Jelszóigénylés

Egy győzelem, egy vereség

Megosztás:
Megjelent: 2023. május 15., hétfő
Leány narancs és fiú serdülő csapatunk játszottak a hétvégén

A hétvégén két serdülő korosztályú csapatunk lépett pályára a Szegedi Röplabda Egyesület színeiben. Leány narancs és fiú serdülő játékosaink is egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a fordulót.

Leány narancs játékosainknak a budapesti fordulón hatalmas küzdelmekben volt részük. Az első mérkőzés bár nehezen indult számukra, végeredményben játékosaink bizonyultak jobbnak a BVSC ellen. A második meccsre azonban elfogyott az erejük, nehezen koncentráltak: ez a játék pedig nem volt elég a DVTK elleni győzelemre.

Fésüs Erzsébet: -  A BVSC ellen az első szettben volt egy periódus, amikor rengeteg hibával játszottunk, de mindezt leszámítva megérdemelten nyertünk. A második mérkőzésen viszont sajnos a papírforma érvényesült, a szetteken belül voltak olyan periódusok, ahol tudtunk kifejezetten jól játszani.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Budapest
BVSC-Zugló - Szegedi RSE Narancs 0:3 (23:25, 11:25, 20:25)
DVTK - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:19, 25:20, 25:16)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Horváth Dalma, Kóti-Kiss Noémi, Gigacz Maja, Duics Dóra, Gazdik Lilla, Ábrahám Emma, Gigacz Réka, Herceg Viktória, Nagy-Hegyesi Luca, Kasza Virág.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Fiú serdülő csapatunk nem jó előjelekkel vágott neki a hétvégi fordulónak: a felkészülés ideje alatt nem tudtak teljes kerettel dolgozni. Bár az első mérkőzésen ez még nem látszott, az azt követő küzdelemben megmutatkozott az edzések hiánya. Annak ellenére, hogy az első szettből győztesen kerültek ki, miután az ellenfél csapata egyenlített, elveszítették a koncentrációt és szétesett a játékuk. A hétvégi kudarc azonban nem vette el a motivációjukat: továbbra is teljes gőzerővel készülnek a jövőbeni megmérettetésekre.

Csányi Dániel: - A héten nem tudtunk teljesen kerettel dolgozni: délutáni tanítás és osztálykirándulások nehezítették a felkészülést. Abban bíztam, hogy így legalább ki lesznek éhezve a játékra srácok. Az első mérkőzésen azt láttam, hogy elég frissek fejben és motiváltak is. Viszonylag könnyedén tudtuk két vállra fektetni a Malév csapatát. A második mérkőzésen viszont már nem volt ilyen egyszerű dolgunk. Egy nagyon jó fizikummal rendelkező Kazincbarcikával találkoztunk. Az első szettben szoros játékban, de nyerni tudtunk. Viszont, ami ezután következett, számomra kiábrándító volt. Egyenlített az ellenfelünk, és azt láttam a játékosaimon, mintha az egész mérkőzést elvesztettük volna. Onnantól kezdve nem volt tűz és akarat a játékunkban. Senki sem vállalta magára a vezérszerepet, csak sodródtunk az árral. Szerencsére jókor jött ez a pofon, lehet még javítani a négyes döntőn. Az elődöntőben ugyanúgy a VRCK ellen fogunk játszani, ahol visszavághatunk nekik, viszont ahhoz mindenkitől 110% kell, hogy ezt meg is tudjuk valósítani.


Buzek László Fiú U17 OSB II.osztály Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE - Malév Sport Club 3:0 (25:15, 25:8, 25:10)
Szegedi RSE - VRCK 1:3 (25:16, 21:25, 15:25, 14:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Varga Benjamin, Fitor Patrick, Nacsa Gábor, Simon Benedek, Mikle-Baráth Milán, Bálint György, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com