Jelszóigénylés

Egyszer fent, egyszer lent

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 14., hétfő
Felemás hétvégét zárt az SZRSE ifjúsági korosztálya

Hétvégén ifjúsági korosztályunk képviselte a Szegedi RSE utánpótlását – felemás mérleggel: a leány együttes óriási szívvel aratott győzelmeket, a fiúk formája viszont váratlanul visszaesett.

Leány ifjúsági csapatunk Budapestre utazott, ahol a Szolnok ellen egy sima háromszettes győzelemmel kezdett, majd jöhetett az UTE elleni derbi. Az újpestiek szereztek vezetést, de öt szettben végül az SZRSE nyerte az idegek csatáját. Minden szett nagyon szoros volt, nüanszok döntöttek, így még nagyobb értéke van a szegedi sikernek.

– A Szolnok ellen kötelező volt nyerni, ennek megfelelően is játszottunk – kezdte beszámolóját Milodanovics Andrea vezetőedző. – Mivel sokan csak nemrég tértek vissza betegségből, az UTE ellen úgy álltunk fel, hogy beleadunk mindent és meglátjuk, mire lesz elég. Az első szettet csak szoros hajrában vesztettük el, mondtam is a lányoknak, hogy ha továbbra is így játszunk, elégedett leszek, bármi legyen is az eredmény. Ez talán fel is dobta őket, mert innentől kezdve óramű pontossággal játszottak, minden taktikai utasítást betartva. Magas szintű röplabdát mutattak be a lányok, nagyon büszke voltam rájuk! Jobban koncentráltunk a szoros szettek végén, a játék mellett ez a mentális erő is pozitív visszajelzés. Profiként viselkedtek a tanítványaim – dicsérte a csapatot a tréner.


Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Kvalifikáló szakasz 'M' csoport, Budapest
Szolnok – Szegedi RSE 0:3 (18:25, 21:25, 12:25) 
UTE U19 A – Szegedi RSE 2:3 (26:24, 23:25, 25:27, 25:21, 13:15)
Szegedi RSE:
Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Rácz Lilla, Szalay Kata, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Mihály Annamária, Erdei-Strohner Enikő, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági együttesünk sajnos már egészen más tornát zárt a fővárosban, hiszen a Pénzügyőrtől és a Miskolctól is háromszettes vereséget szenvedett.

– A Miskolc ellen győzelmet vártam volna, így csalódott vagyok, de nem az eredmény, hanem a játék miatt – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – A Pénzügyőr nagyon jó csapat, de mi túlságosan tiszteltük az ellenfelet, visszafogottan játszottak a srácok. Nem lehetett őket felébreszteni ebből, sajnos buta hibákkal segítették a riválist, meg sem kellett dolgoznia ellenünk a könnyed győzelemért. Bíztam benne, hogy így legalább több energia marad a Miskolc ellen, de sajnos ott folytattuk, ahol az előző meccsen abbahagytuk. Alapvető elemekben elkövetett, érthetetlen hibákkal játszottunk. Még így is szoros volt az első két szett, ami egyértelműen jelzi, hogy az elmúlt hetek formáját mutatva simán nyerhettük volna a meccset. Sajnos erősen visszaesett a formánk, át kell gondolni, hogy mi az oka ennek a váratlan hanyatlásnak. Innentől kezdve nem lesz egyszerű dolgunk a bajnokságban, de becsülettel dolgozunk – nyilatkozta a mester.


dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Budapest
Pénzügyőr SE 'A' – Szegedi RSE 3:0 (25:12, 25:12, 25:8)
Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc 0:3 (22:25, 22:25, 16:25)
Szegedi RSE:
Kukla Zsombor, Elek Botond, Gera Bálint, Varga Tamás, Varga Medárd, Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com