Jelszóigénylés

Bíznak a minél szebb évkezdésben

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 13., csütörtök
Mini csapataink és fiú serdülő együttesünk is bizonyítani szeretne

Összesen hat utánpótlás csapatunk kezdi el az új évet a hétvégén, köztük a minisek és a fiú serdülő együttes. Mindannyian motiváló kihívások előtt állnak!

Leány mini csapatunk Érdre utazik, ahol a BRSE, a Kaposvár és a házigazda Delta RSE lesz az ellenfele. Váradi Zoltán vezetőedzőt Fésüs Erzsébet helyettesíti a tornán.

– Volt sérültünk, de remélhetőleg teljes csapattal állhatunk ki. A BRSE egy összeszokottabb csapat, de mindent megteszünk a bravúr érdekében, a másik két találkozón is győzelemért lépünk pályára, csak ilyen mentalitással érdemes játszani – jegyezte meg Fésüs Erzsébet.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB I.osztály, Érd
2022.01.15. szombat
11:30 Szegedi RSE - BRSE - FEHÉR CSAPAT
13:00 RÖAK A - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - DELTA Röplabda SE
Vezetőedző: Váradi Zoltán

Fiú mini együttesünk a fővárosban kezdi az évet, ahol a házigazda Pénzügyőr mellett a Szolnok ellen lép pályára. Az NB I-es mérkőzésre készülő Honti Szilárd vezetőedzőt Varga Tamás klubelnök helyettesíti majd.

– A Szolnok ellen abszolút reális elvárás a győzelem. A veretlen Pénzügyőr ellen legutóbb jó meccset vívtunk, ez most is benne van a pakliban. Egyik játékosunk karanténba került, ketten pedig nem tértek még vissza, mindannyian rutinosak, így foghíjas kerettel utazunk, de a srácok biztosan mindent megtesznek majd, ezt a remek edzésmunkájuk alapján bátran kijelenthetem. A hozzáállásuk is pozitív, a lelkes és szorgalmas munkának meg lehet a gyümölcse – véli Honti Szilárd.

Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály, Budapest
2022.01.16. vasárnap
11:30 SZOLNOKI SPC - Szegedi RSE
13:00 Szegedi RSE - PÉNZÜGYŐR SE A
Vezetőedző: Honti Szilárd

Fiú serdülő csapatunk vasárnap Debrecenbe utazik, ahol a házigazda mellett a MAFC lesz az ellenfele. Csányi Dániel vezetőedző helyett ezúttal Berkes Zoltán irányítja majd a srácokat.

– Most már a másodosztályban játszunk, így komolyabb esélyeink vannak. A téli szünet rávilágított arra, hogy talán jobb lett volna ebben a bajnokságban kezdeni a szezont. Nagy falatnak bizonyult az idősebbek közötti élvonal, de semmi gond, van lehetőség a bizonyításra, mondtam a srácoknak is, hogy a kiesés senki kedvét ne szegje. Most több sikerélményünk lehet! Nem ismerjük az ellenfeleket, de szeretnénk dominálni a mérkőzéseken. Simon Benedek sajnos nem tud csatlakozni, de nélküle is jól akarnak teljesíteni a tanítványaim – nyilatkozta Csányi Dániel.

Buzek László U17 Fiú OSB II.osztály Középszakasz, Debrecen
2022.01.16. vasárnap
11:00 MAFC-Németh László - Szegedi RSE
14:00 DEAC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com