Jelszóigénylés

Hasznos lesz a Markovics Emlékverseny tapasztalata

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 14., csütörtök
Minden leány mini csapatunk idegenben szerepel a hétvégén.

Eljött az újabb forduló hétvégéje a mini korosztály bajnokságában, szombaton és vasárnap is idegenbeli találkozók várnak tanítványainkra.
Szombaton a leány mini Narancs együttesünk Budapesten, az MTK csarnokában szerepel, ahol öt csapat vív majd körmérkőzést a bajnoki pontokért.


 – Csapatunk a Markovics Emlékversenyen az MTK és a VASAS együttesével is találkozott, velük szoros mérkőzéseket vívtak a lányok – kezdte beharangozóját Dávid Tibor. – A VASAS ellen egy játszámát sikerült is elcsípni, az MTK-val pedig ki-ki meccs alakult ki az első játszmában. Ezek az élmények és tapasztalatok jól jönnek majd. A másik két találkozón koncentrált játékkal megszerezhetjük a győzelmet, de a röplabdában és ebben a korosztályban nem lehet előre kijelenteni, hogy ki nyer. Ha sikerül megoldanunk a kötelező feladatot, akkor akár éremmel térhetnek haza a lányok – véli a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Budapest
11:15 Szegedi RSE Narancs - MTK Budapest
13:30 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Narancs
14:45 Szegedi RSE Narancs - VSD
17:00 KESI `A`- Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán
Vasárnap a leány mini Fekete csapatunkra vár túra, Jászberényben lesz jelenése Dávid Tibor együttesének. Hatcsapatos torna vár a gyerekekre, ahol keresztjátékban léphetnek előre a legjobb négy közé.

– Bízom a lányokban, hogy sikerül továbbjutniuk az aktuális játékunkkal – kezdte a beszélgetést a szakember. – Sajnos Nagy-Hegyesi Luca nem tud a csapattal utazni, ő fontos láncszeme a csapatnak, de azt gondolom, hogy nélküle is odaérhetünk a hatos mezőny elejére. Természetesen ennél a csapatnál is fontos lesz a koncentráció, de az első forduló után azt gondolom, hogy a győzni akaráson picit változtatni kell. El kell hinniük a lányoknak, hogy képesek mérkőzéseket nyerni, de ehhez ki kell zárniuk minden egyebet, ami nem a mérkőzésen történik. A fekete csapat is éremmel térhet haza vasárnap, de nem lesz könnyű dolguk a lányoknak. Az első forduló után az UTE Lila a torna esélyese, de nehéz mérkőzésre számítok a VASAS Kék, a Dunakanyar és a Szolnok ellen is – jegyezte meg Dávid Tibor.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Jászberény
12:15 VASAS SC Kék - Szegedi RSE Fekete
13:30 Szegedi RSE Fekete - Jászberényi RK 1
Vezetőedző:
 Dávid Tibor
Másodedző: Váradi Zoltán
Szintén szombaton vív bajnoki mérkőzéseket a leány mini 2-es csapatunk, Pamuk-Huszta Blanka és tanítványai a Szolnok közelében fekvő Besenyszögre utaznak.


– Biztos vagyok benne, hogy az előző fordulóhoz képest jobban, összeszedettebben játszanak majd a lányok, hiszen a Markovics Emlékversenyen hasznos tapasztalatokat és önbizalmat is szereztek – véli a vezetőedző. – Ismét segítségünkre lesz pár szuperminis játékos, akikkel újult erővel vágunk a fordulóba. A Békéscsaba és a Kecskemét a favorit, de mindent megteszünk, hogy bizonyítsuk, mennyit fejlődtünk az elmúlt időszakban – mondta Pamuk-Huszta Blanka.


Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB, Besenyszög
10:00 Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE Arany
11:15 KESI "B" - Szegedi RSE
13:30 Szegedi RSE - Kalocsai SE K "B"
14:45 Szolnoki Sportcentrum "B" - Szegedi RSE
Vezetőedző: Pamuk-Huszta Blanka
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com