Jelszóigénylés

Bőven akad teher, ami alatt nőhet a pálma

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 10., csütörtök
Ifjúsági csapataink megterhelő hetet zárnak, kell a szurkolás!

Ezen a héten csak az ifjúsági korosztályban van kötelezettsége az SZRSE utánpótlásának. Egy mérkőzésen túl is vagyunk, így a szokásos beharangozó mellett értékeléssel is szolgálunk.

Leány ifjúsági csapatunknak sűrű hete van, hiszen szerdán a Békéscsaba vendége volt, szombaton pedig Budapestre utazik, ahol a Szolnok és az UTE lesz az ellenfele. Az esélyesebb BRSE-től szettet lopott az SZRSE, ami a körülményeket ismerve szép eredmény.

– Ahhoz képest, hogy a betegségek után milyen helyzetből jöttünk vissza, nagyon elégedett vagyok – kezdte értékelését Milodanovics Andrea vezetőedző. – Még messze nem vagyunk 100 százalékosak, hiszen az átló a center, a libero pedig a négyes ütő, de a lányok nagyot küzdöttek Békéscsabán, mindent megtettek azért, hogy a mérkőzés a fejlődésüket szolgálja. Szombaton sem leszünk könnyebb helyzetben, de a felforgatott felállás nem lehet kifogás, ugyanolyan hozzáállást várok a lányoktól, amilyet szerdán mutattak. Ha ezt megteszik, bármi kisülhet a tornából, bizakodó vagyok – nyilatkozta a tréner.

Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Kvalifikáló szakasz 'M' csoport, Békéscsaba
Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE 3:1 (25:13, 25:16, 23:25, 25:14)
Szegedi RSE: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Rácz Lilla, Szalay Kata, Kasza Virág, Nagy-Hegyesi Réka, Nyers Noémi, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Kvalifikáló szakasz 'M' csoport, Budapest
2022. február 12. szombat
13:00 Szolnoki SPC – Szegedi RSE
16:00 UTE U19 A – Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági együttesünk vasárnap szintén a fővárosba látogat, ahol a Pénzügyőr és a Miskolc ellen lép pályára, fizikailag megterhelő sorsolással.

– A Pénzügyőr nagyon jó csapat, egy szoros meccset akarunk ellene játszani – kezdte a torna beharangozását Hulmann Zsolt vezetőedző. – Nem lesz szünet a két derbi között, így jól kell sáfárkodni a fiúk erejével. Szerencsére lesznek cseréim, előreláthatólag kilenc játékossal utazunk. A Miskolc elleni találkozó még nagyobb csatát hozhat, itt nagyobb esélyünk van a sikerre, mindent megteszünk a győzelemért – mondta a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Budapest
2022. február 13. vasárnap
11:00 Pénzügyőr SE 'A' – Szegedi RSE
12:30 Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com