Jelszóigénylés

Mindent beleadott utánpótlásunk!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 25., hétfő
A lányok közel voltak a bravúrhoz, a fiúk heten is helytálltak.

Az SZRSE utánpótlása nagyrészt pihent a hétvégén, de két serdülő csapatunk nem akármilyen tornán szerepelt: a lányok az idősebb korosztály két legjobbja ellen álltak ki, a fiúk pedig a járványhelyzet miatt mindössze heten játszottak a Lila iskolában.

Leány serdülő fekete csapatunk az idősebb korosztály bajnokságában a két legnagyobb favorittal, a Békéscsabával és a Kecskeméttel találkozott, előbbi együttes otthonában. Pont ezért nagy szó, hogy mindkét ellenfelét izgalmas csatára késztette az SZRSE!

– Ha valaki előre azt mondja, hogy ezen a két meccsen kilenc szettre kényszerítjük az ellenfeleket, azt kérdem, hol kell aláírni – kezdte nyilatkozatát Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Utólag viszont van némi hiányérzet bennem, ugyanis kicsit több energiával és szerencsével legalább az egyik meccset megnyerhettük volna. Jól játszottak a lányok, mindent beleadtak, most ennyire volt elég. Dolgozunk tovább, remélem, ugyanilyen lelkesedéssel – jegyezte meg a mester.


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Békéscsaba
BRSE-Kék – Szegedi RSE Fekete 3:1 (16:25, 25:17, 26:24, 25:23)
Szegedi RSE Fekete – KSE serdülő sárga 2:3 (17:25, 25:22, 25:18, 11:25, 6:15)
Szegedi RSE Fekete: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Kocsis Dorka, Szentkereszty Stefánia.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.
Fiú serdülő együttesünk rendkívül peches a koronavírus-járvány negyedik hulláma, és az ehhez fűződő karanténok kapcsán, a sok hiányzó miatt már annak is örültek a srácok, hogy ki tudtak állni a Lila iskolában rendezett tornán. Végül hét játékossal az SZRSE lejátszotta a Kaposvár és a Pénzügyőr elleni találkozókat, és a helyzetből kihozták a maximumot, így minden szegedi játékos előtt le a kalappal!
 

– Ebben a korosztályban különösen jól állunk összlétszámban, így furcsa volt, hogy most ilyen kevesen, például center nélkül kellett kiállnunk – kezdte nyilatkozatát Varga Tamás klubelnök, aki Csányi Dániel vezetőedzőt helyettesítette a hazai tornán. – A felforgatott felálláshoz és a variációs lehetőségek nélkülözéséhez képest jó teljesítményt nyújtottunk, ügyesen alkalmazkodtak a srácok a körülmények miatti “retro” röplabdához. Látszott a fiúkon, hogy általános képzettségben sokat fejlődtek, így tisztesen helytálltak ilyen csonka kerettel is. A Kaposvár magas szintet képviselt, erős játékosokkal állt fel, néhány NB I-es csapattal is fel tudná venni a versenyt. Az első meccset így inkább arra használtuk fel, hogy összerázódjunk. A Pénzügyőr elleni mérkőzésben talán több volt, de fizikális fölényben lévő ellenfelünkkel szemben nehéz dolgunk volt ilyen alacsony létszámmal. Vállalható vereség volt, a fiúk becsülettel küzdöttek, jól kezelték a helyzetet, mindenkinek jár a gratuláció. Reméljük, hogy hamarosan kiegészül a csapat – jegyezte meg a szakember.


Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE – Röak Kaposvár 0:3 (13:25, 4:25, 10:25)
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 0:3 (12:25, 20:25, 18:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Lázár Balázs, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Fitor Patrick, Makhult Levente, Simon Benedek.
Megbízott edző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com