SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 22.
Gerzson

Jelszóigénylés

Történelmi hétvége előtt az SZRSE

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 18., péntek
Rekord számú mérkőzés vár játékosainkra.

Kimondhatjuk, bőrünkön érezzük már a 2019/2020-as szezont, hiszen a hétvégén már 10 versenycsapatunk lép pályára szegedi színekben!

A szeptembert a Szegedi Röplabda Sportegyesület 22 csapattal, közülük pedig 18 versenycsapattal kezdte meg. A tavalyi évhez képest bővült a leány mini csapataink száma, leány gyermek korosztályban is "B" csapatot indítottunk, illetve fiú ifjúsági csapatunk mellett egy U21-es csapatot is pályára állítottunk az NBII-es bajnokságban. Stábunk, edzőink és játékosaink már napok óta készülnek a hétvégére, bízunk benne sok szép sikerről tudunk majd beszámolni a fórumainkon. Aki nem szeretne otthon tétlenül ülni, megteheti, hogy a helyszínről szurkoljon leány serdülő 2-es csapatunknak az SZTE-Hattyas Sporttelep tornacsarnokában vasárnap 10 órától! Emellett felnőtt férfi csapatunk NBI-es mérkőzését élőben követhetik az érdeklődők vasárnap a Facebook oldalunkon! (A technika örödöge nem alszik, az esetleges kellemetleneségekért előre elnézést kérünk!)

Hogy miért is rendhagyó számára ez a szezon, erről Varga Tamás, egyesületünk elnöke mesélt. 

- Mostanában picit ritkábban vagyok a lila iskolában a más irányú elfoglaltságaim miatt is, ezért mindig rácsodálkozom arra, hogy mennyien röplabdáznak nálunk. Nagyon büszke vagyok erre, mert úgy gondolom, hogy az ember azokat a dolgokat értékeli igazán, amelyekért meg kellett küzdeni. - úgy gondolja, hogy Dávid Tibor barátjával és az egész stábbal közösen elmondhatja, hogy mindenért sokat kellett dolgozniuk sőt, sokszor bizony küzdeniük is kellett.

Elmondása szerint büszke arra, hogy a 18 versenyző csapat mellett olyan csapatok is edzenek az egyesületben, akik nem versenyeznek, de sikerült megszerettetni velük a röplabdázást. - Álmomban sem gondoltam szinte pontosan 15 évvel ezelőtt, hogy ekkora egyesületünk lesz, amikor a Béke utcai Általános Iskolában megtartottuk a toborzó, bemutató edzésünket még Csányi Daniékkal, akik akkor már a gyermekbajnokságban játszottak. Nem tudom, hogy tudunk-e tovább fejlődni, de az biztos, hogy nagyon sok gyereknek adtunk örömet eddig is a röplabdázáson keresztül. Nekem - mint pedagógusnak is - talán ez a legfontosabb és bízom benne, hogy még sokáig ilyen szinten és ekkora akarással tudunk még dolgozni szeretett sportágunkban!

Mind a 10 versenycsapatunkat pedig ezekkel a szavakkal engedi útjára. - Mindenki a győzelemre hajt, de én azt kívánom, hogy elsősorban érezzék jól magukat a pályán, és utána úgy is jönnek maguktól a jó eredmények! Hajrá SZRSE!

A két nap menetrendje és, hogy mely csapataink lépnek pályára, kiderül beharangozó cikkeinkből honlapunkon, illetve friss eredményekkel folyamatosan jelentkezünk a hétvége folyamán Facebook és Instagram oldalainkon!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 20., csütörtök
Hír
2020. február 19., szerda
Képgaléria
2020. február 18., kedd
Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com