Jelszóigénylés

Felemás érzések a vereségek után

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 15., hétfő
Sajnos győzelem nélkül maradtunk a Topolya soron tartott hétvégi meccsdömpingen.

Lelkesen vártuk a hétvégét, hiszen a járványhelyzet miatt edzéshiánnyal küzdő korosztályos csapatok végre játszhattak, fiú U21-es és mini együttesünk is ki tudott állni, ráadásul hazai pályán. A Topolya sori csarnokban rendezett hétvégi meccsdömping sajnos nem hozott győzelmet, öt találkozón mindössze egy szettet nyert az SZRSE, a körülmények miatt viszont nincs teljes csalódottság.Az idősebb srácok előre tudták, hogy feladó nélkül kénytelenek pályára lépni, majd egy nappal a hazai torna előtt betegség miatt még egy fővel csökkent a létszám, ráadásul az első meccs első szettjében megsérült egy csapattársuk. Ezek után csere nélkül kellett három mérkőzést lejátszania az U21-es legénységnek, így a szoros szettek szinte felérnek egy sikerrel.

– A körülményekhez képest jól játszottunk, a srácok mindent megtettek, a hozzáállásukkal maximálisan elégedett vagyok. Ilyen pechszéria után ebben sajnos ennyi volt, de még az utolsó meccsen is hajtottak a fiúk, amikor már látszott a fáradtság. Nem voltunk alárendelt szerepben, a mutatott játék is tetszett, teljes csapattal jóval többre lettünk volna képesek – értékelt Strezeneczki Gyula vezetőedző.


Férfi U21 Bajnokság D-csoport, Szeged
Szegedi RSE - DEAC 0:3 (17:25)(4:25)(9:25)
Szegedi RSE - MÁV Előre RA 0:3 (7:25)(9:25)(12:25)
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 0:3 (14:25)(11:25)(15:25)
Szegedi RSE: Lévai Dominik, Strezeneczki Péter, Móczár Dávid, Róka Máté, Ferencz Erik, Molnár Róbert, Szalontai Botond
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú mini együttesünk első mérkőzésén meglátszódott nemcsak az edzések hiánya, de a lelkesedésé is. Végül egy kiadós edzői fejmosás rázta fel a csapatot és sikerült egy szettet nyerniük a Dunaújváros ellen.

– Sokkal gördülékenyebb és ami még fontosabb, lelkesebb játékot vártam, még az edzéshiány és egy új hiányzó tudatában is – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Az első szettben mintha kerestük volna egymást, majd a második játékrészben már sokkal kevesebb ki nem kényszerített hibánk volt és jobban szolgálták ki egymást a gyerekek, így eredményesebben zárták le a támadásokat. De ez csak egy fellángolás volt a kecskemétiek ellen, mert a harmadik szettben ismét nem volt nyoma elszántságnak, küzdőszellemnek, akaratnak. A játékosok a saját hibáikkal foglalkoztak, és simán kikaptak egy olyan csapattól, amely ennyivel biztosan nem erősebb nálunk. Hosszan elbeszélgettünk a srácokkal a meccs után, ami talán hatásos volt, talán bennük tört fel valami, de a lényeg: a második találkozón megmutatták, mire is képesek. Egyre inkább játékba lendültek, javult a mezőnymunka és a tempó, ez pedig az utolsó szettben részsikert is ért. A második szettet sajnálom, mert ott is nyerhettünk volna. Összességében látszott a két hét kihagyás, de nem ezen múltak a vereségek, sokkal többre számítottam. Csalódott vagyok, de egyben büszke is, hiszen az első meccs után felálltak a srácok a padlóról.


Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály 3. forduló, Szeged
Szegedi RSE - KESI A 0:3 (5:25)(17:25)(10:25)
DSE RÖPLABDA AKADÉMIA - Szegedi RSE 2:1 (25:15)(25:22)(22:25)
Szegedi RSE: Simon Benedek, Retek Barnabás, Draskóczy Ede, Verebes Máté, Makhult Levente
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com