Jelszóigénylés

Lélekben rengeteget jelenthet ez a hétvége

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 6., csütörtök
Serdülő csapatunk a döntő főpróbájára, mini együttesünk a régóta várt visszatérésre készül.

A héten nem csak fiú csapataink képviselik utánpótlásunkat, a leány együttesek is pályára lépnek a korosztályos bajnokságokban. A serdülőknél az SZRSE Narancs az országos hatos döntőre szeretne méltó módon hangolni, míg a minisek hosszú kényszerszünet után játszhatnak végre tétmérkőzéseket.Két hét múlva már a budapesti hatos döntőben szerepelhet leány serdülő narancs csapatunk. Még matematikailag nincs bebiztosítva a szereplés, de igen csekély annak az esélye, hogy lemaradunk a fináléról. Épp ezért Csányi Roland vezetőedző arra kérte tanítványait: ne görcsöljenek a döntő miatt, kizárólag a szombati BVSC és UTE elleni mérkőzésekre összpontosítsanak.

– A szombati tornának mentális tétje van, hiszen rengeteget jelentene, ha a hatos döntőre egyaránt esélyes ellenfelekkel szemben győzelmeket érnénk el a finálé előtt. Nem lesz pihenőnk a két meccs között, de ezzel sem szabad foglalkozni, csak a két derbire kell fókuszálni. Mindkét mérkőzés nehéz lesz, az alapszakaszban szoros csatákat vívtunk ezzel a két riválissal, de pont ezért adna nagy lökést, ha győzelmeket aratnánk a főpróbán. Meccsről meccsre, szettről szettre, pontról pontra kell koncentrálni, és akkor összejöhet – véli Csányi Roland.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Budapest
10:00 BVSC-Zugló KÉK - Szegedi RSE Narancs 
11:30 UTE U17 A - Szegedi RSE Narancs 
Vezetőedző: 
Csányi RolandLeány mini narancs együttesünk még nem vívott tétmérkőzéseket, amióta újraindultak a korosztályos bajnokságok. Hónapok óta várnak a gyerekek az igazi meccshangulatra, most pedig rögtön háromszor átélhetik: vasárnap a Szolnok, az MTK és a BVSC ellen is pályára lépnek Budapesten.

– Hirtelen fel sem tudom idézni, mikor is játszottunk utoljára, a lényeg, hogy nagyon régen – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – A lányoknál óriási volt az öröm, amikor hivatalossá vált a menetrend, és megtudták: ezen a héten játszhatunk. Több hónap kényszerszünet után természetesen nem szeretnék győzelmi elvárást megfogalmazni. Az eredményjelző most nem számít, de a játék annál inkább, és amellett, hogy élvezzük a röplabdát, jó lenne azt is elérni, hogy minél jobb teljesítménnyel, az edzéseken gyakoroltak megvalósításával is ünnepeljünk – fogalmazott a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
10:45 Szolnoki SPC - Szegedi RSE Narancs
13:15 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs
14:30 Szegedi RSE Narancs - BVSC-Zugló
Vezetőedző: Váradi Zoltán

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com