Jelszóigénylés

Nagyobb tűzzel kell játszani!

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 6., hétfő
Győzelmek mellett tanulságos vereségek a mini csapatoknál

Mini fordulót rendeztek hétvégén, amely akár tökéletes is lehetett volna, de a fiúk és a lányok mentális szempontból egy-egy tanulságos vereséget is szenvedtek.Leány mini narancs együttesünk Budapestre utazott, ahol az MTK ellen 2:1-re diadalmaskodott. A Vasas ellen legutóbb győztünk, így a fővárosi rivális rendkívül motivált volt, sima győzelemmel vágott vissza.

Váradi Zoltán: - Átalakítottuk a játékunkat, a fix feladó és támadó pozíciók mellett elkezdtünk blokkoló játékost is használni. Ez sok változással jár, a lányoknak még szokniuk kell az új taktikát, de az MTK ellen jól ment ez a felállás, győzelmet arattunk. Sajnos a harmadik, már tét nélküli szettben nem állt össze a játék, ami részben figyelmetlenségből, részben rutintalanságból fakadt. A Vasas ellen két hete szép győzelmet arattunk, most viszont túlzott önbizalommal léptünk pályára, míg az ellenfelet motiválta a visszavágás lehetősége. Ennek ellenére az új védekezésünk jól működött, viszont a támadásaink gyengék, fantáziátlanok voltak, nyitásaink felébe pedig hiba csúszott. Így nem szabad játszanunk, ebből mindenképp tanulni kell!


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II.osztály Közép Középszakasz, Budapest
MTK Budapest kék - Szegedi RSE Narancs 1:2 (10:25)(11:25)(25:17)
VASAS SC U13 KÉK - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:16)(25:16)(26:24)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Zsurka-Abonyi Sarolta, Mádi Kamilla, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Szalai Dóra, Benito Ferenczi Nadia, Palencsár Miléna, Lajos Laura, Herédi-Szabó Nóra, Kőmíves Eszter, Meszlényi Alíz.
Vezetőedző: Váradi Zoltán.Fiú mini csapatunknak nem kellett nagy utat megtennie, hiszen Domaszéken házigazdaként fogadták a DSE és a PSE együttesét. A dunaújvárosiak ellen álmoskásan indult a torna, így helyenként a vártnál nehezebb volt a meccs, de azért sikerült 3:0-ra győzni. A Pénzügyőr elleni összecsapás fordulatszáma is alacsony volt, aminek szintén 3:0 lett a vége, de a fővárosiak javára.

Honti Szilárd: - Az első meccsen szépen játszottak a srácok. Kifejezetten örültem annak, hogy a fiatalabbaknak bőven tudtam lehetőséget adni a bizonyításra, és éltek is vele. A mérkőzés után a dicséret mellett a figyelmeztetést is megkapták, miszerint ez hiába volt szép és jó játék, a Pénzügyőr ellen nem lesz elég. Sajnos így is lett. Ebben én is hibásnak érzem magam, nem tudtam kellőképpen feltüzelni a csapatot. Pozitívum, hogy a fiatalabbak ízelítőt kaptak a nagyobbak elleni játékból.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Középszakasz, Domaszék
Szegedi RSE - DSE 3:0 (25:18)(25:21)(25:23)
Szegedi RSE - PSE Zöld 0:3 (18:25)(17:25)(17:25)
Szegedi RSE: Senkó Levente, Biacsi Bence, Draskóczy Ede, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó, Papes Bence, Őrhelyi Énók Soma, Csorvási Balázs.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com