Jelszóigénylés

Hasznos lesz a Markovics Emlékverseny tapasztalata

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 14., csütörtök
Minden leány mini csapatunk idegenben szerepel a hétvégén.

Eljött az újabb forduló hétvégéje a mini korosztály bajnokságában, szombaton és vasárnap is idegenbeli találkozók várnak tanítványainkra.
Szombaton a leány mini Narancs együttesünk Budapesten, az MTK csarnokában szerepel, ahol öt csapat vív majd körmérkőzést a bajnoki pontokért.


 – Csapatunk a Markovics Emlékversenyen az MTK és a VASAS együttesével is találkozott, velük szoros mérkőzéseket vívtak a lányok – kezdte beharangozóját Dávid Tibor. – A VASAS ellen egy játszámát sikerült is elcsípni, az MTK-val pedig ki-ki meccs alakult ki az első játszmában. Ezek az élmények és tapasztalatok jól jönnek majd. A másik két találkozón koncentrált játékkal megszerezhetjük a győzelmet, de a röplabdában és ebben a korosztályban nem lehet előre kijelenteni, hogy ki nyer. Ha sikerül megoldanunk a kötelező feladatot, akkor akár éremmel térhetnek haza a lányok – véli a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Budapest
11:15 Szegedi RSE Narancs - MTK Budapest
13:30 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Narancs
14:45 Szegedi RSE Narancs - VSD
17:00 KESI `A`- Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán
Vasárnap a leány mini Fekete csapatunkra vár túra, Jászberényben lesz jelenése Dávid Tibor együttesének. Hatcsapatos torna vár a gyerekekre, ahol keresztjátékban léphetnek előre a legjobb négy közé.

– Bízom a lányokban, hogy sikerül továbbjutniuk az aktuális játékunkkal – kezdte a beszélgetést a szakember. – Sajnos Nagy-Hegyesi Luca nem tud a csapattal utazni, ő fontos láncszeme a csapatnak, de azt gondolom, hogy nélküle is odaérhetünk a hatos mezőny elejére. Természetesen ennél a csapatnál is fontos lesz a koncentráció, de az első forduló után azt gondolom, hogy a győzni akaráson picit változtatni kell. El kell hinniük a lányoknak, hogy képesek mérkőzéseket nyerni, de ehhez ki kell zárniuk minden egyebet, ami nem a mérkőzésen történik. A fekete csapat is éremmel térhet haza vasárnap, de nem lesz könnyű dolguk a lányoknak. Az első forduló után az UTE Lila a torna esélyese, de nehéz mérkőzésre számítok a VASAS Kék, a Dunakanyar és a Szolnok ellen is – jegyezte meg Dávid Tibor.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Jászberény
12:15 VASAS SC Kék - Szegedi RSE Fekete
13:30 Szegedi RSE Fekete - Jászberényi RK 1
Vezetőedző:
 Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán
Szintén szombaton vív bajnoki mérkőzéseket a leány mini 2-es csapatunk, Pamuk-Huszta Blanka és tanítványai a Szolnok közelében fekvő Besenyszögre utaznak.


– Biztos vagyok benne, hogy az előző fordulóhoz képest jobban, összeszedettebben játszanak majd a lányok, hiszen a Markovics Emlékversenyen hasznos tapasztalatokat és önbizalmat is szereztek – véli a vezetőedző. – Ismét segítségünkre lesz pár szuperminis játékos, akikkel újult erővel vágunk a fordulóba. A Békéscsaba és a Kecskemét a favorit, de mindent megteszünk, hogy bizonyítsuk, mennyit fejlődtünk az elmúlt időszakban – mondta Pamuk-Huszta Blanka.


Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Besenyszög
10:00 Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE Arany
11:15 KESI "B" - Szegedi RSE
13:30 Szegedi RSE - Kalocsai SE K "B"
14:45 Szolnoki Sportcentrum "B" - Szegedi RSE
Vezetőedző: Pamuk-Huszta Blanka
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com