Jelszóigénylés

Meg kell dolgozni a mosolyért!

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 18., csütörtök
Gyerek csapataink egymás elleni edzőmérkőzése is biztató volt a hétvégére nézve.

A múlt heti programhoz hasonlóan az előttünk álló hétvégén is öt tornán szerepelnek az SZRSE korosztályos csapatai. Második beharangozónkban a gyerek együttesekkel foglalkozunk: bátor és felszabadult játékkal mindhárom társaság remek eredményeket érhet el.

Leány gyerek narancs csapatunk a főváros felé veszi az irányt, ahol két budapesti klub (UTE, Vasas) mellett a Jászberény ellen szerepel. Nincs már komoly teher a lányokon, hiszen az elsődleges célt elérték, simán megtartották helyüket a felsőházban.

– Innentől már leginkább a lányokon múlik, hogy milyen helyezést harcolnak ki – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Ha olyan napjuk van, az ország legjobb csapatait is meg tudják szorongatni, ezt már bizonyították, így most is jó lenne szoros csatát vívni a közismerten remek utánpótlással rendelkező fővárosi riválisokkal. Fontos, hogy ne csak szetteket, hanem mérkőzéseket is nyerjünk, és felszabadult játékkal ez lehetséges! Ha úgy teljesítenek a lányok, mint a fiú csapattal játszott edzőmérkőzésen, akkor mosolyogva jöhetnek le a pályáról – véli a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály, Budapest
10:00 Vasas SC Piros  - Szegedi RSE Narancs 
12:30 JÁSZBERÉNYI RÖPLABDA KLUB - Szegedi RSE Narancs 
15:00 Szegedi RSE Narancs - UTE U15A
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaAz SZRSE leány gyerek fekete együttese Kecskemétre utazik, ahol a házigazda B csapata mellett a Palota RSC és a DVTK ellen lép pályára. Csányiné Molcsányi Petra nem tud a lányokkal tartani, de a vezetőedző kiváló helyettest talált Honti Szilárd személyében.

- Nem az eredmény tekintetében vannak elvárásaim, hanem a játék képe kapcsán – hangsúlyozta Csányiné Molcsányi Petra. – Az a legfontosabb, hogy az edzéseken gyakorolt védekezési és támadási elemeket sikerrel megvalósítsák a lányok. A gördülékenyebb teljesítményt nyilván nem segíti, hogy nagypályán még csak két tornán szerepeltünk, de reális elvárás, hogy stabilan hozzuk az alapjátékot – mondta a szakember.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB III. osztály, Kecskemét
11:00 KESI "B "- Szegedi RSE Fekete 
14:00 Szegedi RSE Fekete - Palota RSC
17:00 DVTK - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi PetraFiú gyerek csapatunk Szolnokon a házigazda mellett a Kaposvár Sárga és Kék együttesével is találkozik. Ez már a középszakasz első fordulója lesz, az alapszakaszhoz hasonlóan rendeznek egy újabb teljes kört.

– A Szolnokkal kezdünk, velük már játszottunk, összeszokott és komplett csapat, jól hozza a figurákat, képzett ellenfél – kezdte a szombati torna beharangozását Csányi Dániel vezetőedző. – Remélem, hogy nem ismétlődik meg a szegedi eset, amikor már a bemelegítésnél megijedtünk az ellenféltől. Meg kell lennie az önbizalomnak, hiszen úgy érzem, az elmúlt három hétben sikerült előrelépnünk, komolyabb fegyverünk lett a nyitás, ezt a lányokkal játszott edzőmeccs is bizonyította. Azon a találkozón a nyitások fogadására is különösen figyeltünk, egy kisebb hullámvölgyet leszámítva biztató volt a teljesítményünk. A Kaposvár elsőszámú csapata a Sárga lesz, a Szolnokhoz hasonló kaliberű ellenfél lehet, a Kék együttessel szemben látatlanban is tartanunk kell a lépést. Mindig mondom a srácoknak, hogy rendkívül sok múlik azon, hogy mi mennyit hibázunk, mert egy jó mezőnyvédekezéssel és kevés bakival bármelyik ellenfelet el lehet bizonytalanítani. Ezúttal is ezt kell szem előtt tartani, ehhez szerencsére teljes keret áll majd rendelkezésre. Tanultunk a korábbi vereségekből, így bátrabb és eredményesebb játékot várok – fogalmazott a tréner.

Tatár Mihály U15 OG YB I.osztály, Szolnok
10:00 Szolnoki SPC - Szegedi RSE
11:30 Szegedi RSE  - RÖAK Kaposvár KÉK
14:30 RÖAK Kaposvár - Sárga - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com