Jelszóigénylés

Fontos győzelmekre készülünk

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 12., csütörtök
Szülők és szurkolók nem lesznek a meccseken, de a cél változatlan.

Az előttünk álló hétvégén gyerek csapatainkra várnak bajnoki mérkőzések, nem is akármilyen téttel: mindkét együttes a legjobb hat közé szeretne jutni. Sajnos a tornák zárt kapusok lesznek, hiszen az egészségügyi helyzet kapcsán a Magyar Röplabda Szövetség döntött: visszavonásig nem lehetnek látogatók az utánpótlás és felnőtt összecsapásokon. Drukkerek tehát nem lesznek, de a cél változatlan: leány és fiú gyermek együttesünk is sikerekre éhesen várja a hétvégét.

Leány gyerek 1-es csapatunk is szombaton játszik, Budapesten lesz a Vasas “Piros” és az UTE U15 “A” ellenfele. Itt is a legjobb hat csapat közé kerülés lehetősége szolgál motivációval.

– Mivel az első fordulóban körbeverés történt a három csapat között, ezúttal is nagy küzdelmet várok. Úgy tűnik, teljes létszámmal tudunk kiállni, így a harcos mentalitás mellett két győzelmet várok – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.


dr. Kotsis Attiláné leány U15 OGYB, Budapest
11:30 Szegedi RSE-1 - Vasas "Piros"
13:00 UTE U15 "A"– Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

A fiúknak nem kell utazni, szombaton a Lila iskolában fogadják a Dunaújvárost, a Kaposvárt és az Egert. Pontosan ebben a sorrendben várnak az ellenfelek az SZRSE-re, így szinte minden az első meccsen múlik.

– Közvetlen riválisunk ellen kezdünk, a legutóbbi egymás elleni derbin szépen játszottunk, ezért sajnáltuk, hogy a győzelemmel megszerzett előnyt az Egertől elszenvedett váratlan vereséggel rögtön el is vesztettük – emlékeztetett az előzményekre Csányi Dániel. – Győzelemre lenne szükség a Dunaújváros és az Eger ellen is, remélem össze is jön, mert a srácok nagyon megérdemelnék, hogy a legjobb hat közé jussanak. Bízom bennük, a héten jól is mozogtak, a hangulattal sincs gond. Látom a gyerekeken, hogy nagyon akarnak, érzik, itt a lehetőség egy szép eredményhez. Az Eger ellen a koncentráción múlik minden, e téren vétettünk hibákat legutóbb, nem szabad lebecsülni az ellenfelet – figyelmeztetett az edző,

majd hozzátette: mivel a férfi NB I-es csapattal tart a hétvégi dupla mérkőzés kapcsán, a srácokat Varga Tamás irányítja majd.

Tatár Mihály fiú U15 OGYB I. osztály, Szeged
10:00 DSE Röplabda Akadémia - Szegedi RSE
14:30 Szegedi RSE - RÖAK Kaposvár "Sárga"
17:30 EVSI - Szegedi RSE
Edző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com