Jelszóigénylés

Várakozáson felül teljesített utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 11., hétfő
Ezüstérmeket és bronz csokikat is begyűjtöttek az SZRSE korosztályos csapatai.

Három olyan utánpótlás csapat eredményeit és értékelését gyűjtöttük egy csokorba, amelyek edzői pozitív meglepetést kaptak a tanítványoktól. A lelkes szegedi játék nem is maradt jutalom nélkül: ezüstérmekkel és bronz csokikkal tértek haza játékosaink.Leány serdülő fehér csapatunk egy-egy győzelmet és vereséget könyvelhetett el a Lila iskolában. Lelkes játékkal rukkoltak elő a szegedi lányok, így a beugró edzőként irányító klubelnökünk elégedetten nyilatkozott.

– A lányok kihozták magukból a maximumot – kezdte értékelését Varga Tamás. – A Szolnok ellen a második szettben összejöhetett volna egy részsiker, vezettünk is a hajrában, de talán ez a peches hajrá is adott motivációt a második meccsre. Megérezték a lányok, hogy győzhetnek a VSD ellen, így még lelkesebben és ügyesebben játszottak, aminek meg is lett a gyümölcse. Sok munka vár még a lányokra a támadások hatékonyságának növelése terén, de a nyitás-fogadások kapcsán dicséret illeti őket, ezen a téren kifejezetten jók voltak – jegyezte meg a szakember.


Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet 'H' Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE FehérSPC 'Sárga' 0:3 (10:25, 23:25, 9:25)
Szegedi RSE Fehér – VSD ‘B’ 3:0 (25:7, 25:17, 25:8)
Szegedi RSE Fehér: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Bakó Szófia, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Duics Dóra, Székely Hanna, Varga Szonja, Makai Zsófi, Kasztner Zsófi
Megbízott edző: Varga TamásJelképes bronzéremként csokit kapott leány mini együttesünk, miután a kecskeméti tornán két vereség után legyőzték a házigazdát. Az SZRSE különdíjasa Eszik Janka volt, de a többieknek is járt a dicséret.

– Most már rutinosabbak vagyunk a korosztályban, így elvárhatók a győzelmek, de álmosan kezdtünk, hárman pedig debütáltak egy nehéz sorsolású tornán – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – A második meccs sem sikerült igazán, de a harmadik találkozón olyan jól játszottunk, mint még sosem. Pedig nem is tartunk ott a felkészülésben, hogy ilyen szintű játékot elvárjak a gyerekektől. Remek nyitás-fogadások és védekezések hoztak sok pontot, a támadójáték viszont még nem az igazi. A hajrára különösen büszkék lehetünk, hiszen 22:16-os kecsekeméti vezetésről fordítottuk meg a harmadik szettet. A tizenkettes döntőbe jutáshoz még sokat kell dolgozni, de első tornának ez rendben volt – véli a tréner.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály, 1. torna, Kecskemét
UTE U 13 A – Szegedi RSE 2:1 (25:15, 25:15, 16:25)
GÖDÖLLŐI RC – Szegedi RSE 3:0 (25:11, 25:12, 25:4)
Szegedi RSE – KESI 'A' 2:1 (26:24, 18:25, 25:23)
Szegedi RSE: Eszik Janka, Meszlényi Alíz, Fritz Eszter, Zsurka-Abonyi Sarolta, Gigacz Réka, Jámbor Enikő, Olasz Lola, Héjja Annabella, Wodola Ágnes
Vezetőedző: Váradi ZoltánFiú mini csapatunk ezüstérmes lett Dunaújvárosban, ahol a házigazda mellett a Kaposvárt is legyőzte a Szegedi RSE. A különdíjat Bálint György kapta meg

– Várakozáson felüli teljesítményt nyújtottunk – kezdte dicséretét Honti Szilárd vezetőedző. – Az elmúlt hetekben az alapokon volt a hangsúly, így keveset játszottunk még együtt, így különösen meglepett a két győzelem. Ki voltak éhezve a srácok a csapatjátékra, ez is segíthetett a jobb fizikummal rendelkező kaposváriak ellen, akiket stabil, kevés hibát vétő játékkal győztünk le. Minden labdáért harcoltak a srácok, nagyon elégedett voltam velük. A Dunaújváros ellen sajnos leengedtek a gyerekek, nyögvenyelős, álmoskás hangulatú meccs lett belőle. A két nyertes szettünket könnyen elveszthettük volna nagy előnyről, de végül hoztuk a kötelező sikert. Az ellenfél meg nem becsülése nem fér bele, ezt szóvá is tettem a srácoknak. Két meccs pihenő után jöhetett a Pénzügyőrrel szembeni “döntő”, de túl gyors volt nekünk az ellenfél játéka. Két debütáló játékosunk jól vette az akadályokat, elégedett voltam velük. Csak titkon számítottam ilyen eredményre – jegyezte meg a mester.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály 1.torna, Dunaújváros
Szegedi RSE – Röak Kaposvár ‘Sárga’ 2:1 (27:25, 25:21, 20:25)
DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE 1:2 (23:25, 22:25, 25:14)
Szegedi RSE – Pénzügyőr SE 'A' 0:3 (15:25, 15:25, 21:25)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Gyémánt Boldizsár, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com