Jelszóigénylés

A fejlődésen van most a hangsúly

Megosztás:
Megjelent: 2022. január 28., péntek
A hiányzók ellenére is bizonyítanának csapataink.

Ezen a hétvégén egy leány gyerek, valamint az U21-es csapatunknak szurkolhatunk, hogy a hiányzók ellenére be tudják bizonyítani, igenis a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Reméljük ez a gyümölcs a hétvégén be is érik.  
Leány gyerek fekete csapatunk hazai pályán a Lila iskolában szerepel, ráadásul három mérkőzés alkalmával is pályára léphet a Békéscsaba, a Miskolc valamint a fővárosi Kispest SE ellenfeleként. Berkes Zoltán vezetőedző pozitív várakozással tekint a hétvége elé.

- Az elmúlt hetekben sajnos minket sem kíméltek a betegségek, továbbá néhány játékos középiskolai felvételire készülés miatt is hiányzott az edzésekről. Így az elmúlt időszakban elsősorban az egyéni technikai képzés dominált és érzésem szerint a hadra fogható játékosok e téren rengeteget fejlődtek. Ezáltal a hétvégi versenytől azt várom, hogy a gyakorolt technikai elemekben fejlődést, javulást tapasztaljak. Nem utolsó sorban jó lehetőséget látok arra, hogy azok a játékosok akik az elmúlt hónapokban betegség miatt kiestek a munkából, most játéklehetőséget kapjanak.

Leány U15 OGYB II.osztály KELET Középszakasz, Szeged
2022. január 29. szombat
10:00 Szegedi RSE Fekete – BRSE-Kék
14:30 Miskolci Sportisk Sárga – Szegedi RSE Fekete
17:30 Szegedi RSE Fekete - Kispest SE-A
Vezetőedző: Berkes ZoltánFiú U21-es csapatunknál nincs megállás, szinte minden hétvégén újabb NB II-es ellenfél vár. Ezúttal egy ismerőssel találkoznak a szegedi fiúk, a Rákosmente csapata fogadja őket, mellyel legutóbb egy szoros (21:25)-ös szettet is játszottunk. 

- Már ismerjük az ellenfelünket, akik jó játékerőt képviselnek. Reményeim szerint jó meccset sikerül velük játszani. Ezen a héten a szokásosnál is többen voltak az edzéseken, így leginkább a csapatjáték csiszolásán volt a hangsúly. Lehoczki Dániel és Kollár Patrik sajnos ezen a hétvégén sem tarthat velünk.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Budapest
2022. január 29. szombat
15:00 Rákosmente – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com