Jelszóigénylés

Két együttesünk is hazai pályán játszik

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 24., csütörtök
Hétvégén három utánpótláscsapatunk szerepel a bajnokságban.

Hangulatos hétvége elé nézünk, hiszen három utánpótlás-csapatunk is játszik, és ebből kettő hazai pályán: a fiú gyerek korosztály képviselőinek a Lila iskolában, az U21-es srácoknak pedig a Hattyas soron lehet szurkolni.
Csak a leány gyermek 1-es együttesünk szerepel idegenben, méghozzá Gödöllőn, ahol a házigazdán kívül a Jászberény és az MTK lesz a vasárnapi ellenfél. Két hete a Szegedi RSE remek játékkal kezdte a szezont.

– Remélem, hogy a lányok hasonlóan jól szerepelnek most is – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Mivel ez az igazi korosztálya a csapatnak, szeretnénk meghatározó szerepet betölteni a bajnokságban, így minél több meccset szeretnénk nyerni. Az első fordulóban csere nélkül tudtunk kiállni, így céljaink elérésben segít, hogy ezúttal lesznek cseréink, bele tudok majd nyúlni a meccsekbe, ha szükséges. A lányoknál egész héten éreztem a lelkesedést, ezt a hangulatot szeretném látni tőlük vasárnap is! – emelte ki a szakember.


dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály, Gödöllő
11:30 Jászberényi RK-1 - Szegedi RSE-1
14:30 Gödöllői RC - Szegedi RSE-1
16:00 Szegedi RSE-1 - MTK Budapest
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


A fiú gyerek csapatunk az U15-ös bajnokságban a Kecskemét, a Debrecen és a Szolnok csapatait fogadja szombaton a Lila iskolában. Az első meccs 10 órakor kezdődik, egész nap várjuk a szülőket, és minden szurkolót!

– Legutóbb több szülő is elutazott velünk, ami nagyon jól esett a fiúknak, most még többen jöhetnek drukkolni, ami fontos lenne a csapatnak! – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – Az első fordulóban láttuk, hogy a Kecskemét előttünk jár, a mezőnyhöz képest kifejezetten magas és erős játékosokkal, köztük korosztályos válogatottakkal. Nem kell tőlük megijedni, most már ez nem is lesz meglepetés számunkra, szeretnénk minél több pontot szerezni ellenük. A szolnokiakkal szemben már lehet győzelmi esélyünk, kimondottan rájuk készültünk a héten, a Debrecen ellen pedig ezúttal is győzelmet várok. Remélem, hogy jó napot fognak ki a srácok, miután az első forduló tanulságait levonva dolgoztunk a taktikai elemeken – nyilatkozta a tréner.

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB, Szeged, József Attila Általános Iskola
10:00 KESI `A` - Szegedi RSE
14:30 Szegedi RSE - DEAC
​17:30 Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

fiú U21-es együttesünk szombaton 16 órától a Miskolcot fogadja a Hattyas sori pályán, amely a megszokottnál jóval alacsonyabb terem.

– Remélem, hogy a fiúk alkalmazkodni tudnak majd az új körülményekhez – kezdte a találkozó beharangozását Strezeneczki Gyula. – Azon dolgozunk kollégámmal, Hulmann Zsolttal, hogy a serdülő csapat idősebb játékosaival és a junior korosztályhoz tartozókkal egy homogén csapat alakuljon ki. Ehhez már megvan a lelkes játék, az előző fordulóhoz képest pedig már nagyobb lehet az összeszokottság, ezt a csapatjátékban jó lenne látni. Szeretnénk bizonyítani, hogy bővült a taktikai repertoárunk, a megvalósításban pedig nagy szerepe lehet a szurkolóknak. Minden szimpatizánst szeretettel várunk! – tette hozzá az edző.

U21-NBII Férfi Bajnokság, Szeged, SZTE-Hattyas sori Sportközpont
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 16:00
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezd Te is, hogy ott leszel csapataink hazai mérkőzésén a következőkre kattintva: Fiú OGYB , Fiú U21 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com