Jelszóigénylés

Történelmi hétvége előtt az SZRSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 18., péntek
Rekord számú mérkőzés vár játékosainkra.

Kimondhatjuk, bőrünkön érezzük már a 2019/2020-as szezont, hiszen a hétvégén már 10 versenycsapatunk lép pályára szegedi színekben!

A szeptembert a Szegedi Röplabda Sportegyesület 22 csapattal, közülük pedig 18 versenycsapattal kezdte meg. A tavalyi évhez képest bővült a leány mini csapataink száma, leány gyermek korosztályban is "B" csapatot indítottunk, illetve fiú ifjúsági csapatunk mellett egy U21-es csapatot is pályára állítottunk az NBII-es bajnokságban. Stábunk, edzőink és játékosaink már napok óta készülnek a hétvégére, bízunk benne sok szép sikerről tudunk majd beszámolni a fórumainkon. Aki nem szeretne otthon tétlenül ülni, megteheti, hogy a helyszínről szurkoljon leány serdülő 2-es csapatunknak az SZTE-Hattyas Sporttelep tornacsarnokában vasárnap 10 órától! Emellett felnőtt férfi csapatunk NBI-es mérkőzését élőben követhetik az érdeklődők vasárnap a Facebook oldalunkon! (A technika örödöge nem alszik, az esetleges kellemetleneségekért előre elnézést kérünk!)

Hogy miért is rendhagyó számára ez a szezon, erről Varga Tamás, egyesületünk elnöke mesélt. 

- Mostanában picit ritkábban vagyok a lila iskolában a más irányú elfoglaltságaim miatt is, ezért mindig rácsodálkozom arra, hogy mennyien röplabdáznak nálunk. Nagyon büszke vagyok erre, mert úgy gondolom, hogy az ember azokat a dolgokat értékeli igazán, amelyekért meg kellett küzdeni. - úgy gondolja, hogy Dávid Tibor barátjával és az egész stábbal közösen elmondhatja, hogy mindenért sokat kellett dolgozniuk sőt, sokszor bizony küzdeniük is kellett.

Elmondása szerint büszke arra, hogy a 18 versenyző csapat mellett olyan csapatok is edzenek az egyesületben, akik nem versenyeznek, de sikerült megszerettetni velük a röplabdázást. - Álmomban sem gondoltam szinte pontosan 15 évvel ezelőtt, hogy ekkora egyesületünk lesz, amikor a Béke utcai Általános Iskolában megtartottuk a toborzó, bemutató edzésünket még Csányi Daniékkal, akik akkor már a gyermekbajnokságban játszottak. Nem tudom, hogy tudunk-e tovább fejlődni, de az biztos, hogy nagyon sok gyereknek adtunk örömet eddig is a röplabdázáson keresztül. Nekem - mint pedagógusnak is - talán ez a legfontosabb és bízom benne, hogy még sokáig ilyen szinten és ekkora akarással tudunk még dolgozni szeretett sportágunkban!

Mind a 10 versenycsapatunkat pedig ezekkel a szavakkal engedi útjára. - Mindenki a győzelemre hajt, de én azt kívánom, hogy elsősorban érezzék jól magukat a pályán, és utána úgy is jönnek maguktól a jó eredmények! Hajrá SZRSE!

A két nap menetrendje és, hogy mely csapataink lépnek pályára, kiderül beharangozó cikkeinkből honlapunkon, illetve friss eredményekkel folyamatosan jelentkezünk a hétvége folyamán Facebook és Instagram oldalainkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com