Jelszóigénylés

Egy-egy szép sikert arattak gyerek csapataink

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 26., szombat
A Lila iskolában és Gödöllőn is helytállt utánpótlásunk.

Fiú és leány gyerek csapatunk is OGYB-fordulón szerepelt hétvégén, mindkét társaság egy győzelemmel és két vereséggel zárt.Fiú csapatunk hazai környezetben, a Lila iskolában szerepelt a 2. fordulóban. A Kecskeméttől és a Szolnoktól kikapott az együttes, de a Debrecent úgy győzte le, hogy a három szettből kettőben még tíz pontot sem engedett ellenfelének.

– A Kecskemét ellen bátortalanul kezdtünk – jegyezte meg Csányi Dániel vezetőedző. – A fiúk próbálták betartani a taktikai kéréseket, de a blokkoknál komoly volt a rivális magasságbeli fölénye, így nem sok esélyünk volt. A Debrecen elleni siker kötelező feladat volt. Két szettben elértük a célunkat, vagyis tíz pont alatt tartottuk a hajdúságiakat. Abban az egy szettben, amikor ez nem sikerült, mindenkinek lehetőséget adtam, a kevésbé rutinosaknak ugyanis át kellett esniük az ilyen helyzeteken. Ezután jött a ki-kimeccs, amire egész héten készült, a Szolnok mégis simán nyert ellenünk, viszont ez nem reális eredmény. A játék képe alapján nem érdemeltünk 3:0-s vereséget, jól küzdöttek a fiúk, viszont a fáradtság kiütközött a harmadik meccsen – nyilatkozta.

A szakembertől természetesen összegzést is kértünk – a hangulatról is.

– Sok szülő kilátogatott, köszönjük a támogatásukat, nagyon jól esett a gyerekeknek a lelkes drukkolás. Sokszor emiatt felszabadultabbak is voltak a srácok, bár a görcsösség így is jelentkezett néha, és buta hibákat eredményezett. Tanulságos nap volt. Látom a fejlődésünket a debreceni fordulóhoz képest, most már az ellenfelekből is tudtunk készülni. Összességében tehát előreléptünk, le a kalappal a srácok előtt – mondta Csányi Dániel.


Tatár Mihály U15 OGYB I. osztály 2. torna, Szeged
KESI "A" - Szegedi RSE 3:0 (25:13)(25:11)(25:8)
Szegedi RSE - DEAC 3:0 (25:6)(25:20)(25:9)
Szolnoki Sportcentrum - Szegedi RSE 3:0 (25:19)(25:18)(25:10)
Szegedi RSE: Elek Botond, Apáti Márk, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel, Szorcsik Miklós, Wodala Benjámin, Vörös Szabolcs, Mikle-Baráth Milán, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Pálinkó Máté, Pintér Gergely
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

A lányok kapcsán Strezeneczki Gyula úgy fogalmazott: kicsit későn érkeztek az első mérkőzésre – természetesen képletesen.

– Mire fejben odaértünk a meccsre, már el is dőlt a Jászberény elleni csata – mondta a tréner. – Sajnálom, mert amikor a harmadik szettre már megérkeztünk a meccsbe, jól játszottak a tanítványok, csak annak a játékrésznek már nem volt tétje, és az ellenfél sem volt már ekkor olyan lelkes. A Gödöllő ellen abszolút vállalható vereséget szenvedtünk, ellenfelünknek egyszerűen jobban ment a játék, ráadásul a második szettben egy kulcsjátékosunk, Simon Lili megsérült – tette hozzá a mester.

Ezután jöhetett az MTK elleni összecsapás, amely a végelszámolásnál sokat számíthat. Épp ezért örömhír, hogy nyert a Szegedi RSE.

– Nagyot küzdöttek a lányok! Összességében persze felemás érzéseim vannak az első két meccs miatt, de a harmadik találkozón mutatott teljesítménynek nagyon örülök – fogalmazott Strezeneczki Gyula.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. osztály 2. torna, Gödöllő
Jászberény RK-1 - Szegedi RSE-1 2:1 (25:23)(25:20)(7:25)
Gödöllői RC - Szegedi RSE-1 2:1 (25:19)(21:25)(25:15)
Szegedi RSE-1 - MTK 2:1 (24:26)(25:14)(25:19)
Szegedi RSE-1: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Fábián Boglárka, Kiss Nóra, Makai Emma, Nagy-Hegyesi Réka, Békési Dóra, Verebes Dorina

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com