Jelszóigénylés

Két edzőtől búcsúzunk, sok sikert kívánunk nekik!

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 9., péntek
Csányi Roland és Csányiné Molcsányi Petra új fejezetet nyit.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület két megbecsült és kiváló edzője új kihívás elé néz, így sajnos távoznak a klubtól. Csányi Roland és felesége, Csányiné Molcsányi Petra is elköltözik a városból, amit nagyon sajnálunk, hiszen mindketten remek munkát végeztek korosztályos csapatainkkal.Petra a leány gyerek fekete együttessel valamint a női NB II-es együttesünk másodedzőjeként segítette Tátrai Sándor vezetőedző munkáját, Roland pedig a leány serdülő és ifjúsági csapatok mellett az NB I-es férfi alakulatunk másodedzőjeként is dolgozott. Nehéz őket pótolni, de mindent megteszünk ez ügyben, és az SZRSE minden tagja nevében sok sikert kívánunk nekik karrierjük új állomásához!

– Az elmúlt három évben munka mellett voltunk trénerek, a következő szezonban pedig személy szerint már főállásban terveztem edzősködni. Ez ügyben más klub is megkeresett, végül nem a szegedi ajánlat lett a befutó, így most szakmailag más kihívások elé nézek. A döntésem következményeként feleségem, Petra is jön velem – jelezte Csányi Roland.

Csányi Roland elmondta, hogy fantasztikus élményként tekint a szegedi edzői munkájára, hiszen az U17-es kerettel rögös és szép úton a hatos döntőig lépett előre a csapat.

– Persze ezen felül is még rengeteg szép emlék köt Szegedhez, hiszen itt voltam 18 évig játékos és 3 esztendőn át edző. Ide kötnek minket rokonok és barátok, emiatt is nehéz szívvel hagyom el a várost. Mindent köszönök az SZRSE-családnak – hangsúlyozta Csányi Roland.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com