Jelszóigénylés

Két edzőtől búcsúzunk, sok sikert kívánunk nekik!

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 9., péntek
Csányi Roland és Csányiné Molcsányi Petra új fejezetet nyit.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület két megbecsült és kiváló edzője új kihívás elé néz, így sajnos távoznak a klubtól. Csányi Roland és felesége, Csányiné Molcsányi Petra is elköltözik a városból, amit nagyon sajnálunk, hiszen mindketten remek munkát végeztek korosztályos csapatainkkal.Petra a leány gyerek fekete együttessel valamint a női NB II-es együttesünk másodedzőjeként segítette Tátrai Sándor vezetőedző munkáját, Roland pedig a leány serdülő és ifjúsági csapatok mellett az NB I-es férfi alakulatunk másodedzőjeként is dolgozott. Nehéz őket pótolni, de mindent megteszünk ez ügyben, és az SZRSE minden tagja nevében sok sikert kívánunk nekik karrierjük új állomásához!

– Az elmúlt három évben munka mellett voltunk trénerek, a következő szezonban pedig személy szerint már főállásban terveztem edzősködni. Ez ügyben más klub is megkeresett, végül nem a szegedi ajánlat lett a befutó, így most szakmailag más kihívások elé nézek. A döntésem következményeként feleségem, Petra is jön velem – jelezte Csányi Roland.

Csányi Roland elmondta, hogy fantasztikus élményként tekint a szegedi edzői munkájára, hiszen az U17-es kerettel rögös és szép úton a hatos döntőig lépett előre a csapat.

– Persze ezen felül is még rengeteg szép emlék köt Szegedhez, hiszen itt voltam 18 évig játékos és 3 esztendőn át edző. Ide kötnek minket rokonok és barátok, emiatt is nehéz szívvel hagyom el a várost. Mindent köszönök az SZRSE-családnak – hangsúlyozta Csányi Roland.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com