Jelszóigénylés

Erre még rá tudunk tenni egy lapáttal!

Megosztás:
Megjelent: 2022. április 11., hétfő
Felemás hétvégénk volt a gyerek bajnokságokban

Az SZRSE három csapata is érdekelt volt hétvégén a gyerek korosztályos bajnokságokban. A szegedi szereplés felemás volt, de kijárt az elismerés a fiúknak és lányoknak is, hiszen látszott: ennél még többet is elérhetünk a folytatásban!

Leány gyerek narancs csapatunk duplán felemás tornán van túl: nyert a Budaörs ellen, majd kikapott az UTE-tól, a teljesítményére mégis a vesztes meccs után kapott dicséretet a mestertől.

– Az első mérkőzést megnyertük ugyan, de nem sikerült megtartani az eddigi jó formát. A második találkozóra óriási fordulatot láttam, a vereség ellenére ugyanis nagyon jól játszottak a lányok. Örülnék, ha több meccsen is tudnánk olyan teljesítményt nyújtani, amit az UTE ellen láttam a csapattól – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Budapest
Budaörsi DSE– Szegedi RSE Narancs 1:3 (21:25, 25:19, 14:25, 20:25)
UTE U15 A – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:18, 25:21, 25:17)
Szegedi RSE Narancs:
Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Gazdik Lilla, Eszik Sára, 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány gyerek fekete együttesünk Jászberényben a házigazda mellett szintén az UTE-tól szenvedett vereséget, de ez várható volt, a szegedi játék pedig dicséretet érdemelt.

– Amit gyakoroltunk az elmúlt hetekben, azt magasabb szinten valósítottuk meg, mint az előző tornán, és ez a legfontosabb – hangsúlyozta Berkes Zoltán vezetőedző. – Bátrabb játékkal még több pontot szereztünk volna, de látszott a fejlődés, a hozzáállásra nem lehet panaszom. A két vereség reális, hiszen ezen a tornán is mi voltunk a legfiatalabbak, az erős nyitások fogadásain ez ki is ütközött, de a mi nyitásaink is jók voltak – tette hozzá a tréner.


dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Jászberény
UTE U15 B – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:19, 25:13, 25:12)
JRK – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:13, 25:19, 25:17)
Szegedi RSE Fekete:
Balázs Piri, Balog Panka, Fritz Eszter, Gigacz Réka, Keresztúri Maja, Kondacs Réka, Meskula Réka, Meszlényi Sára, Varga Kincső, Wodala Ágnes.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú gyerek csapatunk a Lila iskolában a hatos döntőért lépett pályára, hiszen két sikerrel bebiztosíthatta volna szereplését a fináléban. Erre még várni kell, ugyanis a Pénzügyőrtől vereséget szenvedtek a srácok, majd legyőzték a Lőrinc 2000 SE-t.

– Örültem volna, ha le tudjuk zárni a döntő kérdését, de így sem szomorkadhatunk, már csak egy győzelemre vagyunk a céltól, a csapat pedig rendkívül motivált – fogalmazott Csányi Dániel vezetőedző. – A Pénzügyőr még a miénknél is magasabb szerkezetű csapat volt, fizikálisan fölénk kerekedett, de mi sem nyújtottuk teljesen azt, amit tudunk. Egy jól sikerült megbeszélés után fel tudtunk állni a vereség után, a Lőrinc 2000 SE ellen pedig nem volt kérdéses a győzelmünk. Végre ki tudtak jönni a szülők is egy hazai tornára, remek hangulatot teremtettek, ezúton is köszönjük a szurkolást – hangsúlyozta a tréner.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály Középszakasz, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 'A' 1:3 (16:25, 14:25, 25:19, 20:25)
Szegedi RSE – Lőrinc 2000 SE 3:1 (25:17, 22:25, 25:19, 25:18)
Szegedi RSE:
Verebes Máté, Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Makhult Levente, Retek Barnabás, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com