Jelszóigénylés

A klubelnök lesz a beugró, a lányok pénteken játszanak

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 29., csütörtök
Varga Tamás irányít a fiúk duplázó hétvégéjén, a lányok holnap Békéscsabára utaznak.

Hulmann Zsolt kivételesen nem tudja a hétvégén irányítani az ifjúsági és serdülő bajnokságban szereplő fiúcsapatot, de nincs gond: az SZRSE elnöke, Varga Tamás vállalta a beugró edző szerepét. Logikus volt a választás, hiszen a korábbi korosztályokban egyesületünk vezetője foglalkozott a srácokkal.Szombaton jön a bemelegítés a leginkább gyakorlási lehetőség miatt fontos ifjúsági bajnokságban. Tahitótfalura utazik a csapat, ahol a Széchenyi Győr és a DEAC lesz az ellenfele.

– Jó lesz újra a régi csapatommal dolgozni, sok emlék köt össze minket. Sosem felejtem el azt az idényt, amikor majdnem döntőbe kerültünk, csupán egy játszmán múlott a hatos finálé. Örülök, hogy szinte teljesen megmaradt a csapat. A szombati torna ellenfeleit sajnos nem ismerem, de ez a bajnokság egyébként is a tapasztalatszerzésről szól, így az a lényeg, hogy a fiúk adjanak bele mindent és élvezzék a játékot, tanuljanak a nagyoktól – fogalmazott Varga Tamás.

dr. Tarnawa Ferdinád U19 OIB I. osztály helyosztó 13-16. helyért, Tahitótfalu
11:30 Széchenyi Győr - Szegedi RSE 
13:00 Szegedi RSE - DEAC
Vezetőedző: Varga Tamás

Vasárnap következhet a serdülő bajnokság kecskeméti fordulója, ahol a házigazda “A” csapata mellett a Vegyész RC Kazincbarcika ellen bizonyíthatnak a srácok.

– Ez a torna élvez prioritást a hétvégén, és az utóbbi csata lesz az igazán fontos, hiszen a VRCK ellen reális győzelmi eséllyel lépünk majd pályára. Sajnálom, hogy pont ez a meccs lesz a negyedik ezen a hétvégén, de ezen túl kell lendülni, minden energiát mozgósítani kell. A kecskemétiek jóval magasabb és erősebb játékosokkal rendelkeznek, más kávéház, de a helytállást ezen a találkozón is elvárom. Már itt lehet gyakorolni a Kazincbarcika elleni derbire, ígéretes bemelegítés lenne, ha legalább az egyik szettben elérnénk a húszpontos álomhatárt – jegyezte meg Varga Tamás.

Buzek László U17 OSB I. osztály középszakasz, Kecskemét
10:00 KESI 'A' - Szegedi RSE 
11:30 Vegyész RC Kazinbarcika Szegedi RSE 
Vezetőedző:
 Varga TamásLeány gyerek narancs csapatunk a járvány miatt korábban elhalasztott mérkőzést pótol, ezért Békéscsabán szokatlan időpontban, péntek délután lesz találkozója a BRSE “Kék” csapat vendégeként.

– Sportemberek vagyunk, így az edzőkkel egyetértünk abban: ha lehet, ne az asztalnál dőljenek el a pontok és a győzelmek sorsa, hanem a pályán. Ezért próbálunk minél több találkozót pótolni, így örülünk ennek a lehetőségnek is – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Pénteki ellenfelünk a másodosztályból küzdötte fel magát, hiába számít tehát második számú csapatnak a BRSE-nél, komoly erőt képvisel. A héten jól és lelkesen mozogtak a lányok az edzéseken, ha ezt látom viszont a pénteki meccsen is, akkor összejöhet a győzelem – véli a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály Középszakasz, Békéscsaba
15:00 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com