Jelszóigénylés

Sikerült javítani a hibákon

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 7., hétfő
Három mini csapatunk játszott a korosztályos bajnokságban

A hétvégén három mini csapatunk képviselte a Szegedi Röplabda Sportegyesületet: a játékosok keményen küzdöttek ellenfeleik ellen, amit mi sem mutat jobban, mint a mérkőzések szoros részeredményei.
Váradi Zoltán csapata, a Szegedi RSE narancs Jászberényben mérkőzött meg a BVSC-Zugló, valamint a NBARA 1 együttesei ellen.

Váradi Zoltán:  A bajnokság eddigi legnehezebb fordulója volt a mostani, hiszen pont a két első helyezett csapat játszott egymás ellen.
Számítottunk rá, hogy a most legjobban koncentrálni képes csapat lesz, aki a győzelemmel a ranglista élére fog állni, és szerettük volna, ha mi lennénk ez a csapat. Terveink 99%-ban meg is valósultak, hiszen az első mérkőzést a BVSC csapata ellen magabiztosan megnyertük, majd a folytatás a veretlen Jászberény ellen is hasonló volt. Azonban sajnos az utolsó szettben 4 mérkőzéslabdát sem tudtunk értékesíteni, aminek következtében eluralkodott a pánik a pályán. Végül 24:26-ra elvesztettük a mindent eldöntő szettet. Ez egy olyan hiba volt, amit jobb lett volna nem elkövetni, de ha már így alakult, remélem örök életre emlékeztetőül szolgál a lányoknak, hogy az utolsó pontért is ugyanúgy meg kell küzdeni, mint akármelyik másikért.


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB II.osztály Közép Alapszakasz, Jászberény
BVSC-Zugló - Szegedi RSE Narancs 1:2 (22:25, 10:25, 28:26)
NBARA 1 - Szegedi RSE Narancs 2:1 (25:11, 18:25, 26:24)
Vezetőedző: Váradi ZoltánMagos-Dóra Annamária csapatát, a Szegedi RSE feketét Dávid Tibor kísérte Sülysápra, hogy megküzdjenek a hazai, valamint a Viadukt sportegyesületének korosztályos csapataival.

Dávid Tibor: A lányok annak ellenére, hogy még nem rendelkeznek U13 mérkőzésrutinanl, nagyon szépen játszottak és megérdemelten nyertek szetteket. Azt gondolom, hogy az év végére ez a mérkőzésrutin is meglesz ami győzelmekhez segíti majd a csapatot. Az első sor kifejezetten szépen játszott, és talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a szombati napon ott a teremben a mi első sorunk játszott a legszebben, de persze náluk is hiányzott a rutin. A torna második mérkőzésére már sikerült javítani néhány alapvető hibát aminek örültem.
Gratulálok az ellenfeleknek és további sok sikert kíváok nekik is a bajnokság hátralevő részében, és jó munkát mindenkinek!


Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB III.osztály Közép Alapszakasz, Sülysáp
Viadukt SE U13 Leány - Szegedi RSE Fekete 2:1 
Szegedi RSE Fekete - Sülysápi Sport Egyesület 1:2

Megbízott edző: Dávid Tibor

Honti Szilárdék Pécsre utaztak, hogy a kaposváriak ellen, valamint a kecskeméti korosztályos csapat ellen játszhassanak.

Honti Szilárd: Úgy láttam, az első mérkőzésünkön még nem ébredtek fel igazán a játékosok. Érződött, hogy sok ideje nem tudtunk már edzeni, az ebből adódó sok hiba miatt nem is volt esélyünk megnyerni a meccset, amit őszintén sajnálok. A második mérkőzésen viszont sikerült kijavítanunk a korábbi hibáinkat, biztosabb lett a játékunk, és erősek lettek a nyitásaink is.


Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály Alapszakasz, Pécs
KESI 'A' - Szegedi RSE 2:1 (23:25, 25:14, 25:21)
Fino Kaposvár 'A'  - Szegedi RSE 1:2 (20:25, 25:20, 24:26)
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com