Jelszóigénylés

Egy-egy szép sikert arattak gyerek csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 26., szombat
A Lila iskolában és Gödöllőn is helytállt utánpótlásunk.

Fiú és leány gyerek csapatunk is OGYB-fordulón szerepelt hétvégén, mindkét társaság egy győzelemmel és két vereséggel zárt.Fiú csapatunk hazai környezetben, a Lila iskolában szerepelt a 2. fordulóban. A Kecskeméttől és a Szolnoktól kikapott az együttes, de a Debrecent úgy győzte le, hogy a három szettből kettőben még tíz pontot sem engedett ellenfelének.

– A Kecskemét ellen bátortalanul kezdtünk – jegyezte meg Csányi Dániel vezetőedző. – A fiúk próbálták betartani a taktikai kéréseket, de a blokkoknál komoly volt a rivális magasságbeli fölénye, így nem sok esélyünk volt. A Debrecen elleni siker kötelező feladat volt. Két szettben elértük a célunkat, vagyis tíz pont alatt tartottuk a hajdúságiakat. Abban az egy szettben, amikor ez nem sikerült, mindenkinek lehetőséget adtam, a kevésbé rutinosaknak ugyanis át kellett esniük az ilyen helyzeteken. Ezután jött a ki-kimeccs, amire egész héten készült, a Szolnok mégis simán nyert ellenünk, viszont ez nem reális eredmény. A játék képe alapján nem érdemeltünk 3:0-s vereséget, jól küzdöttek a fiúk, viszont a fáradtság kiütközött a harmadik meccsen – nyilatkozta.

A szakembertől természetesen összegzést is kértünk – a hangulatról is.

– Sok szülő kilátogatott, köszönjük a támogatásukat, nagyon jól esett a gyerekeknek a lelkes drukkolás. Sokszor emiatt felszabadultabbak is voltak a srácok, bár a görcsösség így is jelentkezett néha, és buta hibákat eredményezett. Tanulságos nap volt. Látom a fejlődésünket a debreceni fordulóhoz képest, most már az ellenfelekből is tudtunk készülni. Összességében tehát előreléptünk, le a kalappal a srácok előtt – mondta Csányi Dániel.


Tatár Mihály U15 OGYB I. osztály 2. torna, Szeged
KESI "A" - Szegedi RSE 3:0 (25:13)(25:11)(25:8)
Szegedi RSE - DEAC 3:0 (25:6)(25:20)(25:9)
Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE 3:0 (25:19)(25:18)(25:10)
Szegedi RSE: Elek Botond, Apáti Márk, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel, Szorcsik Miklós, Wodala Benjámin, Vörös Szabolcs, Mikle-Baráth Milán, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Pálinkó Máté, Pintér Gergely
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

A lányok kapcsán Strezeneczki Gyula úgy fogalmazott: kicsit későn érkeztek az első mérkőzésre – természetesen képletesen.

– Mire fejben odaértünk a meccsre, már el is dőlt a Jászberény elleni csata – mondta a tréner. – Sajnálom, mert amikor a harmadik szettre már megérkeztünk a meccsbe, jól játszottak a tanítványok, csak annak a játékrésznek már nem volt tétje, és az ellenfél sem volt már ekkor olyan lelkes. A Gödöllő ellen abszolút vállalható vereséget szenvedtünk, ellenfelünknek egyszerűen jobban ment a játék, ráadásul a második szettben egy kulcsjátékosunk, Simon Lili megsérült – tette hozzá a mester.

Ezután jöhetett az MTK elleni összecsapás, amely a végelszámolásnál sokat számíthat. Épp ezért örömhír, hogy nyert a Szegedi RSE.

– Nagyot küzdöttek a lányok! Összességében persze felemás érzéseim vannak az első két meccs miatt, de a harmadik találkozón mutatott teljesítménynek nagyon örülök – fogalmazott Strezeneczki Gyula.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály 2. torna, Gödöllő
Jászberény RK-1 - Szegedi RSE-1 2:1 (25:23)(25:20)(7:25)
Gödöllői RC - Szegedi RSE-1 2:1 (25:19)(21:25)(25:15)
Szegedi RSE-1 - MTK 2:1 (24:26)(25:14)(25:19)
Szegedi RSE-1: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Fábián Boglárka, Kiss Nóra, Makai Emma, Nagy-Hegyesi Réka, Békési Dóra, Verebes Dorina

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com