Jelszóigénylés

A klubelnök lesz a beugró, a lányok pénteken játszanak

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 29., csütörtök
Varga Tamás irányít a fiúk duplázó hétvégéjén, a lányok holnap Békéscsabára utaznak.

Hulmann Zsolt kivételesen nem tudja a hétvégén irányítani az ifjúsági és serdülő bajnokságban szereplő fiúcsapatot, de nincs gond: az SZRSE elnöke, Varga Tamás vállalta a beugró edző szerepét. Logikus volt a választás, hiszen a korábbi korosztályokban egyesületünk vezetője foglalkozott a srácokkal.Szombaton jön a bemelegítés a leginkább gyakorlási lehetőség miatt fontos ifjúsági bajnokságban. Tahitótfalura utazik a csapat, ahol a Széchenyi Győr és a DEAC lesz az ellenfele.

– Jó lesz újra a régi csapatommal dolgozni, sok emlék köt össze minket. Sosem felejtem el azt az idényt, amikor majdnem döntőbe kerültünk, csupán egy játszmán múlott a hatos finálé. Örülök, hogy szinte teljesen megmaradt a csapat. A szombati torna ellenfeleit sajnos nem ismerem, de ez a bajnokság egyébként is a tapasztalatszerzésről szól, így az a lényeg, hogy a fiúk adjanak bele mindent és élvezzék a játékot, tanuljanak a nagyoktól – fogalmazott Varga Tamás.

dr. Tarnawa Ferdinád U19 OIB I. osztály helyosztó 13-16. helyért, Tahitótfalu
11:30 Széchenyi Győr - Szegedi RSE 
13:00 Szegedi RSE - DEAC
Vezetőedző: Varga Tamás

Vasárnap következhet a serdülő bajnokság kecskeméti fordulója, ahol a házigazda “A” csapata mellett a Vegyész RC Kazincbarcika ellen bizonyíthatnak a srácok.

– Ez a torna élvez prioritást a hétvégén, és az utóbbi csata lesz az igazán fontos, hiszen a VRCK ellen reális győzelmi eséllyel lépünk majd pályára. Sajnálom, hogy pont ez a meccs lesz a negyedik ezen a hétvégén, de ezen túl kell lendülni, minden energiát mozgósítani kell. A kecskemétiek jóval magasabb és erősebb játékosokkal rendelkeznek, más kávéház, de a helytállást ezen a találkozón is elvárom. Már itt lehet gyakorolni a Kazincbarcika elleni derbire, ígéretes bemelegítés lenne, ha legalább az egyik szettben elérnénk a húszpontos álomhatárt – jegyezte meg Varga Tamás.

Buzek László U17 OSB I. osztály középszakasz, Kecskemét
10:00 KESI 'A' - Szegedi RSE 
11:30 Vegyész RC Kazinbarcika Szegedi RSE 
Vezetőedző:
 Varga TamásLeány gyerek narancs csapatunk a járvány miatt korábban elhalasztott mérkőzést pótol, ezért Békéscsabán szokatlan időpontban, péntek délután lesz találkozója a BRSE “Kék” csapat vendégeként.

– Sportemberek vagyunk, így az edzőkkel egyetértünk abban: ha lehet, ne az asztalnál dőljenek el a pontok és a győzelmek sorsa, hanem a pályán. Ezért próbálunk minél több találkozót pótolni, így örülünk ennek a lehetőségnek is – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Pénteki ellenfelünk a másodosztályból küzdötte fel magát, hiába számít tehát második számú csapatnak a BRSE-nél, komoly erőt képvisel. A héten jól és lelkesen mozogtak a lányok az edzéseken, ha ezt látom viszont a pénteki meccsen is, akkor összejöhet a győzelem – véli a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Békéscsaba
15:00 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com