Jelszóigénylés

Végtelen küzdelem a minik meccsein

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 23., hétfő
Leány narancs és fiú mini csapataink játszottak a hétvégén

Mini csapataink számára a hétvége a nagy küzdelmekről szólt: leány narancs keretünk az első mérkőzésről győzelemmel, a másodikról vereséggel távozott. Fiú mini játékosaink pedig mindkét mérkőzésüket megnyerték 2023 első fordulóján.

Leány narancs keretünk első mérkőzését a KSE ellen kezdte, amit 2:1-re sikerült megnyerniük. A döntő játszmában rendkívül fegyelmezett játékuknak és a taktikai utasítások betartásának köszönhetően sikerült kiharcolniuk a győzelmet. A Jászberény elleni küzdelem hiába indult kiélezetten, sajnos saját hibáiknak köszönhetően az ellenfélnek könnyebben sikerült a győztes pontokhoz jutnia.

Dávid Tibor: -Ügyesen játszottak a játékosok, viszont a második meccsen sajnos nagyobb előnyből kiengedték a kezükből a győzelmet. A lányok küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, ezért is sajnálom különösen, hogy az utolsó mérkőzést nem sikerült megnyerni. Ennek ellenére örülök, hogy mindenki kaphatott játéklehetőséget, és hogy egy győzelmet bezsebelhettünk ezen a fordulón is.Őryné Merő Nóra U13 OMB II.osztály Közép Középszakasz, Jászberény
KSE U13 sárga - Szegedi RSE Narancs 1:2 (25:11, 14:25, 22:25)
NBARA 1 - Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:19, 25:23, 25:10)
Szegedi RSE Narancs: Hackler Hanna, Meszlényi Alíz, Zsurka-Abonyi Sarolta, Mádi Kamilla, Czakó Szofi, Jámbor Enikő, Szalai Dóra, Palencsár Miléna, Lajos Laura, Szabó Lilien, Herédi-Szabó Nóra, Kőmíves Eszter. 
Megbízott edző: Dávid Tibor.

Fiú mini csapatunknak nehezen indult a hétvége, bizonytalan támadásokkal kezdték a küzdelmet a Miskolc ellen. Ahogy egyre jobban haladt előre a mérkőzés, fel tudtak állni ebből a helyzetből és egy fej-fej melletti küzdelem alakult ki. A második játszmában a fiatalabb sor is megérkezett a játékba, és bár nem sikerült ezt a szettet győzelemmel zárniuk, kiemelkedő volt a teljesítményük. A döntő szettben végül sikerült szépíteniük, és felülkerekedni az ellenfélen. A házigazda Kunhegyes ellen az első pontoktól kezdve domináltak a pályán, gyors előnyhöz jutottak. Itt sem maradhatott el a döntő játszmaizgalmas labdamenetekkel és változó sikerű megoldásokkal, aminek a végén a szegediek örülhettek ismét a győzelemnek.

Honti Szilárd: -Büszke vagyok a fiúkra, ugyanis két három szettes mérkőzést is játszottak a hétvégén, mégis ők tudtak felülkerekedni az ellenfélen mindkét alkalommal. Olyan helyzetekből is fel tudtak állni, amik nehezek voltak számukra. Akkor is fegyelmezetten játszottak, mikor már csak a küzdelem maradt, emiatt dicséret illeti a fiúkat! Szeretnénk megköszönni emellett a pogácsát, nagyon kedves gesztus volt a házigazda részéről!Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Középszakasz, Kunhegyes
MEAFC-FELSŐZSOLCA - Szegedi RSE 2:1 (18:25, 25:21, 7:25)
Kunhegyes Egységes Sportegyesület - Szegedi RSE 1:2 (11:25, 25:18, 21:25)
Szegedi RSE: Biacsi Bence, Draskóczy Ede, Tari Bence, Retek Kristóf, Varga Zénó, Papes Bence, Őrhely Énók Soma, Csorvási Balázs.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com