Jelszóigénylés

Eljött a hazai drukkolás ideje!

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 20., péntek
A Lila iskolában szurkolhatunk az ifik között induló serdülő lányoknak.

Az új szezonban a vasárnapi hazai ifjúsági leány bajnokik kínálják az első alkalmat, hogy a Lila iskolában buzdítsuk a Szegedi RSE együttesét. Csapatunk 10 órakor kezdi szereplését, első ellenfele a Röpke SE lesz, majd 13 órakor a VASAS "A" jelű együttese ellen vív bajnokit.

A lányok számára már nem lesz új a felállás, hiszen ezúttal is két évvel idősebb sportolókkal kell felvenniük a versenyt. Korábban gyermek korosztályosokként indultak a serdülő bajnokságban, most pedig serdülőként az ifjúságiak között.

– Már bevált ez a módszer, saját korosztályuk küzdelmeire így szerezhetik leggyorsabban a legtöbb értékes tapasztalatot – nyilatkozta a leány ifik vezetőedzője, Csányi Roland. – Sokszor azért is lépnek meg hasonlót a klubok, mert annyira tehetségesnek éreznek egy-egy korosztályt, és esetünkben is van ebben valami, hiszen ügyesek a lányok, az átlagosnál több potenciált látunk bennük. Korábban is megállták a helyüket az idősebbek között, a serdülők között megérdemelték volna a legjobb 12 csapat közé kerülést. Ez sajnos nem jött össze, de a legfontosabb, hogy szépen fejlődtek, és most ugyanezt szeretnénk elérni az ifik között indulva – indokolta a döntést a tréner.

Csányi Dániel másodedzőként most dolgozik először ezzel a csapattal. Izgatottan várja az új kihívást.

– Mindig nagyok voltak az elvárásaim, de csakis a gyerekek fejlődése érdekében, ezért dolgozunk – kezdte a beszélgetést Csányi Dániel. – Az eredményesség teljesen más, főként ha idősebbek között indul egy csapat. Itt nem szabad magasra tenni a lécet, az a lényeg, hogy a saját korosztályos bajnokságra remek felkészülési lehetőséget kapnak a lányok. Ennek fényében a tisztes helytállás lesz a cél vasárnap, az idényre pedig összességében azt tudom mondani: szeretnénk jó meccseket játszani, szetteket nyerni, és pár meccset is. Első ellenfeleink hagyományosan jó erőt képviselnek, főként az utánpótlás-válogatottakkal rendelkező VASAS – mondta a mester.

Felmerül tehát a kérdés: mire számíthatunk a Röpke SE ellen? Ott van esélyünk egy meglepő szezonkezdésre?

– Az aznapi forma sokat nyomhat a latban. A hazai pálya mellettünk szólhat, így arra kérjük a szülőket és hozzátartozókat, hogy szokásukhoz híven most is biztassák hangosan a gyerekeket! A Lila iskola ilyen szempontból remek hely, be tud szorulni a hang, ezt kihasználva remek hangulatot lehet teremteni. Így is szokott lenni, most is sokat jelentene a gyerekeknek. Szeretettel várunk mindenkit! – hangsúlyozta Csányi Dániel.

Az eseményről fényképes beszámolóval jelentkezünk Facebook- és Instagram-oldalunkon. Erre a linkre kattintva jelezd, hogy Te is ott leszel a helyszínen!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com