Jelszóigénylés

Dobogós legénységünk reménykedik a döntőben

Megosztás:
Megjelent: 2020. április 16., csütörtök
Egy őszi fináléban kiváló szezonra tenné fel a koronát a fiú mini csapat.

Cikksorozatot indítottunk csapatainkról, edzők és játékosok mondják el véleményüket a csonka idényről, vagy más esetben a szünetelő szezon eddigi részéről. Ennek oka, hogy a Magyar Röplabda Szövetség a teljes felnőtt és több utánpótlás teremröplabda bajnokságot befejezetté nyilvánított.A fiú mini csapattal folytatjuk a sort: Honti Szilárd vezetőedző és a csapatkapitány, Lázár Balázs osztja meg gondolatait az SZRSE teljesítményéről.

- A nyári alapozás alatt jutott idő egyéni képzésekre, ez a munka pedig kifizetődött a szezon során – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd. – A társaság nagy része másodéves volt ebben a korosztályban, így a tavalyi hatodik helyet mindenképp túl akartuk szárnyalni, sőt, reális célkitűzésként a dobogó lebegett a szemünk előtt. Rögtön az első egy-két torna igazolta, hogy a legjobbak között vagyunk, és utána is mindig éremmel tértünk haza. Egyénileg és csapatjátékban is sokat fejlődtek a gyerekek, technikai tudásuk egyre jobb lett, ahogy a hozzáállásukat is dicséret illeti. Az edzéseken végzett szorgalmas munka minden meccsen meghozta a gyümölcsét, hiszen a srácok stabilan hozták azt, amit tudtak. 
 

A Szolnok és a Sümeg után a képzeletbeli dobogó harmadik helyén állunk, ígéretes volt tehát a szezon, ezért is sajnáljuk, hogy közbeszólt a járvány, bár nálunk még van esély, hogy megrendezik a döntőt, ebben reménykedünk is. A gyerekek kaptak edzéstervet, most készül a következő adag leírása. Nagyon fontos a fizikum és a technikai tudás csiszolása, hiszen ősztől sokaknak a gyerek korosztályban kell majd helytállni. Büszke vagyok a játékosokra, hiszen sok energiát és időt fektettek a közös munkába, amit lelkesen végeztek. Szeretném megköszönni másodedzőnk, Varga Tamás segítségét, hiszen munkájával, tapasztalatával és remek meglátásaival rengeteget segített nekünk. Külön köszönetet szeretnék mondani Halász Nikolettának is, erősítő edzései nagy segítségünkre voltak. A leány mini csapatokkal játszott edzőmeccsek is nagyon hasznosnak bizonyultak, így Dávid Tibornak és Váradi Zoltánnak hálásak vagyunk a lehetőségekért – hangsúlyozta a tréner.A fiú mini csapat kapitánya, Lázár Balázs is pozitívan értékelte a szezont, amelyből egy meccs kiemelkedő volt az egész legénység számára.

– Nagyon szép eredmény volt tőlünk, hogy az addig veretlen Sümeget elsőként le tudtuk győzni egy csoportmérkőzésen. Ez volt az idény eddigi legnagyobb pillanata, de az egész szezon nagyon tetszett, hiszen sok sikert éltünk meg egy összeszokott társasággal. Reménykedem benne, hogy megrendezik majd a döntőt, ott is szeretnénk bizonyítani! Az otthoni tanulás egyelőre jól megy, és szerencsés vagyok, hiszen van kertünk és futópadunk, illetve egy röplabda hálót is szereztünk, így a szüleimmel tudok játszani. Persze már nagyon várom, hogy újra a csapattársakkal röplabdázzak! – hangsúlyozta Lázár Balázs.


Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com