Jelszóigénylés

A fiúk is kezdik a bajnokságot

Megosztás:
Megjelent: 2019. szeptember 20., péntek
Ifjúsági csapatunk Gyöngyösön lép pályára.

Fiú csapatunknál hasonló a képlet, mint a lányoknál: korosztályos csapatként nem csak a velük egykorú társaikkal küzdenek meg a serdülő pontvadászatban, az idősebbek ellen is felveszik a kesztyűt az ifjúsági bajnokságban. Utóbbi megmérettetés első felvonása lesz Gyöngyösön, ahol Hulmann Zsolt legénysége vasárnap három találkozón szerepel: 11.30-tól a Dunaújváros, 14.30-tól a házigazda, 16 órától pedig a MAFC lesz az ellenfél.

– Természetesen nincs rajtunk győzelmi kényszer, a lényeg, hogy csiszolódjon és fejlődjön a csapat, felkészüljön a serdülő bajnokikra – fogalmazott Hulmann Zsolt vezetőedző. – Jó meccseket várok az egész szezonban, és az ifik között indulva talán még fontosabb, hogy mindenki lehetőséget kapjon. Egyre erősebb az utánpótlásunk, ezt is szeretnénk bizonyítani – mondta a tréner.

A felkészülés első fele a megszokottnál rövidebb volt, és nem csak azért, mert később kezdte az alapozást a csapat.

– Rögtön jött a csonka ünnepi hét, majd a budapesti Eb-találkozók, amelyeket a helyszínen néztünk végig. Szeptemberben már kezdtünk egész jól összeszokni. A komolyabb eredményeket később várjuk ebben a bajnokságban, nem szabad túlzott elvárásokkal kezdeni az első fordulóban. A Dunaújváros biztosan remekül játszik majd, a Gyöngyös és a MAFC elleni esélylatolgatás már érdekesebb kérdés, ellenük kell egy kis tapasztalat, hogy jósolni merjek. A lényeg, hogy becsülettel dolgozunk, várjuk a fejlődési lehetőséget kínáló bajnokikat! – hangsúlyozta a szakember.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com