Jelszóigénylés

Nem a tervek szerint alakult a hétvége

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 24., hétfő
Győzelem nélkül maradt az SZRSE utánpótlása

Fontos győzelmekre tört a hétvégén két utánpótlás csapatunk is, de sajnos a leány mini és a fiú U21-es együttes is sikerélmény nélkül zárt.

Leány mini csapatunk Jászberényben először a házigazdától kapott ki szoros végjátékban, majd a Nyíregyháza jóval erősebb volt, végül a Sümeg ellen sem a szegedieknek kedvezett a legszorosabb szett.

– Sajnos volt két nagyon szoros szett, amit nem tudtunk hozni, ezen ment el két meccsünk. A Jászberény és a Sümeg ellen is nyerhettünk volna, de nem voltunk elég kemények, persze az is közrejátszott, hogy az elmúlt hetekben meghatározó játékosok nem tudtak edzeni. Nem volt teljes a csapatunk, de így is több volt ebben a tornában. A legjobb nyolc közé kerülésért vívott versenyfutásban most hátrányba kerültünk – fogalmazott a megbízott edző, Fésüs Erzsébet.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 4.torna, Jászberény
Szegedi RSE – JRK 1:2 (11:25, 25:11, 22:25)
Szegedi RSE – Nyíregyházi Sportcentrum 0:3 (5:25, 7:25, 7:25)
Sümeg-Dabronc Kék – Szegedi RSE 2:1 (25:12, 25:23, 12:25)

Szegedi RSE: Eszik Janka, Meszlényi Alíz, Fritz Eszter, Gigacz Réka, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Kőmíves Eszter.
Megbízott edző: Fésüs Erzsébet.

Fiú U21-es legénységünk hazai pályán, a Lila iskolában fogadta a MAFC együttesét. A visszavágás vágya hajtotta a szegedi srácokat, amelyre volt is esély. A harmadik szett maratoni csatát hozott, ekkor szépített az SZRSE, de sajnos a negyedik játékrészben már nem tudott egyenlíteni.

– Nagyon szépen játszottak a srácok, jó kis meccs volt – kezdte értékelését Hulmann Zsolt vezetőedző. – A harmadik szettért külön dicséret jár, de a negyedik szettben érződött, hogy még fejleszteni kell a koncentrációnkat, ugyanis könnyen elment a döntő játékrész. A végén sajnos buta hibákat vétettek a fiúk, de összességében szép teljesítményt nyújtottak. Kukla Zsombor abszolút újoncként szállt be, nagyon ügyes volt, remek blokkokkal és ászokkal is segítette csapatunkat. Ha meccsrutint szerez, akkor a későbbiekben is meghatározó játékos lehet – dicsérte a mester a debütáló tanítványt.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – MAFC-BME 1:3 (16:25, 22:25, 29:27, 11:25)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Radics Attila, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com