Jelszóigénylés

U19-eseink a serdülő bajnokságra építkeznek

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 12., csütörtök
Az U21-esek számára a tisztes helytállás a cél.

Legidősebb korosztályos csapataink vasárnap lépnek pályára a bajnokságban, egyaránt idegenben. Leány U19-es együttesünk Budaörsön vív három mérkőzést, a korosztály szegedi legénysége pedig Debrecenbe utazik, míg U21-es fiú alakulatunk a Miskolc vendége lesz.
A három találkozó előtt álló leány U19-es csapat sajnos nem tud teljes kerettel utazni, de Csányi Roland tanítványai kapnak segítséget.


 
– A kezdő feladónk és liberónk sem tud velünk tartani, de hálásak lehetünk a felnőtt keretnek, hiszen onnan csatlakozik hozzánk két játékos, méghozzá az említett posztokra – kezdte a forduló beharangozását a vezetőedző. – Ez a segítség megnyugtató lehet a lányok számára, hiszen a keretünk rutinosabbá válik. Megpróbáljuk megalapozni a legjobb tizenkét csapat közé jutást, a következő körre már felszabadultan szeretnénk utazni. Erre meg is van a reális esélyünk, de a legfontosabb, hogy ezek a mérkőzések a serdülő bajnokságra történő felkészülést szolgálják – véli Csányi Roland.

Torma Ágnes U19 OIB, Budaörs
11:30 TRSE - Szegedi RSE
14:30 Budaörsi DSE/Emericus SE - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - MAFC-Nikola Tesla 
Vezetőedző: Csányi Roland

Fiú U19-es együttesünk Hulmann Zsolt irányításával szerepel Debrecenben, ahol a házigazda mellett a Szolnok lesz az ellenfele.


 
– A Szolnok tűnik az erősebb ellenfélnek, a keretében több NB II-es játékos is lehet majd, így kemény dió lenne a legyőzésük, reális cél a helytállás lehet – nyilatkozta a tréner. – A Debrecent nem ismerjük annyira, de információnk alapján ellenük nyerhető derbinek tűnik a meccs. A siker elérésében segíthet, hogy a srácok láthatóan sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, egyre jobban összecsiszolódnak, beleérnek az idősebb mezőnybe. Mostanában a fizikális erősítés és a technikai elemek gyakorlása van előtérben. Ezek a találkozók esélyt adnak a további fejlődésre, hogy jól szerepeljünk a serdülők között – mondta Hulmann Zsolt.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB, Debrecen
11:30 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum
13:00 DEAC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Mivel az utánpótlásban nagyon sűrű az e heti program, fiú U21-es együttesünk nem teljes kerettel indul Miskolcra. Strezeneczki Gyula vezetőedző a héten szerény célokat tűzött ki a csapat elé.


 
– A serdülő torna miatt főként az újrakezdő játékosokból áll majd össze az utazó keretünk. Az e heti edzéseken jól mozogtak a srácok, így biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond a tisztes helytállással és a remélhetőleg lelkes játékkal – mondta Strezeneczki Gyula.

U21/NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Miskolc
17:30 MEAFC-Miskolc U21 - Szegedi RSE

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com