Jelszóigénylés

Két együttesünk is hazai pályán játszik

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 24., csütörtök
Hétvégén három utánpótláscsapatunk szerepel a bajnokságban.

Hangulatos hétvége elé nézünk, hiszen három utánpótlás-csapatunk is játszik, és ebből kettő hazai pályán: a fiú gyerek korosztály képviselőinek a Lila iskolában, az U21-es srácoknak pedig a Hattyas soron lehet szurkolni.
Csak a leány gyermek 1-es együttesünk szerepel idegenben, méghozzá Gödöllőn, ahol a házigazdán kívül a Jászberény és az MTK lesz a vasárnapi ellenfél. Két hete a Szegedi RSE remek játékkal kezdte a szezont.

– Remélem, hogy a lányok hasonlóan jól szerepelnek most is – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Mivel ez az igazi korosztálya a csapatnak, szeretnénk meghatározó szerepet betölteni a bajnokságban, így minél több meccset szeretnénk nyerni. Az első fordulóban csere nélkül tudtunk kiállni, így céljaink elérésben segít, hogy ezúttal lesznek cseréink, bele tudok majd nyúlni a meccsekbe, ha szükséges. A lányoknál egész héten éreztem a lelkesedést, ezt a hangulatot szeretném látni tőlük vasárnap is! – emelte ki a szakember.


dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály, Gödöllő
11:30 Jászberényi RK-1 - Szegedi RSE-1
14:30 Gödöllői RC - Szegedi RSE-1
16:00 Szegedi RSE-1 - MTK Budapest
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


A fiú gyerek csapatunk az U15-ös bajnokságban a Kecskemét, a Debrecen és a Szolnok csapatait fogadja szombaton a Lila iskolában. Az első meccs 10 órakor kezdődik, egész nap várjuk a szülőket, és minden szurkolót!

– Legutóbb több szülő is elutazott velünk, ami nagyon jól esett a fiúknak, most még többen jöhetnek drukkolni, ami fontos lenne a csapatnak! – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – Az első fordulóban láttuk, hogy a Kecskemét előttünk jár, a mezőnyhöz képest kifejezetten magas és erős játékosokkal, köztük korosztályos válogatottakkal. Nem kell tőlük megijedni, most már ez nem is lesz meglepetés számunkra, szeretnénk minél több pontot szerezni ellenük. A szolnokiakkal szemben már lehet győzelmi esélyünk, kimondottan rájuk készültünk a héten, a Debrecen ellen pedig ezúttal is győzelmet várok. Remélem, hogy jó napot fognak ki a srácok, miután az első forduló tanulságait levonva dolgoztunk a taktikai elemeken – nyilatkozta a tréner.

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB, Szeged, József Attila Általános Iskola
10:00 KESI `A` - Szegedi RSE
14:30 Szegedi RSE - DEAC
​17:30 Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

fiú U21-es együttesünk szombaton 16 órától a Miskolcot fogadja a Hattyas sori pályán, amely a megszokottnál jóval alacsonyabb terem.

– Remélem, hogy a fiúk alkalmazkodni tudnak majd az új körülményekhez – kezdte a találkozó beharangozását Strezeneczki Gyula. – Azon dolgozunk kollégámmal, Hulmann Zsolttal, hogy a serdülő csapat idősebb játékosaival és a junior korosztályhoz tartozókkal egy homogén csapat alakuljon ki. Ehhez már megvan a lelkes játék, az előző fordulóhoz képest pedig már nagyobb lehet az összeszokottság, ezt a csapatjátékban jó lenne látni. Szeretnénk bizonyítani, hogy bővült a taktikai repertoárunk, a megvalósításban pedig nagy szerepe lehet a szurkolóknak. Minden szimpatizánst szeretettel várunk! – tette hozzá az edző.

U21-NBII Férfi Bajnokság, Szeged, SZTE-Hattyas sori Sportközpont
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 16:00
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezd Te is, hogy ott leszel csapataink hazai mérkőzésén a következőkre kattintva: Fiú OGYB , Fiú U21 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com