szerezzünk. A játékosok lelkesedésére jellemző, hogy hiába lesznek többen is érdekeltek a szombati U13-as fordulóban, így is mindannyian ott lesznek a vasárnapi tornán – jegyezte meg a vezetőedző.

Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com