Jelszóigénylés

Újabb böjtnek lett vége: ismét játszik az utánpótlás!

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 8., csütörtök
Egy hónap szünet után az SZRSE három korosztályos csapata is pályára lép.

Március elején szomorúan tettük közzé a nehéz döntést, miszerint a járványhelyzet alakulása miatt le kellett állítani az utánpótlás együttesek edzéseit. Nem sokkal később már a korosztályos tornák is leálltak, így a gyerekek már nagyon várták, mikor játszhatnak újra. Eljött az idő: mától újraindulnak az edzések, szombaton pedig már lesznek mérkőzések is!Leány serdülő narancs csapatunk kiemelt figyelmet kap, az SZRSE TV jövő heti videójában szerepelnek majd Csányi Roland tanítványai, hiszen a hatos döntőre pályázó együttesünk éremesélyesnek mondható, miután az alapszakaszt harmadik helyen zárta. A középszakaszban ráadásul rögtön hazai találkozók várnak a lányokra, az SZTE Sportközpontban a Vasas “B” és a Nyíregyháza ellen lépnek pályára.

– Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a lányok ne rágódjanak az edzéshiányon. Egyrészt mert nem azért dolgoztunk egész szezonban, hogy ilyesmi megtorpantson minket, másrészt pedig a riválisok többségének munkáját is akadályozta a pandémia, így ez nem is lenne jogos kifogás egy vártnál gyengébb szereplésre – hangsúlyozta Csányi Roland vezetőedző. – Előre kell tekinteni, kihozni a kevés tréningből azt, amit csak lehet! Erre kell figyelni, semmi másra! A kezdeti sikerek ráadásul különösen fontosak, hiszen egy ilyen hosszú leállás után a középszakaszt meg is határozhatja, hogy milyen élményeket gyűjtünk az újraindulásnál. Szeretnénk rögtön győzelmeket bezsebelni, hogy a középszakasz végén nehogy számolgatni kelljen. Mihamarabb jó lenne biztosítani a helyünket a hatos döntőben! – jelentette ki a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I.osztály középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Narancs - Vasas SC 'B"
13:00 Szegedi RSE Fekete - Nyíregyháza
Vezetőedző:
 Csányi RolandLeány serdülő fekete együttesünk Budapestre utazik, ahol a házigazda BVSC-Zugló “B” mellett a Gödöllő “B” ellen is játszik. Ilyen hosszú kihagyás után lényegében plusz edzésnek is tekinthetők ezek a mérkőzések.

– Most csak az a fontos, hogy visszalendüljünk a játékba, nem lesz elvárás az eredmény terén. Csak érezzék jól magukat a lányok és szakadjanak ki a járvány miatt nehéz mindennapokból – fogalmazta meg a célokat Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – Két labdás edzés előzi meg a szombati tornát, így lényegében edzetlenül vágunk neki, de a lelkesedés nem csökkent a gyerekek körében. A vértói futásoknál is remek volt a hangulat, és már az első labdás edzés előtt szinte mindenki jelezte, hogy bármikor szívesen jön, csak lehessen végre játszani. Ezt az ambíciót szeretném látni a mérkőzéseken is! – jegyezte meg a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III.osztály Kelet-felsőház középszakasz, Budapest
11:30 GÖDÖLLŐI RC/B - Szegedi RSE Fekete
13:00 BVSC-Zugló 'B' - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző:
Váradi-Tóth GerdaFiú mini csapatunk is buszra száll, az úticél pedig Kunhegyes, ahol a házigazda mellett a Pénzügyőr és a MÁV Előre ellen is szerepel a legénység.

– Több mint egy hónap szünet után pénteken lesz labdás tréning, kíváncsi leszek, hogyan térnek vissza a fiúk – kezdte nyilatkozatát Honti Szilárd vezetőedző. –  Újra játékba kell lendülni, most ez lehet reálisan az elsődleges cél, de remélem, mindenki belead mindent, hogy emlékezetből is tudja hasznosítani az eddig tanultakat. Úgy tűnik, teljes kerettel utazhatunk, de nagy elvárásaim most nem lehetnek, ráadásul az ellenfelek ismeretlenek számunkra. Nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, de ha élvezzük a játékot, akkor máris nyertünk – véli a mester.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I. osztály, Kunhegyes
09:30 Szegedi RSE - KUNHEGYES ESE
12:00 Szegedi RSE - PÉNZÜGYŐR SE A
14:30 MÁV Előre RA - Szegedi RSE
Vezetőedző: Honti Szilárd 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com