SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

U21-es csapatunk várja a szurkolókat

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 9., csütörtök
Két utánpótlás együttesünk idegenben szerepel hétvégén.

A 2020-as esztendő remekül indult utánpótlásunk számára, hiszen férfi U21-es csapatunk a MAFC ellen remek játékkal szerzett egy értékes pontot. A bravúros teljesítmény után nincs pihenő, az együttes számára máris jön az újabb hazai erőpróba, míg két másik utánpótlás társaságunk idegenbeli bajnokikon szerepel hétvégén.
Fiú U15-ös korosztályunk szintén szombaton szerepel a bajnokságban, a dági fordulóban a Pénzügyőr és a MALÉV lesz Csányi Dániel és Honti Szilárd tanítványainak ellenfele.

– Két nyerhető meccsről van szó, ezért mondtam is a srácoknak, hogy megfelelő koncentrációval be lehet húzni a fontos bajnoki pontokat, és akkor remek pozícióból várnánk az utolsó fordulót, majd a sorsolást – nyilatkozta Csányi Dániel. – Ez már a bajnokság második köre, így tudjuk, hogy ki ellen mire lehet számítani és mire kell odafigyelni. A MALÉV elleni sikert kötelezőnek is lehet mondani, a Pénzügyőr lesz a nagyobb falat, hiszen utóbbi riválisunktól legutóbb kétszettes vezetésről kaptunk ki. Bármekkora előnybe is kerülünk, nem szabad elhinni, hogy megvan a győzelem, ez fontos tanulsága volt annak az összecsapásnak.
Sajnos kezdőjátékosunk, Pálinkó Máté deréksérülés miatt nem tarthat velünk, Lehóczky 

Dániel pedig iskolai elfoglaltság miatt hiányzik a keretünkből. A mini korosztályból kapunk segítséget, két ügyes fiatal, Fitor Patrik és Lázár Balázs utazik velünk.

Tatár Mihály U15 Fiú OGYB B-1 csoport, Dág
13:00 Pénzügyőr SE "A" - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - MALÉV Sport Club
Vezetőedző:
Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd
U21-es csapatunk szombaton 16 órától a Lila iskolában a Gödöllőt fogadja. Strezeneczki Gyula tanítványai ismét szeretnének bizonyítani saját közönségük előtt.

– Nem is lehet más a célkitűzésünk, mint a múlt heti hozzáállás és teljesítmény ismétlése, hiszen helyenként nagyon jó játékkal, remek meccset vívtunk egy jóval esélyesebb ellenféllel szemben – kezdte a beszélgetést a tréner. – Az akkor tapasztalt kiváló mentalitással szetteket és meccset is lehet nyerni, megpróbáljuk ezt elérni. Szerencsére minden játékosunk rendelkezésünkre áll, és a hazai pálya előnyét is élvezzük. Ismét várjuk a szurkolókat, hiszen mindig remek hangulatot teremtenek a támogatóink, a fiúknak ez nagyon sokat számít! – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
16:00 Szegedi RSE - Gödöllői RC 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Leány gyerek 1-es csapatunk vasárnap Nyíregyházán szerepel, ahol a Dunakeszi és a Vasas lesz az ellenfél.

– Nyolcadik osztályos lányaink vannak, így a jövő heti felvételi miatt biztosan foghíjas kerettel utazunk – számolt be Strezeneczki Gyula. – Sok hiányzónk lesz, így általam már ismert, de velünk még nem játszó fiatalokkal egészül majd ki a csapat. Nekik azt kívánom, hogy játszanak bátran, a csapatunk többi tagjától pedig azt várom, hogy segítsék őket a beilleszkedésben. A Dunakeszi ellen még ilyen körülmények között is győzelmet szeretnénk elérni. A Vasas ellen a keret alakulása miatt nem lehetnek vérmes reményeink, de jó lenne, ha felszabadultan játszanánk ezen a találkozón – tette hozzá a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB, Nyíregyháza
11:30 Szegedi RSE-1 - VSD
16:00 Vasas SC Piros - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com