Jelszóigénylés

Minden elismerés megilleti a játékosokat

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 19., hétfő
Két újabb korosztályos csapatunk léphetett pályára a kényszerszünet után.

Az SZRSE újabb két korosztályos csapata számára ért véget a kényszerszünet, másfél hónap böjt után végre leány gyerek narancs és fiú ifjúsági együttesünk is játszhatott a korosztályos bajnokságban. Mindkét együttes más motivációval lépett pályára, és minden játékost elismerésben részesítettek az edzők.A lányok Budapesten szerepeltek az MTK és a Kaposvár ellen – előbbi meccsen a helytállás, utóbbi derbin a győzelem volt a cél, amit el is ért az SZRSE Narancs.

– Minden elismerés megilleti a gyerekeket, hiszen a kaposváriak elleni győzelem előtt egy rendkívül szoros csatát vívtunk a házigazdával, az MTK ellen akár nyerhettünk is volna, csak apró nüanszok döntöttek a fővárosi rivális javára – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Egy hónapig nem edzettünk, felforgatott felállásban, szűkebb kerettel léptünk pályára, és mégis megizzasztottuk az esélyesebb hazaiakat, így minden tiszteletem a lányoké. A Kaposvár elleni meccs a kötelező győzelem kategóriába tartozott, de ilyen kihagyás után pláne ezek a meccsek a legnehezebbek. Kapkodó játékkal sikerült is megnehezíteni a dolgunkat, de végül összejött a győzelem. Nem szoktam kiemelni játékosokat, de most szeretném megemlíteni, hogy miután megsérült a liberónk, Magos-Dóra Villő profi módon oldotta meg ezt a posztot, így neki is nagyban köszönhető a Kaposvár elleni győzelem, sokat tett hozzá. Ezzel nem akarom a többiek érdemét csökkenteni, hiszen mindenki teljes odaadással küzdött – hangsúlyozta a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Budapest
MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs 3:1 (17:25)(25:23)(25:20)(25:19)
RÖAK Kaposvár A - Szegedi RSE Narancs 1:3 (23:25)(22:25)(25:20)(21:25)
Szegedi RSE Narancs: Gigacz Maja, Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Deák Angelina, Mihály Annamária, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Hartai-Rácz Gaia, Szentkereszty Stefánia
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú ifjúsági együttesünk Debrecenben lépett pályára a győriek és a debreceniek ellen, egy szett végén az SZRSE örülhetett, de a részsikeren felül is volt miért mosolyogni.

– Nagyon örültünk, hogy játszhattunk végre, ez volt most a legfontosabb – emelte ki Hulmann Zsolt vezetőedző. – A srácok nagyon akartak, becsülettel küzdöttek, nem hagyták el magukat, ezért elismerésem mindenkinek. Nagyon szerettek volna jól játszani a fiúk, de a körülmények miatt ez nem jött össze. A két ellenfél egyaránt arról számolt be, hogy egy edzést sem kellett kihagyniuk, így hátrányból indultunk, amit nem is lehetett behozni, mivel kiestünk a játékból, nem találtuk az ütemet. Másfél hónap kihagyás az izomzaton is meglátszik, a srácok nem tudtak olyan magasakat ugrani, mint korábban. Ez a torna arra volt jó, hogy újra játékba lendüljünk, majd elkezdjük az építkezést, leginkább a következő szezonra, hiszen mire utolérnénk magunkat, már vége is az idénynek. Azért dolgozunk, hogy ősztől egy magasabb szintű alapra tudjunk építeni – fogalmazott a mester.


dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztály 13-16. helyért, Debrecen
DEAC- Szegedi RSE 3:0 (25:22)(25:15)(25:14)
Széchenyi Győr - Szegedi RSE 3:1 (19:25)(25:18)(25:17)(25:14)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Somosi Levente, Baranyi Dávid, Varga Medárd, Janó Csongor, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Pintér Barnabás
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com