Jelszóigénylés

A fiúk is kezdik a bajnokságot

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 20., péntek
Ifjúsági csapatunk Gyöngyösön lép pályára.

Fiú csapatunknál hasonló a képlet, mint a lányoknál: korosztályos csapatként nem csak a velük egykorú társaikkal küzdenek meg a serdülő pontvadászatban, az idősebbek ellen is felveszik a kesztyűt az ifjúsági bajnokságban. Utóbbi megmérettetés első felvonása lesz Gyöngyösön, ahol Hulmann Zsolt legénysége vasárnap három találkozón szerepel: 11.30-tól a Dunaújváros, 14.30-tól a házigazda, 16 órától pedig a MAFC lesz az ellenfél.

– Természetesen nincs rajtunk győzelmi kényszer, a lényeg, hogy csiszolódjon és fejlődjön a csapat, felkészüljön a serdülő bajnokikra – fogalmazott Hulmann Zsolt vezetőedző. – Jó meccseket várok az egész szezonban, és az ifik között indulva talán még fontosabb, hogy mindenki lehetőséget kapjon. Egyre erősebb az utánpótlásunk, ezt is szeretnénk bizonyítani – mondta a tréner.

A felkészülés első fele a megszokottnál rövidebb volt, és nem csak azért, mert később kezdte az alapozást a csapat.

– Rögtön jött a csonka ünnepi hét, majd a budapesti Eb-találkozók, amelyeket a helyszínen néztünk végig. Szeptemberben már kezdtünk egész jól összeszokni. A komolyabb eredményeket később várjuk ebben a bajnokságban, nem szabad túlzott elvárásokkal kezdeni az első fordulóban. A Dunaújváros biztosan remekül játszik majd, a Gyöngyös és a MAFC elleni esélylatolgatás már érdekesebb kérdés, ellenük kell egy kis tapasztalat, hogy jósolni merjek. A lényeg, hogy becsülettel dolgozunk, várjuk a fejlődési lehetőséget kínáló bajnokikat! – hangsúlyozta a szakember.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com