Jelszóigénylés

Felemás érzések a vereségek után

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 15., hétfő
Sajnos győzelem nélkül maradtunk a Topolya soron tartott hétvégi meccsdömpingen.

Lelkesen vártuk a hétvégét, hiszen a járványhelyzet miatt edzéshiánnyal küzdő korosztályos csapatok végre játszhattak, fiú U21-es és mini együttesünk is ki tudott állni, ráadásul hazai pályán. A Topolya sori csarnokban rendezett hétvégi meccsdömping sajnos nem hozott győzelmet, öt találkozón mindössze egy szettet nyert az SZRSE, a körülmények miatt viszont nincs teljes csalódottság.Az idősebb srácok előre tudták, hogy feladó nélkül kénytelenek pályára lépni, majd egy nappal a hazai torna előtt betegség miatt még egy fővel csökkent a létszám, ráadásul az első meccs első szettjében megsérült egy csapattársuk. Ezek után csere nélkül kellett három mérkőzést lejátszania az U21-es legénységnek, így a szoros szettek szinte felérnek egy sikerrel.

– A körülményekhez képest jól játszottunk, a srácok mindent megtettek, a hozzáállásukkal maximálisan elégedett vagyok. Ilyen pechszéria után ebben sajnos ennyi volt, de még az utolsó meccsen is hajtottak a fiúk, amikor már látszott a fáradtság. Nem voltunk alárendelt szerepben, a mutatott játék is tetszett, teljes csapattal jóval többre lettünk volna képesek – értékelt Strezeneczki Gyula vezetőedző.


Férfi U21 Bajnokság D-csoport, Szeged
Szegedi RSE - DEAC 0:3 (17:25)(4:25)(9:25)
Szegedi RSE - MÁV Előre RA 0:3 (7:25)(9:25)(12:25)
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 0:3 (14:25)(11:25)(15:25)
Szegedi RSE: Lévai Dominik, Strezeneczki Péter, Móczár Dávid, Róka Máté, Ferencz Erik, Molnár Róbert, Szalontai Botond
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú mini együttesünk első mérkőzésén meglátszódott nemcsak az edzések hiánya, de a lelkesedésé is. Végül egy kiadós edzői fejmosás rázta fel a csapatot és sikerült egy szettet nyerniük a Dunaújváros ellen.

– Sokkal gördülékenyebb és ami még fontosabb, lelkesebb játékot vártam, még az edzéshiány és egy új hiányzó tudatában is – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Az első szettben mintha kerestük volna egymást, majd a második játékrészben már sokkal kevesebb ki nem kényszerített hibánk volt és jobban szolgálták ki egymást a gyerekek, így eredményesebben zárták le a támadásokat. De ez csak egy fellángolás volt a kecskemétiek ellen, mert a harmadik szettben ismét nem volt nyoma elszántságnak, küzdőszellemnek, akaratnak. A játékosok a saját hibáikkal foglalkoztak, és simán kikaptak egy olyan csapattól, amely ennyivel biztosan nem erősebb nálunk. Hosszan elbeszélgettünk a srácokkal a meccs után, ami talán hatásos volt, talán bennük tört fel valami, de a lényeg: a második találkozón megmutatták, mire is képesek. Egyre inkább játékba lendültek, javult a mezőnymunka és a tempó, ez pedig az utolsó szettben részsikert is ért. A második szettet sajnálom, mert ott is nyerhettünk volna. Összességében látszott a két hét kihagyás, de nem ezen múltak a vereségek, sokkal többre számítottam. Csalódott vagyok, de egyben büszke is, hiszen az első meccs után felálltak a srácok a padlóról.


Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály 3. forduló, Szeged
Szegedi RSE - KESI A 0:3 (5:25)(17:25)(10:25)
DSE RÖPLABDA AKADÉMIA - Szegedi RSE 2:1 (25:15)(25:22)(22:25)
Szegedi RSE: Simon Benedek, Retek Barnabás, Draskóczy Ede, Verebes Máté, Makhult Levente
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com