Jelszóigénylés

Vasárnap fontos lépéseket tenne utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 14., kedd
Leány U17-es csapataink a legjobb 12 közé jutást célozzák meg.

Utánpótlásunknak a Titkos Lajos emlékverseny mellett is vannak még kötelezettségei az előttünk álló hétvégén, egész pontosan az U17-es együtteseinknek. A korosztályos bajnokságban leány 1-es és 2-es csapatunk is fontos lépéseket szeretne tenni, célja a legjobb 12 közé kerülés érdekében. Hulmann Zsolt legénységének is akad motivációja, hiszen a Dágnak riválisa otthonában szeretne visszavágni. Mindhárom SZRSE-keret vasárnap vív bajnokikat.
Fiú serdülő U17-es csapatunk Dágon lép pályára a bajnokság következő fordulójában. Hulmann Zsolt legénysége a Pécs, a Szombathely és a házigazda ellen szerepel.

– Az első két vetélytárssal szemben kötelező a győzelem. A Dág a nagy riválisunk ebben a csoportban, szeretnénk nekik visszavágni a pécsi vereségünkért. Úgy tűnik, teljes lesz a keretünk, a legjobb felállásban mehetünk, így bízom a fontos sikerben. A heti edzésmunkán ugyan érződött a hosszú téli szünet, de fel tudtunk készülni, így reális esélyünk van a jó szereplésre – véli a tréner.

Buzek László Fiú OSB B-5 csoport, Dág
11:30 Szegedi RSE - PTE-PEAC
13:00 SZoESE - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - Dág KSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Leány U17-es 2-es csapatunk Leányfalura utazik, ahol a Tatabánya, a Dunakanyar és az Emericus lesz az ellenfele.

– Szombaton lezajlanak a középiskolai felvételik, ezután végre nyugodt gyerekekkel és teljes létszámban játszhatunk – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Abban reménykedem, hogy az eddigi felvételi mizériát kijátsszák magukból a lányok, így nagy lelkesedést várok tőlük. Jó lenne mindhárom találkozót megnyerni, hiszen ez esetben lenne esélyünk a legjobb tizenkét csapat közé jutni – hangsúlyozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-6 csoport, Leányfalu
11:30 TRSE - Szegedi RSE-2
14:30 Dunakanyar SE - Szegedi RSE-2
16:00 Szegedi RSE-2 - Emericus SE
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
A leány U17-es bajnokságban szereplő 1-es csapatunk Szolnokra látogat, de nem Szegedről utazik a helyszínre, hiszen Csányi Roland és tanítványai már a hagyományos hollókői edzőtáborban készülnek a tavaszi szezon kihívásaira.


 
– Régóta jól bevált edzőtáboros helyszínről van szó, ahol új taktikai rendszert gyakorolunk – kezdte a beszélgetést a vezetőedző. – Szeretnénk megismételni az előző forduló eredményét, hiszen akkor megnyertük mindhárom meccsünket. Ha ez most is összejönne, akkor biztosan bekerülnénk a bajnokság legjobb tizenkét csapata közé. A hollókői edzőtábor előtt is fontos felkészülési programunk volt, hiszen a Békéscsaba ellen játszottunk szoros edzőmeccset. Szerencsére minden sérültünk és betegünk felépült, így teljes kerettel vágunk a vasárnapi feladatnak – mondta Csányi Roland, majd hozzátette: a korosztályos válogatottal a MEVZA-tornán 5. helyet szerző Szatmári Júlia is visszatért a keretbe.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-4 csoport, Szolnok
11:30 Vasas SC "B" - Szegedi RSE-1
14:30 Szolnoki Sportcentrum "A" - Szegedi RSE-1 
16:00 Szegedi RSE-1 - Lőrinc 2000 SE
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com