Jelszóigénylés

Játszunk, most csak ez a fontos!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 21., csütörtök
Serdülő csapataink a Lila iskolában és Békéscsabán röplabdáznak vasárnap.

A szombati ünnepnap miatt nem lesz olyan sűrű a hétvége, de két serdülő csapatunk nem pihen: vasárnap a lányok “fekete” együttese tapasztalatot szerez Békéscsabán, a karanténokat erősen megsínylő fiúk pedig remélhetőleg ki tudnak állni a Lila iskolában.

Leány serdülő fekete csapatunk Békéscsabára utazik, ahol a házigazda mellett a Kecskeméttel játszik, vagyis a csoport két legerősebb alakulata vár az SZRSE-re.

– Kiemelkedő ellenfelekről van szó, ráadásul az idősebbek bajnokságában a mi célunk a tapasztalatszerzés, így már egy-két szettsiker is szép eredmény lenne – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Ismét eredménykényszer nélkül játszunk tehát, ami érezhetően bátrabbá is teszi a tanítványaimat. Többféle felállást ki akarok próbálni, hogy minél többet tanuljunk. A héten nagyon pozitív volt a lányok hozzáállása, ezt várom tőlük a mérkőzéseken is – mondta a mester.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Békéscsaba
11:00 BRSE-Kék – Szegedi RSE Fekete
12:30 Szegedi RSE Fekete – KSE serdülő sárga
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Fiú serdülő együttesünk egyre pechesebb, hiszen sorra kerülnek karanténba a játékosok. Ettől függetlenül a srácok készülnek, és bárhogy is kell kiállniuk, a Kaposvár és a Pénzügyőr ellen is mindent megtesznek majd a Lila iskolában.

– Hazai tornán játszhatunk két olyan csapattal, amelyekkel szemben reális esélyeink lennének teljes kerettel – kezdte nyilatkozatát Csányi Dániel vezetőedző, akit Varga Tamás klubelnök helyettesít majd vasárnap. – Most viszont annak is örülünk, ha ki tudunk állni, a karanténok miatt erre a hétre alaposan megcsappant a létszámunk. Az a lényeg, hogy tudjunk játszani, köztük több fiatalabb, beugró gyerekekkel is. Sajnálom, hogy így alakult, mert hiányzók nélkül tényleg jó meccseink lennének – fogalmazott a tréner.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE – RÖAK Kaposvár 
13:00 Szegedi RSE - Pénzügyőr SE
Vezetőedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com