Jelszóigénylés

Új edzők debütálnak az utánpótlásban

Megosztás:
Megjelent: 2019. augusztus 15., csütörtök
Csapataink zöme már túl van az első közös edzéseken.

Csapatainknál nemcsak a játékosok, de az edzők is vándoroltak a korosztályok között.

Előkészítő
csoportunk idén szeptemberben is szeretettel várja a legkisebbeket. Bátor Csenge és Petkovics Viktoria számos játékos feladattal készül a szezonra, melyet szeptember elején kezdenek meg.
Kezdő csoportunk háza táján sincs változás az edzők személyében. Pamuk-Huszta Blanka és Takács Diána kezei közül idén is sikeresen kerültek ki olyan a röplabdával ismerkedő és tehetséges játékosok, akik a 2019/2020-as szezont már a korosztályuk versenycsapatában folytatják tovább. 
A Leány Szuperminiseknél Magos-Dóra Annamária szüntelenül folytatja a munkát. Mellette Filep Anna és Tóth Gerda lesz, akik segítenek felkészíteni a lányokat nemcsak a hazai rendezésű tornákra, hanem a tervezett Országos Szupermini Bajnokságra és a 2020-as Szupermini Kupára is!
A Fiú Szupermini és Mini csapatoknál a vezetőedző személye változatlan. Honti Szilárd mellé egy sok tapasztalattal rendelkező edző társul Varga Tamás személyében. 
A Leány Minisek "A" és "B" csoportra különültek el. Az "A" csapatunkat továbbra is a Dávid Tibor-Váradi Zoltán páros vezényli, míg a "B" csapatot egy újonnan alakuló páros, Pamuk-Huszta Blanka és Tóth Gerda veszi szárnyai alá. A lányok számára nem lesznek ismeretlen az edzők, hiszen a csapat nagy része a Pamuk-Huszta Blanka vezette Kezdő csoportból került át, ezzel még több lehetőséget kapnak, hogy megmutassák magukat hivatalos versenyeken is.

Leány Gyermek csapatunk szintén két csoportra oszlott, hiszen a 2018/2019-es szezon Minisei között többen már a Gyermek korosztályban tehetik próbára tudásukat és ismerkedhetnek meg a magasabbra emelt hálóval. Az "A" csapatunkat Strezeneczki Gyula vezeti, akinél nem is lehet más a cél, mint a tavalyi 13. helynél magasabb pozícióban végezni a csapatával. "B" csoportunkat az egyesületünknél edzőként idén debütáló Csányiné Molcsányi Petra veszi át. Petra játékosként a Békéscsabai Röplabda Sportegyesületnél és az SZTE EHÖK Sport Egyesületnél játszott. Tavalyi évben sokszor találkozhattunk vele, hiszen amellett, hogy edzőnk Csányi Roland felesége, felnőtt női és felnőtt férfi csapatunk mérkőzéseinél is tevékenykedett jegyzőkönyvvezetőként. Idén Leány Gyermek "B" csapatunk irányításában fog vezető szerepet vállalni. 
Fiú Gyermek csapatunk átalakuláson ment keresztül nemcsak játékos, de edzői fronton is. A tavalyi Varga Tamás-Csányi Dániel edzőpárosból utóbbi idén vezetőedzőként lép a kispad mellé, míg társa és másodedzője a fiú csapatok irányításának rutinját hozva nem más, mint Honti Szilárd lesz. 
A legnagyobb változás Leány Serdülő csapatainknál ment végbe az edzőket illetően. Irányításukat a Csányi testvérek, név szerint vezetőedzőként Csányi Roland, másodedzőként Csányi Dániel veszi át. Csányi Roland az előző szezonban másodedzőként már dolgozott együtt a Leány Serdülő-2-es csapattal, Csányi Dániel pedig a Fiú Serdülő csapat másodedzőjeként tevékenykedett, így számukra nem lesz újdonság a közös munka ezzel a korosztállyal. 

Fiú fronton szintén találkozhatunk Csányi Rolanddal, aki másodedzőként fog segítségére lenni új társának. Először dolgoznak együtt és vezetik a Fiú Serdülő és Ifi csapatot, az eddig lányoknak edzősködő Hulmann Zsolttal. A fiúk példaképként is méltóképp tekinthetnek vezetőedzőjükre, hiszen nemcsak Magyar Bajnok, de Magyar Válogatott játékos is volt pályafutása során. 
Leány "B" néven a Serdülő és Ifjúsági korosztályú lányok folytatják munkájukat közös csoportban. Edzőik változatlanul Arany János és Kovács Zoltán lesznek. 
Mivel felnőtt férfi csapatunk a 2019/2020-as idényt az NBI-ben kezdi meg, így az előírások szerint egyesületünknek indítania kell egy Fiú U21-es csapatot. Vezetésüket Strezeneczki Gyula vállalta el, aki a csapattal az NBII-es Bajnokságban fog szerepelni. 

Edzéseinkről fényképes és videós beszámolókkal jelentkezünk Facebook és Instagram oldalunkon!
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com